Ajutor alegere placa video, pentru filme full hd
![]() ![]() ![]() |
Ajutor alegere placa video, pentru filme full hd
bonzai |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|||
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Prin VGA se da semnal analogic, nu cred ca fac nici o branza cu full hd
![]() DVI si HDMI sunt digitale, astea-s cele potrivite. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, eu nu am TV-ul Full HD asa ca nu ma agit sa trimit 1080p.
Am si cablu DVI- HDMI si VGA in casa. Folosesc VGA-ul ca este mult mai flexibil la rezolutii. Si sincer nu am vazut nici o diferenta calitativa in favoarea HDMI. Nu zic ca nu ar exista, ci doar ca eu nu o vad. |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
Aragorn |
![]()
|
![]() Megane Uber Alles Group: Members Posts: 179 Joined: 18 December 07 From: Brasov / Bucuresti ![]() |
La fel si eu ... Am un LG HD Ready, nu e Full HD si intre VGA si DVI>>HDMI nu vad nici o diferenta
![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007/II.2
- BV - 28 - R O L
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Ca sa lamurim putin treburile, HDMI transporta atat semnalul video in format HD cat si sunetul aferent, totul pe un cablu, imaginea este mult mai buna, fara tot felul de dungulite si tremurici.
O placa video moderna cu DVI si HDCP poate fi folosita in acelasi scop ca si portul de HDMI nativ, incorporat pe unele placi mai noi, cu un adaptor DVI la HDMI adica veti avea si sunet si semnal HD video pe un singur cablu fara prea mari investitii. Sper sa se fi clarificat putin situatia. |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 05:34 |