Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

megane 1,5 dCi 85 hp / 105 hp ?, doresc sa achizitionez un megane

aiengi
post 22 Dec 2008, 00:15
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut!
E pt prima data cand postez pe acest forum si daca fac greseli de off-topic sau altceva va rog sa treceti cu vederea.. smile.gif
As dori sa cumpar un Renault Megane II Bicorp cu motor de 1.5 dCi pt ca sunt frumoase ca masini, dar si pt. consum, performante, etc. In urma cautarilor pe internet am observat ca la acest megane, difera caii putere, unele modele au 85 hp si altele 105 hp, desi au acelasi motor de 1.5 si aceleasi caracteristici. Ati putea sa ma lamuriti in privinta asta? Consumul la carte il da de 5.6 urban. Este adevarat sau trebuie sa mergi sub-turat si cu viteza mica pt a scoate acest consum? Voi care aveti acest model de masina sunteti multumiti de cum se comporta la conditiile din RO ? Costurile de intretinere sunt ridicate, in 1 rand pt consumabile?
Poate aceste intrebari va par stupide, dar eu nu am avut tangenta cu masinile frantuzesti pana acum si nu stiu nimic despre ele. In prezent posed un Opel Calibra de care sunt foarte multumit, dar , m-am plictisit de ea smile.gif
va multumesc anticipat wink.gif

Attached image(s)
Attached Image

--------------------
Opel Calibra 1991 SFI C20XE
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
semit
post 22 Dec 2008, 00:18
Post #2

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

search the forum, toate subiectele sunt discutate si para-discutate

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th August 2025 - 07:26
Dacia