Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Problema grava cu incalzirea, Renault 19 cabrio

psihiku
post 5 Jan 2009, 18:20
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Tocmai ce am facut un drum mai lung si am observat ca incalzxire imi da foarte slab si la picioare...la sofer imi vine aer rece foarte tare...da nu pe la fanta de incalzire.Va rog sa imi dati o solutie ca imi clantane dintii in gura de frig in masina sad.gif mad.gif

--------------------
Renault 19 Cabrio 1993 - cj-33-jey
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mr_bombastic_dma_r19
post 6 Jan 2009, 16:07
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Pitesti

eu ieri am rezolvat-o tot asa doar ca la mine imi inghetau geamurile in interior de frig, o sa-ti spun ce am facut eu cu tata
am dat jos filtru de aer ca sa am loc de manevra,
si jos in stanga masini pe partea soferulu mai jos un pic de vasul de lichid de frana sunt doua furtune lipite si prinse in coliere
prima data recuperezi antigelul sa il schimbi eu a pus doua ligheane jos si l-am recuperat si l-am si filtrat
dupa acea desfaci colierele alea doua e cam greu de ajuns la ele pt ca iti trebuie o surubenlita din acea de se indoaie ca e cam nasol unghiul
dupa ce le desfaci bagi doua furtune si bagi apa cu presiune eu am bagat cu apa de la robinet dar am bagat prima oara intr-un sens dupaia invers si o sa vezi cata mizerie o sa iasa asta daca nu e mult prea infundat caloriferul
si mai are o chestie acolo la alea doua furtune are un orificiu care daca e infundat caloriferul apa trece pe acolo fara sa mai fie nevoie sa treaca prin calorifer.
eu am infundat de tot orificiul ala
da acum pe bune am caldura in masina si caldura nu gluma
pentrut ca alarteri tremuram de frig
asa am facut eu dar iti spun ca trebuie sa ai foarte mare grija cu presiunmnea si ce faci pe acolo
era mult mai riscant sa dau bordul jos

This post has been edited by mr_bombastic_dma_r19: 6 Jan 2009, 16:11

--------------------
Renault 19 16V Cabrio 1992 1764cmc 135Cp - AG15DMA
Most Wanted
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 22:04
Dacia