Consum maxim clio
![]() ![]() ![]() |
Consum maxim clio
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
janos |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 614 Joined: 24 January 11 From: Tg Mures ![]() |
Daca imi dai masina sa o testez asa cum ai scris, sa tii ca o sa-mi dau tot interesul sa scot cat mai mult
![]() |
--------------------
CMF-C/D
Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance
- MS 2 cifre 3 litere
2015 Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
|
|
Sanyes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 7 June 10 ![]() |
Consum instantaneu sau o medie?
|
--------------------
Renault
Symbol
2005/1.4 fidji
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.564 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Insa a fost probabil doar un cumul de factori, acum in general in Bucuresti imi ia cam 9 juma, iar afara cam 6 juma la mersul meu. Am incercat sa vad si cat de economic pot merge si am scos un 8.7 in oras si un 5.9 afara, dar recunosc ca nu pot merge asa. Ma umplu de draci. Ori merg, ori nu. De fapt d'aia mi-am luat si motorul in 16V, daca ma interesa sa ma axez doar pe consum imi luam dci-ul de 65. This post has been edited by vallixx: 26 Sep 2013, 21:20 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
helldriver11 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 28 September 07 ![]() |
La un an dupa ce l-am cumparat - Symbol 1,4 16V, BVA -, A1 Pitesti-Bucuresti si retur "la blana", singur in masina, 12, 8 l mediu pe CB.
|
--------------------
renault
fost symbol 2007, actual Megane
1,4 TCE edc
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nici un Clio RS....ca e "campion" la consum?
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
la
masuratoare cel mai mult mi-a luat 14 in oras iarna, de la plin la plin. experienta imi spune ca mi-a luat si mai mult de atat, dar am renuntat sa ii mai fac consumu in oras. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:12 |