problema pedala acceleratie
![]() ![]() ![]() |
problema pedala acceleratie
renault98 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 April 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna1
98, 1,6 16V
|
|||
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Greseaza putin cablul de acceleratie linga clapeta, poate isi revine.Ar mai putea fi din cauza cablului, daca s-a largit, sau a mecanimului de readucere pe pozitie, ar putea fi imbacsit cu mizerie.
|
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
Aceeasi problema o am si eu deoarece s-a format un umar in interiorul clapetei iar cand se incalzeste agata pe pozitia "inchis" Ca rezolvare.....nu stiu dar am observat ca acea clapeta se poate regla din 2 suruburi! Daca ai tip o poti demonta si asa iti formezi o idee despre problema!
|
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
QUOTE(jungle_21 @ 6 Apr 2011, 23:30) Greseaza putin cablul de acceleratie linga clapeta, poate isi revine.Ar mai putea fi din cauza cablului, daca s-a largit, sau a mecanimului de readucere pe pozitie, ar putea fi imbacsit cu mizerie. ...eventual sa incerci sa ajuti mecanismul prin montarea unui arc/arculetz care sa-l traga inapoi... |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
Cel mai bine deschizi capota si tragi cu mana de clapeta! Daca e blocata atuci de acolo e problema daca merge cursiv atunci e de la cablu!
|
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|
GabySV |
![]()
|
Aveti idee cat ar costa corp clapeta acceleratie pt 1.8 16v? am primit vestea cea mare! Se poate repara prin schimbare
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 13:49 |