Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Schimbare becuri pt. faza scurta, H755W/H7100W?

HDG
post 28 Feb 2009, 02:24
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: NavYork

Eu le iau de la un magazin de piese auto, Bosh H7 anti UV, anti Pb, 16/lei bucata smile.gif am masina de 2 ani, am schimbat doua randuri de becuri, cam cate 30.000km de set biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
valikris2002
post 28 Feb 2009, 10:58
Post #32

Membru autentic

From: roman,neamt

Cam ciudata faza cu becurile la megan, ca termen de comparatie pot sa spun ca am avut un logan si in 50 mii km nu s-a ars un bec, acu la megan primul s-a ars la 20 mii km si azi pe cealalta parte la 30 mii km. Prima data am mers la reprezentanta sa le zic sa mi l schimbe si cand mi a zis ca un bec costa 40 ron, am facut stinga inprejur si am mers la magazin piese auto luat 2 becuri boch h7,15 ron bucata, mers inapoi in reprezentanta dat 10 ron la un mecanic rezolvat cazul

--------------------
megan sedan manager 1.5 dci, 85 cp 26-10-2007 - -
+
B 10 LXO
post 1 Mar 2009, 13:44
Post #33

Membru incepator

From: Timisoara

M-am chinuit sa schimb un bec aproximativ o ora si nu am reusit .Am apelat la un prieten care lucreaza in service(nu renault-dar posesor de renault megane pe care l-a demontat pana la ultima saiba)si mi-l-a schimbat prin fortare.Am reusit si eu sa schimb unul ars mai tarziu,tot prin fortare.La urmatorul ars ,dupa 40 minute de incercari de scoatere prin fortare,inclusiv cu un patent mai mic biggrin.gif ,am reusit sa i rup unul dintre pinii aia doi de alimentare(sau cum se numesc) care intra in mufa.Am pipait foarte atent si am gasit solutia.O clema(siguranta) mica,care retine becul.Prin apasarea clemei cu o surubelnita(una mai mica sa o puteti introduce pt ca spatiul este destul de mic,mai ales pe stanga),becul iese singur si foarte simplu.Poate ati observat cat de greu se scoate, fortandu-l si ce usor se monteaza apoi(fara niciun fel de efort).
@ Hackmikey: nu stiu ce fel de clema/siguranta este la 2.1 dar si la 2.2 exista un sistem de fixare a becului pe faza scurta.

--------------------
Renault Megane Sedan 2 facelift Privilege nov.2007 - TM 23 LXO
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 14:48
Dacia