Problema grava cu incalzirea, Renault 19 cabrio
![]() ![]() ![]() |
Problema grava cu incalzirea, Renault 19 cabrio
psihiku |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19 Cabrio
1993
- cj-33-jey
|
|||
mr_bombastic_dma_r19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 21 August 08 From: Pitesti ![]() |
eu ieri am rezolvat-o tot asa doar ca la mine imi inghetau geamurile in interior de frig, o sa-ti spun ce am facut eu cu tata
am dat jos filtru de aer ca sa am loc de manevra, si jos in stanga masini pe partea soferulu mai jos un pic de vasul de lichid de frana sunt doua furtune lipite si prinse in coliere prima data recuperezi antigelul sa il schimbi eu a pus doua ligheane jos si l-am recuperat si l-am si filtrat dupa acea desfaci colierele alea doua e cam greu de ajuns la ele pt ca iti trebuie o surubenlita din acea de se indoaie ca e cam nasol unghiul dupa ce le desfaci bagi doua furtune si bagi apa cu presiune eu am bagat cu apa de la robinet dar am bagat prima oara intr-un sens dupaia invers si o sa vezi cata mizerie o sa iasa asta daca nu e mult prea infundat caloriferul si mai are o chestie acolo la alea doua furtune are un orificiu care daca e infundat caloriferul apa trece pe acolo fara sa mai fie nevoie sa treaca prin calorifer. eu am infundat de tot orificiul ala da acum pe bune am caldura in masina si caldura nu gluma pentrut ca alarteri tremuram de frig asa am facut eu dar iti spun ca trebuie sa ai foarte mare grija cu presiunmnea si ce faci pe acolo era mult mai riscant sa dau bordul jos This post has been edited by mr_bombastic_dma_r19: 6 Jan 2009, 16:11 |
--------------------
Renault
19 16V Cabrio
1992 1764cmc 135Cp
- AG15DMA Most Wanted
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:04 |