Garaj Octav, 2CV::DS::RS::XS
![]() ![]() |
Garaj Octav, 2CV::DS::RS::XS
octav_ |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|||
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
S-o stapanesti sanatos... SUPERBA!!!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MHY @ 11 Feb 2009, 22:12) Masina avea 46 de km in momentul livrarii... ![]() M-am cam desumflat din cauza asta... am cerut sa se faca o ancheta sa aflu exact cati km avea masina in momentul intrarii in tara. Agentul de vanzari mi-a zis ca se mai fac teste aleatoare la iesirea masinii din fabrica in Franta. ![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si tu lai crezut...nu........
oricum...sper sa nu te sperie consumul...mai ales daca ai talpa grea..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
BC-92-EDI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 29 November 08 From: Comanesti,jud. Bacau ![]() |
Albea mea a venit cu 40 de km!asa ca....
PS:poate s-a plimbat dealar-ul cu ea prin showroom!la cat e de frumoasa..... Daca nu sunt prea indiscret cat a costat "bestia"? |
--------------------
Fiat
Albea
2007 confort
- BC-92-EDI
|
|
octav_ |
![]()
|
Nu am prea crezut insa a ramas ca se intereseaza cati km avea masina in iulie 2008 cand a intrat in tara.
Pretul cu tot cu TVA al masinii a fost de 17800E. Am prins o reducere de la 23000 cat costa initial. Am luat-o in leasing pe 5 ani... |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Octav>>Nu mai conteaza treaba asta cu km...Singurul care poate sa te lamureasca este Voiku...a explicat el la o intalnire cum sta treaba..(a lucrat in sistem..stie.) dar...nu stiu ce o sa rezolvi daca afli ca trebuia sa vina cu maxim 15 km sa zicem...tu sa fii sanatos..masina sa mearga fara probleme..asta conteaza..Sunt sigur ca motorizarile 1.4 si 1.5 vin cu km mai putini...
![]() Bgaarh>>Crezi ca Octav a luat masina asta sperand ca o sa consume 5 %?? ![]() This post has been edited by MHY: 12 Feb 2009, 16:48 |
--------------------
------
------
------
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
superba masina Octav! Sa o stapanesti sanatos! Vezi ca nu-s in regula aia 48 km, chiar daca se fac teste la fabrica, km se reseteaza inainte de livrarea masinii catre concesionar. Vad ca ai luat-o de la cobalcescu, am auzit de multe faze aiurea cu masini livrate de ei. Du-te si ia-i la intrebari, mai mult ca sigur ca mecanicii de-acolo au vrut sa vada si ei cum merge un F1 team.. Niste nenorociti..
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
octav_ |
![]()
|
Masina sta in Romania de prin iulie 2008 si probabil a fost pe la diferiti dealeri, cand am dat comanda masina se afla la Ramnicu Valcea. Este probabil si de la mutari in diferitele parcuri auto sa se fi acumulat km insa sper ca macar sa fi fost rulata in limitele bunului simt... desi sunt constient ca este putin probabil.
Important este ca masina sa nu aiba probleme... din 60 de km cat am parcurs pana acum n-am observat ceva iesit din comun. Am sa insist totusi sa se afle kilometrajul la intrarea in Romania. Consumul este destul de mare, mai ales in primii 2000 de km in oras va consuma 15-17. Totusi la un stil de condus "batranesc" am observat ca masina consuma decent... ieri am parcurs cam 35 de km cu viteza medie 25km/h si am avut consum de 11,5%. This post has been edited by octav_: 12 Feb 2009, 18:55 |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(octav_ @ 11 Feb 2009, 21:36) The bug has landed... ![]() dsc00460lz5.th.jpg dsc00487vi1.th.jpg dsc00488ba5.th.jpg dsc00465ob0.th.jpg dsc00469rw6.th.jpg dsc00470fx8.th.jpg dsc00473kh8.th.jpg dsc00474vr9.th.jpg dsc00479eq9.th.jpg dsc00487zt9.th.jpg dsc00488md1.th.jpg omfg! ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mama frate, 46 km?????????? E enorm, eu am ridicat Scenicul cu 12 km si eram destul de ofticat... Mama, 46, si RS, iti dai seama cat rosu a vazut turometrul in acei km?
Urata tara frate, dar sa speram ca totusi suntem noi paranoici... S-o stapanesti sanatos oricum... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
De ce ai acceptat masina cu atata gramada de kilometrii?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Pentru ca a dat bani inainte...daca nu o accepta pierdea banii...nu? Nu este scris in contract nimic avand in vedere numarul de km maxim cu care poate fi livrata....oricum ai grija ca la urmatoarele revizii sa nu pleci cu km in plus...deh..vrea si mesteru de la service sa-i dea 7000 rpm..asta este problema majora la noi...
|
--------------------
------
------
------
|
|
octav_ |
![]()
|
Ce puteam sa mai fac... avans achitat, contract leasing semnat, o singura masina ramasa pe stoc. Am specificat totusi pe procesul de predare a masinii ca are 46 de km.
Important este ca masina sa nu aiba probleme, sper sa fie asa. Mihy, stai linistit ca in service nu las masina nici 2 minute nesupravegheata. La fel am facut si la Symbol, mi-am petrecut si 8 ore in service numai langa masina sa fiu sigur ca se face treaba de calitate. This post has been edited by octav_: 12 Feb 2009, 19:47 |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
N-ar fi rau sa scrii o scrisorica spre renault; nu email, scrisoare, pe hartie.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
M i h a i |
![]()
|
R19...Glumesti??
![]() This post has been edited by MHY: 12 Feb 2009, 19:55 |
--------------------
------
------
------
|
|
R19/16v |
![]()
|
Sorry
![]() Rectific - RENAULT FRANTA |
--------------------
DS
5H
|
octav_ |
![]()
|
In caz ca agentul de vanzari nu afla cati km a avut masina la intrarea in tara, am sa recurg si la aceasta varianta. Repet, sper ca masina sa fie ok, sa nu apara nici o problema si atunci voi fi cel mai fericit... putea sa aiba si 200km insa sa stiu 100% ca masina merge brici.
![]() Sincer sunt prea incantat de masina pentru a-mi face probleme cu acesti km... nici nu as fi visat la o astfel de masina pana saptamana trecuta. ![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(A l e x @ 12 Feb 2009, 19:27) Mama frate, 46 km?????????? E enorm, eu am ridicat Scenicul cu 12 km si eram destul de ofticat... Mama, 46, si RS, iti dai seama cat rosu a vazut turometrul in acei km? Urata tara frate, dar sa speram ca totusi suntem noi paranoici... S-o stapanesti sanatos oricum... Vaiiii Alex cum le stii tu pe toate.... A, si nu uitati o scrisoare adresata fabricii de la Dieppe...sa aflati cu cati km a iesit pe poarta. @Octav: Deci...masina a fost pe la mai multi dealeri, fie care a dat pe-acolo cate o tura, ca s-po bagi in showroom tre s-o speli, in drum spre spalatorie vede si ea 2-3 viteze. Eu intotdeauna am fost impotriva, insa cand citesc pe-aici parca le-as da dreptate unor colegi care erau de parere ca daca tot se pot reseta km pana intr-o 100, e mai sanatos pentru client. In final pt 46km, 17 mii de euro...fair. Octav, eu unul sunt invidios. S-o conduci cu placere! ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
octav_ |
![]()
|
Mersi hellcat! Este adevarat, puteau sa si reseteze probabil kilometrajul asa ca macar stiu exact cat a parcurs masina de la plecarea din Franta.
Masina a fost aproape 18mii, insa asta este mai mult marketing... daca fac un calcul cand era euro 3,5-3,6 cred ca ieseam tot cam p-acolo. ![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
M i h a i |
![]()
|
QUOTE(hellcat @ 12 Feb 2009, 20:08) ![]() ![]() Draga Hellcat...cum iti explici ca versiunile megane si clio Rs f1..etc,hai si 1.9 dci, (probabil si 2.0 care a fost odata ca niciodata) vin cu mai multi km decat ''surorile'' care au 1.4 16v ,1,5 dci... ![]() Ps : nu te incanta cu nimic sa afli cu cati km a iesit de pe poarta fabricii...e clar ca a iesit cu mai putin de 5 km.. This post has been edited by MHY: 12 Feb 2009, 20:19 |
--------------------
------
------
------
|
|
octav_ |
![]()
|
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Pai am mai explicat de nenumarate ori...mai dau cate o tura cei de pe la vanzari in general cu masinuta prin curte, asta nu inseamna ca trebuie rectificata chiuloasa.
![]() Cu masinuta lui Octav s-au plimbat si cei de la Ciorogarla, de la parcul national de stocare, sunt sigur...si etc. ![]() Eu personal verificam masinile clientilor, chiar daca aveau pregatirea de vanzare, sa vad daca nu are zgomote la rulare, la suspensii, daca are frane, cutia nu scoate vreun zgomot...etc. Inveti din experienta si nu mai risti sa te faci de ras in fata clientilor. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"in drum spre spalatorie vede si ea 2-3 viteze."
Pai asta e problema. Bine ca eu merg ca melcul 1500 km ca e in rodaj, dar inainte de mine sunt cativa care n-au nicio problema sa-i dea forja "colegi care erau de parere ca daca tot se pot reseta km pana intr-o 100, e mai sanatos pentru client." Sa inteleg ca, ar trebui sa fim multumiti... Au dat in ea putin prin curte, dar macar sunt sinceri si nu reseteaza kilometrajul... Misto tara, ce sa mai zic... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit ca si daca a vazut 7000 o sa mai vada, in rodaj sau nu. Eu am facut un rodaj sanatos, dar in ture multe, m-au invatat oameni care se pricep la treaba asta si acum prieteni cu alte RS-uri se intreaba de ce a mea trage mai bine. Tu nu ai turbina, acolo era un mic pericol sa o incinga si sa opreasca motorul fara sa o raceasca deci nu-i bai. In cel mai rau caz pica ambreiajul in cateva mii de km dar tot ei il vor schimba, sti cazul lui ageorgian .
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Lasati omul in pace sa se bucure de masina! Si ce daca are cu 25-30km in plus fata de o alta masina noua? Chiar conteaza atat de mult acesti km in economia celor 200.000km care-i va vedea masina in urmatorii 5-6 ani? E galbena, e furioasa si ne poate depasi pe toti.
![]() This post has been edited by j.d: 13 Feb 2009, 00:28 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
A l e x |
![]()
|
Ma, masina e superba, n-am ce sa-i spun. Sper sa il duca multi km fara probleme, faceam si eu un comentariu la nesimtirea din aceasta tara, doar atat...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
octav_ |
![]()
|
Sincer voi respecta recomandarea producatorului de a nu abuza de masina in primii 2-3mii de km. Sunt genul de om care tine extrem de mult la masina sa, uneori chiar "over-protective".
![]() Important am inteles ca este sa nu vada accelerari bruste, sau schimbari inferioare de treapta la turatii mari, oricum 3500 maxim 4000 RPM nu am de gand sa depasesc. Am sa fac si cateva drumuri in afara localitatilor in primii km. |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
octav
![]() ![]() la aproape 18k mi se pare chiar value for money,atat era un g5 1.9 tdi acum vreo 2 ani..traiasca criza ![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
M i h a i |
![]()
|
QUOTE(octav_ @ 13 Feb 2009, 07:45) Asa scrie in carte? ![]() ![]() ![]() Bambule.... ![]() This post has been edited by MHY: 13 Feb 2009, 23:12 |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:45 |