Modificari Twingo - garda sol, suspensie, scut, ..., pareri
![]() ![]() ![]() |
Modificari Twingo - garda sol, suspensie, scut, ..., pareri
alin.selicean |
![]()
|
||
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|||
cuculean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 5 June 07 From: Deva ![]() |
1. Metoda cea mai ieftina (am vazut asa ceva aplicat la Dacii pe spate) este introducerea unor distantoare de cauciuc sub arcuri. Pt. Dacii, distantoarele respective se gasesc in comert.
2. Suspensie mai tare inseamna schimbarea arcurilor cu unele mai rigide si mai scurte. Nu stiu daca este chiar recomandat, mai ales ca tu vrei sa folosesti masina pe drumuri dubioase. O sa te cam scuture. 3. http://www.masini-avariate.ro/cautare/?avansat http://www.dezmembrarimasini.ro/piese-Renault-Twingo.html 4. Pentru chiptuning va trebui sa te adresezi unei firme specializate. Daca cauti cu google ai sa gasesti cateva. In orice caz, nu castigi mare lucru 6-7 CP. Vezi prin sectiunea Tuning pe forum. This post has been edited by cuculean: 4 Sep 2007, 05:51 |
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
ionut1991 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 21 December 09 From: Braila ![]() |
multam frumos.. as avea cateva chestii de intrebat.. la cum arata braila si galatiu iarna asta... era prea frumos sa nu patesc ceva la masina... daca stiti vreun centru de dezmembrari de prin zona de unde pot sa imi cumpar si eu un scut va rog sa-mi spuneti.. ca mi-e frica sa nu se sparga baia de ulei..
are cumva cineva de vanzare niste capace de roti intregi? ![]() |
--------------------
Renault
Twingo
- BR 03SXD
2001 Privilege Ionut S.
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Era un baiat care vindea scuturi de Twingo aftermarket build (speciale pentru Twingo) undeva pe acest forum. Daca te apuci un pic de cautat sigur o sa dai de anuntul respectiv.
Twingo nativ nu are scut. Este o ceva..o chestie de plastic foarte subtire - aia nu e scut - ci o aparatoare de praf (este la fel de subtire ca oala de plastic de la roata - de fapt din acelasi material e facut). Deci la dezmembrari nu o sa gasesti scut de Twingo original pentru ca nu prea are - deh ei au si sosele pe care sa umble. Capace? Hmmm HINT: Nu ai vre-un magazin gen Carrefour, Metro etc? 20 ron e un set de capace... Sau vrei capace originale cu sigla Renaut? This post has been edited by bubu782001: 27 Dec 2009, 00:14 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
ionut1991 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 21 December 09 From: Braila ![]() |
am vazut ca e o prostie de plastic... ma rog.. ala nu putea fi scut da.. mi s-a rupt de la zapada, si cand am oprit pe dreapta sa o dau jos m-a ajutat un taximetrist care mi-a zis ca e ok ca e din plastic, ca la un citroen c1 a gasit ' scut ' din carton presat... mersi de sfat..
![]() |
--------------------
Renault
Twingo
- BR 03SXD
2001 Privilege Ionut S.
|
|
bubu782001 |
![]()
|
PS vezi ca e posibil sa fie ceva mai scumpicele - eu am dat 28 RON pe ele in vara (cand am luat si cauciucurile) dar era o promotie deci e posibil sa te invarti la un maxim 50 RON - depinde de model, magazin zona etc..
Oricum si 50 RON e ieftin...5 pachete de tigari. Insa daca e vreo promotie gasesti sigur la preturi super ok. Diferenta dintre cele de 13 si cele de 14 este foarte mica. Scutul ala din carton presat la ploaie cred ca se umfla si arata ca naiba...Oricum de Citroen C1 si Peugeot 107 (aceleasi masini de fapt) am auzit multe chestii naspa...cica masini facute in proportie de 60% din plastic. Hayon de plastic MUULTE piese de plastic...E PLASTIC toata ce mai. O lasi la soare si o gasesti deformata...(glumesc desigur). Oricum si eu am dat cu baia de cateva ori de pamant si e ok. Este de tabla la noi asa ca in cel mai rau caz se indoaie...alea turnate de aluminiu sau antimoniu (ce naiba o fi) de pe VAG-uri se cam sparg...ce tampenie. Inca o data EI AU SOSELE. This post has been edited by bubu782001: 27 Dec 2009, 01:58 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
psymax |
![]()
|
![]() ................ Group: Members Posts: 93 Joined: 13 August 08 From: paradis ![]() |
ionut1991: daca acel scut este de fapt spart (crapat, fara bucati lipsa) si nu atarna, lasa-l asa... este mai bine
![]() |
--------------------
renault
twingo
- -
-
|
|
ionut1991 |
![]()
|
intr-adevar.. asa o sa se intample mereu la ce drumuri avem noi.. el a fost initial cu o mica spartura.. apoi pe zapada s-a rupt partea care se prindea de bara si atarna... si vreo 2-3 zile ( pana sa cada de tot ) ma opream de vreo 3 ori pe zi sa leg scutu cu o clema rapida de bara.. ca tot aduna zapada.. am vorbit cu cineva si mi-a zis ca o sa improvizeze ceva dintr-un material mai tare.. asta cand o disparea jegu din oras..
sper sa fie promotii la capace;)) |
--------------------
Renault
Twingo
- BR 03SXD
2001 Privilege Ionut S.
|
|
bubu782001 |
![]()
|
psymax scutul de care iti vorbeam ca vinde tipul respectiv, este metalic (e din tabla). Din ce am vazut pe poze, arata destul de bine acele scuturi.
Persoana aduce insa pentru minim 5 doritori la 370 RON cu TVA si transport inclus. E interesant nu este nici foarte scump - parere strict personala. Este foarte util daca stiti ca atingeti baia de ulei des - macar protejati ce e pe acolo. Daca doriti detalii va rog sa intrati pe topicul din link-ul atasat si sa vorbiti personal cu dl care aduce. http://www.reno.ro/index.php?showtopic=163690&hl= Daca va strangeti 4 persoane ma bag si eu al 5-lea fara probleme. This post has been edited by bubu782001: 27 Dec 2009, 15:33 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
twingo_buc |
![]()
|
![]() fost twingar Group: Members Posts: 883 Joined: 4 January 09 ![]() |
la twingo n`am avut niciodata probleme cu scutul... da vw probleme mari de tot... stii cu ce am rezolvat cu soriceii de plastic ... sunt f rezitenti incearca sa mai prinzi cu ei bafta....
|
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
- B8x8BBB
1.1 75CP 2008 MOTION fost twingar si fost TDI-st
|
|
psymax |
![]()
|
![]() ................ Group: Members Posts: 93 Joined: 13 August 08 From: paradis ![]() |
am omis bubule, scuze. eu personal pana nu sparg baia de cateva ori, sunt multumit cu cel de plastic
![]() |
--------------------
renault
twingo
- -
-
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Crede-ma ca daca o spargi o singura data o sa-ti faci scut de OTEL. Nu vrei sa stii ce inseamna sa fi la vreo 150 km de cel mai apropiat oras, pe marginea drumului, cu o baltoaca de ulei sub masina si cu o gaura cat un pachet de tigari in baie...
![]() This post has been edited by bubu782001: 27 Dec 2009, 16:08 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
psymax |
![]()
|
hmmmm... depinde de situatie. la 150 km ar fi perfect. acum vreo luna era sa o fac varza prin medias ... si pana sa ma dau jos din masina, chiar ma gandeam care-i planu (oscilam intre service + sudura / tren / tractari) DAR a fost totul OK!
![]() This post has been edited by psymax: 27 Dec 2009, 16:15 |
--------------------
renault
twingo
- -
-
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bubu782001 @ 27 Dec 2009, 14:21) psymax scutul de care iti vorbeam ca vinde tipul respectiv, este metalic (e din tabla). Din ce am vazut pe poze, arata destul de bine acele scuturi. Persoana aduce insa pentru minim 5 doritori la 370 RON cu TVA si transport inclus. E interesant nu este nici foarte scump - parere strict personala. Este foarte util daca stiti ca atingeti baia de ulei des - macar protejati ce e pe acolo. Daca doriti detalii va rog sa intrati pe topicul din link-ul atasat si sa vorbiti personal cu dl care aduce. http://www.reno.ro/index.php?showtopic=163690&hl= Daca va strangeti 4 persoane ma bag si eu al 5-lea fara probleme. Si eu sunt interesat de un scut metalic. Asa ca daca va strangeti mai multi, contati si pe mine. Am gasit si in alta parte dar ceva mai scump. Attached thumbnail(s) scut_motor_1_2.JPG ( Size: 77.67k ) Number of downloads: 532 |
--------------------
Dacia
Dacia
- B 13 ABC
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000 Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
ionut1991 |
![]()
|
hmm... momentan nu dispun de lichiditati pt un scut ca acela... daca fac rost in curand o sa va anunt.. multam bubu
|
--------------------
Renault
Twingo
- BR 03SXD
2001 Privilege Ionut S.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:28 |