Vitezometru ciudat, se schimba viteza aiurea
![]() ![]() ![]() |
Vitezometru ciudat, se schimba viteza aiurea
bundy220 |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
n
n
-
n
|
|||
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
mai bine incerca la Twingo. La laguna 1 nu sunt cu cristale.
tare cred ca viteza si-o ia din bucul rotii (stg sau dr)...nu de la cutie. |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Sint convins ca mai e si un traductor dintre acel senzor si afisaj. Sa nu fie acolo problema. Adica la conversia din citirea analogica de pe senzor si conversia in format numeric.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
cititorii d ela ABS...
sau calculatorul central. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
bundy220 |
![]()
|
Adica viteza,e data de cititorii de la abs?Nu are senzor "speedometre" pe cutie ca la logan de ex?Atunci e naspa sau poate mai bine?! Trebuie sa ma uit.Mersi pentru pont.
Ca fapt divers,de la bucuresti la bacau am facut 120Km,scurt drumul nu??!! ![]() Am gasit niste scheme,pe care le atasez,poate stiti pe unde se afla senzorul asta"speed info"!Eu m-am tot uitat ,dar nu l-am vazut,la mine motorul si cutia sunt undeva sub bord inghesuite ![]() 4 Jun 2009, 21:32: Scuze,dar nu merge atas-ul.Intre timp am gasit si acel senzor,l-am scos afara ,l-am vazut,mi-a placut,si l-am pus inapoi. Am dat cu spray la mufa si acum sa vad daca mai face figuri.daca da atunci trebuie altul ca e capsulat,si n-ai ce-i face.. This post has been edited by bundy220: 4 Jun 2009, 21:32 |
--------------------
n
n
-
n
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
tabloul de bord e mecanic sau electronic?
daca e mecanic, verifica sa fie bine infipt cablul in bord. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
bundy220 |
![]()
|
Se pare ca si de aceasta data sprayul face minuni.Deocamdata merge.
|
--------------------
n
n
-
n
|
|
Johnny78 |
![]()
|
intre timp cauta altul in toate mintile.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
bundy220 |
![]()
|
Ca bine zici ,a aparut iarasi problema
![]() |
--------------------
n
n
-
n
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
si mai eftine
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 10:22 |