senzor supraalimentare
![]() ![]() ![]() |
senzor supraalimentare
floryn85 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 12 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2003 expresion
|
|||
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
sa te ajutam cu ce? Ai verificat daca ai tensiune pe fire, ai schimbat senzorul, te-ai uitat la trs daca e ok... incearca mai intai ce gasesti pe aici ( app vezi ca e un topic mai mare/stufos despre problema ...)
|
--------------------
Renault
Laguna II
- B-CFX
2003 1.9 dci hatchback
|
|
floryn85 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 12 June 08 ![]() |
In legatura cu rezultatul care l-a dat testerul.cine stie sa interpreteze stie exact despre ce e vorba,am pus si poze cu rezultatul.nu am verificat nimic,am pus masina pe tester in urma aparitiei rezistentei portocalii in bord si sa stiu astfel de ce ma leg mai exact,sa nu o iau pe bajbaite.
|
--------------------
renault
laguna 2
2003 expresion
|
|
Fubiansky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 23 July 07 From: Arad ![]() |
Salut,
Mai pune odata testul dupa care salveaza rezultatul, nu pune poze ca nu ne dai suficiente informatii. Eroarea ta apare pe partea de injectie dar fara un "log file " nu poti afla exact de unde provine. Pe injectie ai o multime de senzori si electrovalve: - senzor supraalimentare turbo - senzor presiune carburant - senzor impulsuri volant - senzor prezenta apa in carburant (mai rar) - senzor de temperatura carburant - senzor de temperatura aer - debitmetru de aer - electrovalva comanda vacum turbo - electrovalva reglare debit carburant - electrovalva EGR - injector Toate aceste elemente conduc la aceeasi eroare aparuta pe clusterul masini, cu mici exceptii in functie se versiunea de soft scrisa in calculatorul de injectie. Multumesc, |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci 120cp 270 Nm
2002 Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 02:31 |