Schimbare becuri pt. faza scurta, H755W/H7100W?
![]() ![]() ![]() |
Schimbare becuri pt. faza scurta, H755W/H7100W?
HDG |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|||
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 944 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
Cam ciudata faza cu becurile la megan, ca termen de comparatie pot sa spun ca am avut un logan si in 50 mii km nu s-a ars un bec, acu la megan primul s-a ars la 20 mii km si azi pe cealalta parte la 30 mii km. Prima data am mers la reprezentanta sa le zic sa mi l schimbe si cand mi a zis ca un bec costa 40 ron, am facut stinga inprejur si am mers la magazin piese auto luat 2 becuri boch h7,15 ron bucata, mers inapoi in reprezentanta dat 10 ron la un mecanic rezolvat cazul
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
B 10 LXO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 13 January 09 From: Timisoara ![]() |
M-am chinuit sa schimb un bec aproximativ o ora si nu am reusit .Am apelat la un prieten care lucreaza in service(nu renault-dar posesor de renault megane pe care l-a demontat pana la ultima saiba)si mi-l-a schimbat prin fortare.Am reusit si eu sa schimb unul ars mai tarziu,tot prin fortare.La urmatorul ars ,dupa 40 minute de incercari de scoatere prin fortare,inclusiv cu un patent mai mic
![]() @ Hackmikey: nu stiu ce fel de clema/siguranta este la 2.1 dar si la 2.2 exista un sistem de fixare a becului pe faza scurta. |
--------------------
Renault
Megane
Sedan 2 facelift Privilege nov.2007
- TM 23 LXO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:48 |