AJUTATI UN INCEPATOR CU LAGUNA 1, AJUTATI UN INCEPATOR CU LAGUNA 1
![]() ![]() ![]() |
AJUTATI UN INCEPATOR CU LAGUNA 1, AJUTATI UN INCEPATOR CU LAGUNA 1
just_illusions |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|||
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(just_illusions @ 10 Jan 2009, 01:16) ... are dreptate johnny78 ... stiu sigur cel putin in ceea ce priveste v6 (care e mai greu de vazut) dar e si logic sa fie asa .. cat priveste dieselurile peste 100 de cai la Laguna 1 nu e cazul ( sau mai sti ca n-o fi vreuna cu peste 100 de nazdravani?) mai ramane de discutat 2.0 16 v ![]() Laguna1 phase2 are motorul 1.9 dci in teorie 107 PS ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(cridaia @ 10 Jan 2009, 12:41) Laguna1 phase2 are motorul 1.9 dci in teorie 107 PS ![]() deci johnny78 are dreptate in toate privintele ![]() ... dar acuma .. trilema : toate dci au turbina ? ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
diesel common injection, din cate imi amintesc...
dci-urile au toate turbo, fie cu geometrie fixa fie cu geometrie variabila... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
just_illusions |
![]()
|
multumesc johnny78, banuiesc ca si DTI la fel ( care apropo am aflat ca au fost produse de renault intai si nu de Opel ) up pentru renault .
... si astea cu geometrie variabila merg pe ideea ca sufla o cantitate de aer comprimat mai mica sau mai mare , in functie de turatia motorului ? 10 Jan 2009, 15:21: ... treaba fiind controlata electronic sau electromagnetic, ma gandesc eu ! This post has been edited by just_illusions: 10 Jan 2009, 15:21 |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 876 Joined: 30 October 07 ![]() |
Apropos de jantele la 5 prezoane:2.2 diesel,2.0 16v(motorizarea volvo 1948 cmc) si V6 au aceasta echipare.De altfel si jantele aliaj au specificul lor ca design in functie de motorizare.
|
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
- nr. de Bacau
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(just_illusions @ 10 Jan 2009, 15:20) multumesc johnny78, banuiesc ca si DTI la fel ( care apropo am aflat ca au fost produse de renault intai si nu de Opel ) up pentru renault . motorul dti de la renault este de 90 PS, iar din noiembrie 1999( parca, sper sa nu gresesc ) au scos 1.9 dci care este de 107 PS. |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
QUOTE(just_illusions @ 10 Jan 2009, 16:20) multumesc johnny78, banuiesc ca si DTI la fel ( care apropo am aflat ca au fost produse de renault intai si nu de Opel ) up pentru renault . ... si astea cu geometrie variabila merg pe ideea ca sufla o cantitate de aer comprimat mai mica sau mai mare , in functie de turatia motorului ? <span class='edit'>10 Jan 2009, 15:21:</span> ... treaba fiind controlata electronic sau electromagnetic, ma gandesc eu ! turbina cu geometrie variabila schimba in permanenta pozitia palelor, ca sa iti dea cuplu si putere pe o plaja mai larga de turatie. geometria se schimba in urma comenzilor date de calculatorul de management... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
just_illusions |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
Johnny78 |
![]()
|
pai ce? eu te-am contrazis?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
just_illusions |
![]()
|
nu .. doar ca ai fost mai "practic" !
all the best ! |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
Crazzy |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 11 January 09 ![]() |
Salutare baieti!Sunt incepator,mi-am luat o laguna 1 an 99 si am inceput sa am o mica problema,sau cel putin asa cred eu.Pe la 80 kmh iau piciorul de pe acceleratie si aceelerez masina face urat,zici k o bate vantu pe sosea.De exemplu sunt la 80 kmh iau piciorul de pe acceleratie masina fuge in dreapta,cand accelerez fuge in stanga.Oare de ce??
Attached thumbnail(s) ___By_me_____409_.jpg ( Size: 394.1k ) Number of downloads: 279 |
--------------------
Renault
Laguna
- B95GWP
1999
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
cum stai cu presiunea in pneuri...rotile fata sunt echilibrate?
|
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
anvelopele in ce stare sunt?
ai facut un control la directie: capeti de bara.bielete,pivoti...cadru motor? |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
just_illusions |
![]()
|
misto masina ... arata ca a mea .. s-o stapanesti sanatos !
da' moshu ... tot timpul face asa in felul in care ai descris tu ? se repeta intocmai fazele cu stanga si cu dreapta ? ... de cat timp o ai ? .. i-ai facut vreun control de cand ai luat-o ? |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
Johnny78 |
![]()
|
cauzele pot incepe cu cauciucuri montate "pe dos" pana la sasiu sau semi sasiu stramb, ca sa nu mai zic de puntea spate rebela
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
Crazzy |
![]()
|
Pai masina o am de 4 luni de zile!Este adusa din germania!Am fost cu ea la RaR si ma respins,diagnostic:cap de bara si pivot stanga fata,imi troncanea cand dade-am din volan,am schimbat am revenit la Rar si am luat.Cauciucurile le-am schimbat recent sunt de iarna sunt uzate cam 20-30%.So fi slabit ceva?pivot,capu de bara.De la presiune nu are cum sa fie.Daca era de la presiune imi tragea,dar acuma zici k o bate vantu.!
|
--------------------
Renault
Laguna
- B95GWP
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Daca masina a fost "fatuita bine", la RAR nu se vede nimic la capitolul accidente
E posibil ca masina sa fi fost strambata int-un accident... Pe de alta parte, de cand da simptomele astea? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
Prezinta'ne timingul problemelor: dupa ce ai schimbat pivotul si capul de bara a inceput dansul? Inainte aveai manifestarile astea?
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Crazzy |
![]()
|
Nu nu a facut asa.Dupa ce am schimbat pivotul si capul de bara mergea perfect.Si dupa ce am schimbat rotile cu cele de iarna la fel mergea bine.EE acuma a inceput sa faca figuri.
12 Jan 2009, 15:26: Sa zic asa de cam o luna a inceput sa faca figuri. 12 Jan 2009, 18:00: Gata cred ca am gasit buba.Cred ca sa slabit capu de bare si pivotul,sau una din ele 2.A inceput iar sa troncane cand dau tare din volan(stand pe loc) si cand este roata virata stanga(unde am avut buba si am schimbat pivot si cap de bara) imi trage usor roata sub masina.De aici e buba nu??Daia imi joaca masina pe sosea si stanga si dreapta?? This post has been edited by Crazzy: 12 Jan 2009, 17:00 |
--------------------
Renault
Laguna
- B95GWP
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
e o posibilitate, desi nici pivotul nici capatul de bara nu au voie sa se miste in halul asta. capatul de bra trebuie fixat cu o contrapiulita, iar pivotul e conic dince am vazut eu...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
gbs01983 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 15 November 08 ![]() |
apropo,la laguna mea de care bujii am,incandescente,sau de celalalt tip?sa nu radeti,dar eu am precizat ca sunt varza cu mecanica:))
|
--------------------
renault
laguna
- gl 49 myh
1.9 dCi dinamyque 2002 Laguna 6.2dci,820cai,dizal,64valve,32cilindri in veu,4 turbine,c.mixt 3.2L/100 /an'02,folie neagra neomolog,multi bashi cu geamu lasat in jos&manele:)
|
|
just_illusions |
![]()
|
celalalt tip ... parca cele cu incandescenta erau folosite numai la aprinderea motorinei .. si lasa ca te inveti tu cu toate ca daca vreunul de pe forum face figuri si misto de astia care nu se stiu prea bine cu mecanica ... sa se duca sa-si faca freza ... pe partea cealalta !
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
cele incandescente sunt pentru dizel,iar cele cu scinteie ptr benzina...daca am retinut semnatura ta ...intri in a2a categorie.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
QUOTE(just_illusions @ 12 Jan 2009, 23:30) celalalt tip ... parca cele cu incandescenta erau folosite numai la aprinderea motorinei .. si lasa ca te inveti tu cu toate ca daca vreunul de pe forum face figuri si misto de astia care nu se stiu prea bine cu mecanica ... sa se duca sa-si faca freza ... pe partea cealalta ! ![]() RAULE ![]() bujiile cu incandescenta sunt bune la benzinar doar daca vrei sa o arunci in aer... atentie marita la tipul bujiei cu scanteie pentru ca cele pentru Renault sunt un pic mai lungi. Si pe motor si in carte apare mentionat tipul bujiei precum si distanta dintre electrozi... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
gbs01983 |
![]()
|
aham,deci acum am inteles...imi trebuie bujii incandescente
![]() iar bujiile astea le pot skimba eu sau iar trebuie sa ma duc la nenea service? ms |
--------------------
renault
laguna
- gl 49 myh
1.9 dCi dinamyque 2002 Laguna 6.2dci,820cai,dizal,64valve,32cilindri in veu,4 turbine,c.mixt 3.2L/100 /an'02,folie neagra neomolog,multi bashi cu geamu lasat in jos&manele:)
|
|
Adi R5 |
![]()
|
daca te pricepi citusi de putin le poti schimba si tu...nu-i mare filozofie..dar ai sculele necesare?
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
gbs01983 |
![]()
|
eee am...am nevoie.am doar un amarat de cric,asta e toata dotarea mea:(((cam ce scule mi ar trebui?cate surulbelniti??
|
--------------------
renault
laguna
- gl 49 myh
|
|
Johnny78 |
![]()
|
cu surubelnita nu vei reusi in veci si in pururi....
ai nevoie de o cheie tubulara pentru bujii...de scos se scot usor, de pus la loc e mai problematic intrucat trebuie sa fi atent la filet...chiuloasa este foarte sensibila la din astea si nu vrei sa strici un filet de bujie...recomand asistenta unui prieten care a mai facut din astea la viata lui, sau a unui vecin cu Dacie 1300... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
just_illusions |
![]()
|
mai mosu ... io n-am dom'le probleme mari cu lagunica mea da tot felul de chitzibusarii are zici ca-i bantuita ... era faza cu capota de nu se mai deschidea .. se deschide acuma ca s-a incalzit afara si am dat cu wd-40 peste tot unde am vazut un contact al dansei cu restul caroseriei
![]() cu ocazia deschiderii capotei am bagat si neste lichid de spalare a parbrizului de nu ingheatza cica pan'la -20 .. da aici tre sa mai astept cred pana se dezgheata apa aia obosita care era dinainte de n-am apucat eu sa-i pun lichid pt iarna trilema : sa-mi fac griji pt conducte sau pt motoras ca ar fi afectate de proaspatul inghet ce a tinut de dinainte de craciun si pana azi ? |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 04:04 |