Roti si dimensiuni!
![]() ![]() ![]() |
Roti si dimensiuni!
puiucu4u |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 29 October 08 From: TIMISOARA ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19
1992 Chamade 1721 54kw
|
|||
faustino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 14 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca te tine poti baga si roti pe 17`...
![]() renault 19 are 4 prezoane cu distanta de 100 mm de unde si specificatia 4x100... intr-adevar pentru a trece de rar iti trebuiesc rotile scrise in talon si e bine sa le ai deoarece sunt printre primele care sar in ochi ( proprie experienta care m-am dus la rar cu 205/45/15) cu cat scade talonul rotii, care este specificat al doilea dupa marimea rotii, cu atat va scadea si confortul tau si vei simtii chiar si un muc de tigara.. |
--------------------
Dacia
1310
- B-02-FZJ
1984 Daciot convins
|
|
R19/16v |
![]()
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
puiucu4u |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 29 October 08 From: TIMISOARA ![]() |
Multam fain de promptitudine si raspuns. Pana aici toate bune si frumoase dar... varianta pe 13"? Pe talon este doar varianta pe 13... Tot insist eu cu asta gandindu-ma la RAR ( daca nu au fost in stare sa "nimereasca" norma de poluare ii vad in stare sa ma intoarca fiindca nu am rotile corespunzatoare)...
23 Dec 2008, 22:22: "miezul" rotii, ca sa zic asa este problema.. pentru ca am incercat 4 x 100 care se potrivesc perfect la gauri dar nu si la partea centrala care este cu 2-3 mm mai groasa decat janta. acuma ce sa fac sa o iau la polizor? ![]() This post has been edited by puiucu4u: 23 Dec 2008, 22:22 |
--------------------
Renault
19
1992 Chamade 1721 54kw
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
60.1mm
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
puiucu4u |
![]()
|
perfect! multam fain! este specificat cumva pe janta? sa stiu dupa ce si unde sa ma uit si sa nu stau sa tot probez roti...
|
--------------------
Renault
19
1992 Chamade 1721 54kw
|
|
R19/16v |
![]()
|
Din cunostintele mele nu e scris pe janta.
Daca vrei sa cauti jante sh iti faci un cerc cu diametrul 60.1mm si te plimbi cu el dupa tine ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
puiucu4u |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
19
1992 Chamade 1721 54kw
|
|
faustino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 14 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu cumva sa iei la polizor ceva....poti descentra iremediabil janta....eu am pus flanse din cauza ca butucul rotii era mai mic decat butucul masinii
|
--------------------
Dacia
1310
- B-02-FZJ
1984 Daciot convins
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
S-a inventat strungul....bine, nu acum, nu este o noutate, dar asa se majoreaza usor si bine jantele care sunt la interior mai mici decat fuzeta. Nu este bine sa pui flanse, stiu caz cand a sarit roata, s-au retezat prezoanele de la flansa.
Asa ca foloseste cu incredere un strung. Eu asa am folosit la jantele pe care le am pe R11 , erau cu 2 sau 3 mm mai mici. Acum sunt perfecte... ![]() |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
puiucu4u |
![]()
|
ok. rare rotile la masina asta. daca nu gasesc pana la urma o sa apelez la un strungar caci am ceva jante ce stau si ruginesc de 2 ani incoace....
|
--------------------
Renault
19
1992 Chamade 1721 54kw
|
|
R19/16v |
![]()
|
Rare? Tot ce e reno are 60.1.
|
--------------------
DS
5H
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Salutare!
Fiind deja deschis topicul "Roti si dimensiuni!" indraznesc sa intreb: - stie cineva dimensiunile prezoanelor de Renault 19? (grosimea partii filetate, pasul filetului, lungime totala(inclusiv capul haxagonal), lungimea partii filetate, dimensiunea capului hexagonal, au saiba conica din tabla sau partea conica este turnata - corp comun cu prezonul)? Ms ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
hexagon de 19, con turnat....restul datelor nu le stiu, pana acum nu m-a interesat:)
|
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
R19/16v |
![]()
|
60 90 2062.JPG
Lungime [mm] 51 mm Filet exterior (mm) M 12 x 1,5 mm Lungime filet [mm] 25 mm Calitate/Clasa 10.9 Deschidere cheie 19 Profil cap surub-/piulita hexagon exterior Lungime [mm] 25 mm |
--------------------
DS
5H
|
DUD |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 7 July 07 ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by DUD: 25 Dec 2008, 13:56 |
--------------------
RENAULT
19.D
- VN 82 ROX
1991,CHAMADE
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
@AlexanderCarstoc & R19/16v: Multumesc pentru ajutor!
![]() Sarbatori Fericite ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
puiucu4u |
![]()
|
prezoanele de pe nova se potrivesc perfect si sunt si ieftine. eu am avut nevoie de 4 (neamtul pusese antifurt pe fiecare roata
![]() |
--------------------
Renault
19
1992 Chamade 1721 54kw
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
baieti aveti grija cu prezoanele
acestea difera roti de tabla - roti de aliaj la conicitate, cei care au masini cu jante de aliaj au primit un set de prezoane pentru rezerva din tabla ![]() cat priveste ajustarea pe strung aveti in vedere ca trebuie sa ajungeti la un strung mai mare, eu am facut o asemena operatiune de convertire a unor jante de vw pt reno la faur acum 6-7 ani, in acest sens am confectionat o piesa de centrare a rotii in strung |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
faustino |
![]()
|
Daca esti din Bucuresti, in cartierul Damaroaia este un domn care poseda asa ceva, si care te poate ajuta...
|
--------------------
Dacia
1310
- B-02-FZJ
1984 Daciot convins
|
|
puiucu4u |
![]()
|
Timisoara...
|
--------------------
Renault
19
1992 Chamade 1721 54kw
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Pt turbodxman, am acasa doua prezoane de r19 cred ca pt tabla, daca esti din bucuresti ne putem vedea maine, daca nu vorbim dupa 5 ianuarie.
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 09:13 |