Oglinda lateral dreapta a scapat de pe pozitie., Rabatarea nu mai functioneaza
![]() ![]() ![]() |
Oglinda lateral dreapta a scapat de pe pozitie., Rabatarea nu mai functioneaza
Boggy22 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 3 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 1.5dci 106cp @ 125cp (320nM - pe dyno)
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
e ciudat ce spui, cand aveam megane am avut si eu situatii cand s-au dat peste cap sau prieteni binevoitori care voiau sa imi rabateze oglinda insa in situatiile respective nu s-a rupt nimic.
In schimb am avut o problema la una din ele, pur si simplu nu a mai vrut sa mearga si baraia foarte urat. La mecanismul de rabatare efectiv din cate imi amintesc nu se ajunge prin spatiul de la oglinda si problema am rezolvat-o cu niste capete de soricei ( din aia de plastic cu care strangi chestii ) si o banda de scoci din aia gri groasa. Problema era capacul de plastic care nu mai creea suficienta presiune pentru ca sistemul sa functioneze in interior. Dupa fix-ul asta... a tinut foarte bine pana am vandut masina ( 2 ani ) This post has been edited by rtBK: 16 Mar 2018, 21:18 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Boggy22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 3 September 06 ![]() |
Si mie mi s-a intamplat sa mi se dea peste cap sau in fata cu mana fara sa pateasca nimic. Insa acum nu s-a dat in nicio directie, cum ziceam a impins atat de tare in lateral in ea dinspre stalp incat s-a inclinat masina cu totul. Sincer, ma asteptam sa fie totul ok, dar surprize surprize... rabatare canci.
O sa scot maine oglinda si o sa scot capacul exterior sa vad mai bine ce s-a intamplat in interior. This post has been edited by Boggy22: 16 Mar 2018, 21:30 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 1.5dci 106cp @ 125cp (320nM - pe dyno)
|
|
Alin2225 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 17 November 16 From: Timisoara ![]() |
eeee. si nu e mai bine la obositul meu de Megane chel(no option adica full option fara navi piele geamuri electeice, oglinzi, clima etc). eu n am avut niciodata probleme de astea cu rabatari, keyless,impulsuri,etc etc etc. si chiar nu ma deranjeaza deloc ca nu le am. Scuze pentru offtopic.
|
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dci 86 cp
2007 Sper ca dupa ce mor nevastamea sa nu-mi vanda sculele la pretul care i-am zis eu ca le-am cumparat
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Boggy22, daca esti din Bucuresti, poti trece pe la mine sa vad ce are oglinda aia. 0723 677 511.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 08:55 |