Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

problema pedala acceleratie

renault98
post 6 Apr 2011, 17:18
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare,

am o laguna din 98 1,6 benzina 16V si de cand am cumparat-o imi face problema cu pedala de acceleratie.Imi ramane blocata cand iau piciorul de pe ea (cand vreau sa pun frana spre exemplu) si trebuie sa apas de 2 ori pana se deblocheaza si asta e cel mai aiurea la semafor si nu numai. Am incercat cu spray-uri si cu aditivi de curatare in benzina pt ca m-am gandit ca este ceva in pompa dar dupa ce am bagat aditivul n-a mai facut o perioada dupa care a revenit si la fel si cu Spray=ul. Va rog spuneti-mi ce sa fac ca nu o mai suport asa... Multumesc anticipat!

--------------------
Renault Laguna1 98, 1,6 16V
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
jungle_21
post 6 Apr 2011, 22:30
Post #2

Membru autentic

From: Mures

Greseaza putin cablul de acceleratie linga clapeta, poate isi revine.Ar mai putea fi din cauza cablului, daca s-a largit, sau a mecanimului de readucere pe pozitie, ar putea fi imbacsit cu mizerie.

--------------------
Opel/Renault Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch "04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti
Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
+
GabySV
post 8 Apr 2011, 16:16
Post #3

Membru autentic

From: Suceava

Aceeasi problema o am si eu deoarece s-a format un umar in interiorul clapetei iar cand se incalzeste agata pe pozitia "inchis" Ca rezolvare.....nu stiu dar am observat ca acea clapeta se poate regla din 2 suruburi! Daca ai tip o poti demonta si asa iti formezi o idee despre problema!

--------------------
Renault Laguna - BC 05 KAU 1998 PH2 1.8 16v RTE
+
Adi R5
post 8 Apr 2011, 16:22
Post #4

Membru autentic

From: A R A D

QUOTE(jungle_21 @ 6 Apr 2011, 23:30)
Greseaza putin cablul de acceleratie linga clapeta, poate isi revine.Ar mai putea fi din cauza cablului, daca s-a largit, sau a mecanimului de readucere pe pozitie, ar putea fi imbacsit cu mizerie.
*

...eventual sa incerci sa ajuti mecanismul prin montarea unui arc/arculetz care sa-l traga inapoi...

--------------------
Renault Espace 2007
+
GabySV
post 8 Apr 2011, 18:33
Post #5

Membru autentic

Cel mai bine deschizi capota si tragi cu mana de clapeta! Daca e blocata atuci de acolo e problema daca merge cursiv atunci e de la cablu!

--------------------
+
GabySV
post 12 May 2011, 19:09
Post #6

Membru autentic

Aveti idee cat ar costa corp clapeta acceleratie pt 1.8 16v? am primit vestea cea mare! Se poate repara prin schimbare biggrin.gif

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th August 2025 - 13:49
Dacia