Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Euroins (Asitrans), Informatii, pareri

Dany_c
post 23 Apr 2009, 11:48
Post #151

Membru incepator

Group: Members

Daca este s apui faptul ca piesele care le ai sunt originale Ford oare nu ar fi necesar si SIGUR sa iti pui tot piese originale ? Oare cum raspund niste piese "Made in ................. ce tara o fi " in cazul unui altui accident (Doamne Fereste) ? Inspectorul acela va raspunde cu ceva pentru faptul ca tot trage sa iti faci un deviz cat mai ieftin? Iti spun sigur ca nu .Eu nu vreau sa te judec sau ceva de genul asta in final fiecare face ce este mai bine pentru el dar puteai sa ii specifici ca tu vrei piese originale tu urmand sa platesti TVA-UL si manopera. Revenind la cazul meu inca nu am luat masina sad.gif( dar abia dupa ce am depus cerea de despagubire si cu factura aferenta se considera dosarul incheiat ormanca ca in termen de 15 zile lucratoare sa achite catre SERVICE. Una peste alta asta e ce sa ii faci mai astept dar altadata (Doamne Fereste) stiu cum sa procedez in aceste cazuri.

This post has been edited by Dany_c: 23 Apr 2009, 11:49

--------------------
Opel Astra Opel Astra 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
florinyxd
post 25 Apr 2009, 19:03
Post #152

Doar membru

From: Braila

salutare la toata lumea.
au trecut cele 15 zile in care trebuia sa primesc banii. si surpriza. nu i-am primit. si hai sa va povestesc si patania asta.
ma suna miercuri (penultima zi, a 14-a) sa-mi spuna ca am sarit o cifra din codul iban al contului meu in care trebuie sa bage banii. merg la banca sa scot ibanul si il sun iar sa-i transmit ibanul corect. intreb cand intra banii. "dupa ora 14" bun zic eu si ii multumesc. verific dupa ora 14 si nimic. verific si a doua zi pana la ora 14. tot nimic. il sun pe nenea respectiv si ii spun. el, mirat, ma intreaba..."cum, n-au bagat banii". imi spune sa sun dupa jumatate de ora. sun la ora 14.30 (in ultima zi in care trebuiau sa bage banii) si surprizaaaa.... imi spune nenea..."imi pare rau sa va dau o veste proasta... dosarul dumneavoastra, alaturi de altele au fost retrase de la plata pentru un control. din partea.....CSA. sper sa n-am nici o surpriza neplacuta. luni dupa amiaza cica sa dau telefon sa vad in ce stare se afla dosarul.... deci CSA abia acum a ajuns la ei pentru dosarul meu....spusese cineva, cand eu ma intrebam retoric daca CSA a avut vreo legatura cu reusita mea, ca au avut. uite asta contrazice lucrul asta.
masina am reparat-o, mai trebuie sa o vopsesc.... saluatare la toata lumea...

--------------------
BMW 316 2000 e46 piele, xenon - BR 88 DAV
+
Dany_c
post 26 Apr 2009, 16:04
Post #153

Membru incepator

Cam ciudat ca in a 15-a zi dosarul tau sa fie cercetat de CSA dupa ce in prealabil in a 14-a zi ti-au zis ca ai codul iban incorect .Sa nu fie tot o manevra de a te amana .Parerea mea este sa depui inca o plangere la ei macar sa fie acolo in caz de ceva.Multa bafta in continuare.In cazul meu abia de vineri au inceput cele 15 zile lucratoare in care trebuie sa trimita banii catre service dar totusi am primit mail de la ei in care confirma plata din partea celor din Bulgaria plus plangerea facuta catre ei cu numar de inregistrare. Nu stiu de ce zic eu ca o sa primesc mai rapid ( speranta moare ultima smile.gif) cam pe 30 luna asta . Om traii si om vedea . .

Multa Bafta !!!

--------------------
+
Tudor
post 27 Apr 2009, 08:12
Post #154

Moderator

From: Bucuresti

florin: justificarea data e din burta. Fa-le hartie de inaintare prin care ii atentionezi ca a expirat termenul legal si ca din acest moment o sa le ceri penalizari de intarziere. Cere-le in scris sa iti transmita si justificarea cu CSA-ul, ca sa te poti si tu interesa apoi daca CSA-ul chiar a cerut la control acest dosar. Oricum, controlul CSA nu ar trebui sa afecteze in vreun fel plata dosarului. Ei au o obligatie cu termen prevazut in lege, cat timp legea nu s-a schimbat, nici un control CSA nu poate intrerupe acest termen. Cat de repede poti, mergi la ei cu un avocat.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
florinyxd
post 27 Apr 2009, 09:15
Post #155

Doar membru

acum sunt la rar. dar imediat dupa ce plec de aici sun la csa sa intreb daca au facut un asemenea control si dupa asta sun la euroins. intr-adevar e cam curios. chiar asa....in ultima zi....

27 Apr 2009, 17:11:
am sunat la CSA. mi-au zis ca astea sunt prostii si sa le zic sa-mi dea banii imediat. i-am multumit omului pentru informatie si am sunat la euroins. pe nenea cu ibanul. care imi spusese ca e CSA-ul in control. mi-a raspuns calm la telefon....pana i-am spus ca am sunat la CSA sa intreb de control. a inceput omul meu sa se agite si sa-mi spuna "pai domnule nu ti-am spus ca pana luni la ora 17 iti dau un raspuns?" ce raspuns i-am replicat eu....eu vreau banii nu raspuns. ce raspuns sa-mi mai dai?"i-am zis ca mai astept pana la ora 17. deja e 16 si nu a sunat. ma duc acum sa verific din nou cardul. deja mi-au luat vreo 15 lei comisioane de cand tot verific cardul. ce sa mai zic? sunt niste magari in imposibilitate de plata si carora le-ar trebui suspendat dreptul de a mai practica pe piata asigurarilor din romania.

This post has been edited by florinyxd: 27 Apr 2009, 15:11

--------------------
+
Mindrunner
post 27 Apr 2009, 15:30
Post #156

Membru incepator

Sunt exact in aceeasi situatie si eu..pe 23.03.09 am despus cerera de despagubire...eu i-am lasat o luna , nu 15zile...azi m-am dus pe Hateganului.
Dupa o ora de astepare pe la usi, mi-a zis una de la plati ca s-a trimis in centrala si s-a aprobat din data de 8.04. Foarte amabila, suna prin "centrala" sa vada cum de nu au facut plata...vroia sa lase impesia ca cei din centrala sun neseriosi ca nu-i poate gasi...dupa inca 20min de asteptare imi zica ca s-a intors dosarul la ei din cauza unei "probleme juridice"...da-i si cauta dosarul...inca o juma de ora de asteptari...intr-un final localizez dosarul ..cica a ajuns exact in data de 27.04 la Dan Popescu. Ma duc si incerc sa vad care-s pb juridice...insist si intru peste el si aflu ca-i IBAN invalid..am verificat contul si este ok. Ma pune sa dau altul, dau si alt cont in alta banca...am plecat.Cum am ajuns acasa am facut o sesizare online la CSA.
Cred ca ar fi cazul ca absolut toti cei care primesc "placa" cu contul IBAN invalid, sa faca sesizarea la CSA. Poate asa vor lua si aia in considerare scuza asta jenanta si intra in ei.

Bottom line : ***

*** Editat

This post has been edited by Mindrunner: 27 Apr 2009, 16:54

--------------------
Renault Clio 2004
[URL=http://www.carmultimedia.ro/navigatii-auto-android.html]Navigatii dedicate Android[/URL]
+
Tudor
post 27 Apr 2009, 19:03
Post #157

Moderator

Mindrunner si toti cu "IBAN invalid":

Mergeti cu martor. Cereti si notati numele si functia celui cu care vorbiti, iar dupa ce va pune placa cu "cont IBAN invalid"
cereti sa vi sa dea inscris: "Nu s-a placut plata pentru ca contul IBAN nr. : xxxxxxxxxxxxx este invalid." + nume in clar, semnatura si stampila.
Daca refuza e motiv intemeiat pentru plangere penala pentru abuz in serviciu si ii puteti spune asta. Atrageti-i atentia ca aveti si martor la discutie. Daca vreti sa fortati puteti sa si inregistrati discret discutia cu un reportofon.
Cel cu care ati vorbit scapa de plangere penala doar daca va duce la un sef care fie va aproba pe loc plata, fie va da raspunsul scris. Cand mergeti la sef repetati pasii de mai sus.
Pastrati mereu un ton civilizat si calm, dar ramaneti ferm pe pozitie. Ori banii ori motivatie scrisa pentru neplata.
Daca cumva se tipa la Dvs. nu ezitati sa sunati imdiat la 112 spunand ca sunteti amenintati si ca va este frica pentru integritatea Dvs. fizica. Orice apel la 112 se inregistreaza si ramane inregistrat. Cand sunati la 112 spuneti clar unde sunteti (numele companiei) si numele directorului cu care discutati cand ati fost amenintati.

--------------------
+
florinyxd
post 28 Apr 2009, 09:14
Post #158

Doar membru

salutare din nou. se pare ca in aceasta dupa amiaza voi avea banii in cont. cel putin asa mi-a spus dl. Dan Balta cel care a incercat sa ma ajute. daca se va intampla acest minunat lucru, tin sa ii multumesc pe aceasta cale pentru ajutorul acordat. ca am vazut ca ne citeste. mi-a spus asta dimineata"cand l-am sunat "vad ca ne cam dai pe forum" biggrin.gif . oricum fara sa-l "perii" a cam fost singurul care s-a aratat dispus sa ma ajute si inca o data ii multumesc. ca salut pe toti..... si drive safe..

28 Apr 2009, 11:15:
inca ceva...la mine ibanul chiar a fost gresit...desi eu depun banii in acel cont, ca acolo imi achit rata, fara acel 0(zero) dupa SV...

This post has been edited by florinyxd: 28 Apr 2009, 09:15

--------------------
+
Dany_c
post 28 Apr 2009, 11:58
Post #159

Membru incepator

Ne bucuram pentru rezolvarea problemelor avute . Respectele mele pentru cei care isi fac treaba.

This post has been edited by Dany_c: 28 Apr 2009, 11:59

--------------------
+
florinyxd
post 28 Apr 2009, 13:10
Post #160

Doar membru

s-a revocat. maine dupa ora 17. financiarul euroins e de vina.

--------------------
+
florinyxd
post 30 Apr 2009, 12:49
Post #161

Doar membru

laugh.gif gata....got the cash....

--------------------
+
Tudor
post 30 Apr 2009, 15:29
Post #162

Moderator

Felicitari. Subscriu si eu: respect pentru cei care isi fac treaba.

--------------------
+
Duyu
post 30 Apr 2009, 16:52
Post #163

Membru dependent de forum

From: B u c u r e ș t i

QUOTE(Tudor @ 30 Apr 2009, 16:29)
respect pentru cei care isi fac treaba.
*

Si.... traiasca forumul. smile.gif

Felicitari Florin. Ma bucur ca ai rezolvat-o cu bine. smile.gif

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3

An Fabricație: 2006

Kilometraj: ~95.000 km
+
Dany_c
post 30 Apr 2009, 18:32
Post #164

Membru incepator

Felicitari Florin pentru rezolvarea problemelor ... AMR 10 zile lucratoare pentru mine smile.gif).

--------------------
+
bob737
post 3 May 2009, 01:33
Post #165

Membru autentic

QUOTE(Duyu @ 23 Apr 2009, 07:18)
Crezi ca de 1130 ron iti cumperi piesele mentionate mai sus?  wacko.gif  Dupa cum a spus si Dany_c nu trebuia sa accepti oferta lor. Acum asta este... Multa bafta!  wink.gif
*

Acum haideti sa nu devenim extremisti. Mie mi se pare ok pretul platit. iei o bara dupa net sh (fiind mult mai buna decat una noua aftermarket), o lasi in service la vopsit si a doua zi in 30 min ai masina intreaga. Comod, fara alergaturi si deconturi cu service-ul care dureaza cat dureaza.Si iti mai raman si ceva bani pt un restaurant bun.

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
Dany_c
post 12 May 2009, 13:55
Post #166

Membru incepator

In sfarsit a sunat telefonul multtttttttttttttttt asteptat (adica cel de la service cu confirmarea platii de catre asigurator) dupa ce am asteptat din data de 23 februarie 2009.Eu zic ca este cam mult dar asta e "C'est la vie".Multumesc foarte mult pentru sfaturile bine intentionate si persoanelor bine intentionate (in aceasta categorie se incadreaza cei care lucreaza la diferite firme de asigurari ).Subscriu la expresia "Traiasca forumul". Drum bun si fara evenimente.

--------------------
+
Dic84
post 17 May 2009, 22:07
Post #167

Membru incepator

Salut.Azi am avut si eu incident cu cineva care avea asig la EUROINS.Problema e ca masina e destul de sifonata : aripi,parbriz,capota, bara,scut,faruri + cate ceva pe la motor.Sa inteleg ca in 2-3 luni de zile o sa-mi vad si eu masina reparata?Ince ceva: au decontare directa cu reprezentantii auto sau cam lipsec de pe piata?

--------------------
Logan 1,5 DCI 2007
+
bob737
post 17 May 2009, 23:11
Post #168

Membru autentic

Din ce am observat eu, regula nr 1 la Euroins este aceea de a plati in ultima zi legala. Adica 90 de zile. Asa ca, sfatul meu este acela sa te asiguri ca nu a uitat dl. angajat/inspector euroins sa-ti ceara mai stiu eu ce documente necesare pt dosar, ca acesta sa avanseze. Citeste cu atentie topicul RCA. De cand dosarul e gata ar trebui sa plateasca in 15 zile dar in mod sigur o sa incerce sa o lalaie sub mai stiu eu ce pretext.
Bafta!!

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
Dany_c
post 18 May 2009, 09:09
Post #169

Membru incepator

Dic84 in primul rand sa iti faci timp sa citesti toate mesajele de pe aceasta sectiune.O sa gasesti foarte multe sfaturi bune.De retinut : "Nu esti obligat sa accepti lista de service de la Euroins; nu esti obligat sa accepti doar anumite piese sa iti schimbe la masina daca asa zice Inspectorul ; pentru orice problema care apare daca nu iti convine cere in scris cu semnatura si numar de inregistrare ; citeste normele CSA(preventiv). Multa bafta si sper sa iti rezolvi problema cat mai repede. Sa nu fim rautaciosi exista oameni acolo care isi fac treaba .Altii Nu .

Numai Bine !

--------------------
+
codertux
post 16 Jun 2009, 17:14
Post #170

Membru incepator

salut...
azi dimineata l-am lovit pe un tip intr-o dacia logan pickup. eram la volan in masina prietenei (un peugeot 206) care avea asigurare la Euroins. am mers la politia sect 3 si am trecut prin mecanismul birocratic in vreo 4ore. La sfarsit, politistul mi-a zis sa-i dau o copie dupa polita de asigurare, sa platesc amenda (4p - 120lei) si atat. Dupa asta tipul m-a amenintat ca daca asiguratorul nu ii reface complet masina ma da in judecata (zicea ca dupa ce a luat-o a vopsit-o si a modificat nu stiu ce... care cica l-a costat vreo 28 mil in service-ul de la meridian). Deocamdata mi se pare doar ca incerca sa ma mulga de ceva bani... dar totusi... daca asiguratorul nu ii plateste daunele... eu cum pot fi adus in instanta?

ah, si sa mentionez daunele... la masina prietenei, nimic.
la a lui, bara din spate si hayonul.

Sincer, nu prea ma intereseaza prin ce trece el sa si-o repare (faza cu datul in judecata m-a calcat pe nervi... de asta am asigurare... in caz ca-l trosnesc pe altul, firma care mi-a facut asigurarea se ocupa de plata pagubelor).
Intrebarea mea este, exista vreun temei legal prin care ma poate da in judecata?

--------------------
none none none - none
+
Tudor
post 17 Jun 2009, 14:15
Post #171

Moderator

QUOTE(misu78 @ 17 Jun 2009, 00:01)
Povesti de adormit copiii! Pe viitor incearca sa te abtii de la asemenea afirmatii aberante.
.... Alooooooo?
.... WTF, omul avea paguba o bara si un haion! Alooooooo?
.... Alooooooo?
Cumpatare dragii mei si succes.
*

misu78: Cu astfel de limbaj cred ca de cumpatare ai tu nevoie. Eu te sfatuiesc sa te gandesti bine cand mai scrii pe aceasta sectiune, daca o faci tot asa o sa mai poti doar citi pe forum.

<span class='edit'>17 Jun 2009, 15:21:</span>
QUOTE(codertux @ 16 Jun 2009, 18:14)
Sincer, nu prea ma intereseaza prin ce trece el sa si-o repare ...
*

codertux: Tinand cont ca tu ai fost vinovat, o astfel de atitudine ma determina sa ma abtin in a-ti raspunde.
Cum pe tine nu te intereseaza de problemele pe care i le-ai creat unui om nevinovat, nici pe mine nu ma intereseaza de problemele pe care o sa le ai tu.

Sa fie clar, cu o astfel de atitudine aici pe sectiune nu esti binevenit. Mesajele care ti-au raspuns tie au fost sterse (imi cer scuze userilor carora le-am sters astfel mesajele), iar cat timp iti pastrezi aceasta atitudine te invit sa cauti informatii si ajutor in alta parte, Internetul e mare.

This post has been edited by Tudor: 13 Oct 2009, 20:20

--------------------
+
codertux
post 17 Jun 2009, 20:18
Post #172

Membru incepator

QUOTE(Tudor @ 17 Jun 2009, 14:15)
codertux: Tinand cont ca tu ai fost vinovat, o astfel de atitudine ma determina sa ma abtin in a-ti raspunde.
Cum pe tine nu te intereseaza de problemele pe care i le-ai creat unui om nevinovat, nici pe mine nu ma intereseaza de problemele pe care o sa le ai tu.

Sa fie clar, cu o astfel de atitudine aici pe sectiune nu esti binevenit. Mesajele care ti-au raspuns tie au fost sterse (imi cer scuze userilor carora le-am sters astfel mesajele), iar cat timp iti pastrezi aceasta atitudine te invit sa cauti informatii si ajutor in alta parte, Internetul e mare.
*

Imi cer scuze pentru atitudinea din acel post, abia ajunsesem acasa de la politie si eram foarte nervos din cauza amenintarilor respectivului.

@Tudor, daca ai informatii care ar putea ajuta in cazul meu, te rog sa le postezi aici.

This post has been edited by codertux: 17 Jun 2009, 20:19

--------------------
none none none - none
+
brigada_diverse
post 18 Jun 2009, 14:37
Post #173

Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D

From: Constanta

omul si-a facut asigurare unde e cel mai ieftin(asa cred eu)
si eu am facut asigurare la euroins astia, intreband pe cel care imi face asigurarea: "unde e mai ieftin , acolo fac asigurarea"...
acum ca-s ei cum sunt..nu e vina clientului

--------------------
Dacia ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI
Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST!
+
St
post 18 Jun 2009, 20:15
Post #174

Membru

Ba e si vina clientului. Ca daca clientul n-ar mai veni la ei ar da faliment si nu ne-am mai lovi de ei pe toate drumurile.
Si cat a fost diferenta la RCA intre astia si alta firma mai serioasa? 5-6 lei probabil.

This post has been edited by St: 18 Jun 2009, 20:16

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
codertux
post 18 Jun 2009, 20:50
Post #175

Membru incepator

dupa cum am zis mai sus, eram in masina prietenei, nu eu am facut asigurarea respectiva.
ea si-a facut asigurare la astia pt ca si-a luat masina cu vreo 2 zile inainte sa se mareasca taxa de poluare (prin noiembrie 2008 parca) si era in criza de timp...

--------------------
none none none - none
+
brigada_diverse
post 18 Jun 2009, 20:54
Post #176

studiati un pic economia. fiecare consumator isi cumpara dupa un plan, si se leaga constant de satisfactori
pt un pret minim, o calitate maxima, cam asta cautam toti
la rca de unde sa stii care firma e de 2 bani, care nu?
oricum exista CSA si apelati la ei pt astea, la fel si justitia(desi o sa cam pierdeti timpul). Daca nu isi face treaba CSA-ul sa le dea astora in cap si sa le ia licenta si autorizatia, o incurcam noi...

ar trebui facut ceva ca vinovatul sa plateasca...ce nu se intampla..sa ii mareasca polita cu min 50% celui care a avut un accident si sa ii scada cu 50 celui care nu a avut....si sa il puna pe vinovat sa umble dupa acte...sau sa mareasca amenzile sa fie toti mai atenti

--------------------
+
St
post 18 Jun 2009, 21:44
Post #177

Membru

cristi, decat ceea ce ai propus tu (unele lucruri de acolo-s tare complicate), nu e mai simplu ca nu mai facem RCA la astia?
Tie ti-ar conveni sa te loveasca cineva, faci programare la service, e gata masina in 4-5 zile, dar mai stai 14 zile pana da Euroins acceptul de plata, asta daca nu cumva gasesc vre-un motiv penibil pentru a refuza, tot in a 14-a zi, bineinteles.(si in timpul asta masina sta in curtea service-ului pt ca aia nu ti-o dau decat daca platesti tu)

This post has been edited by St: 18 Jun 2009, 21:47

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
Tudor
post 19 Jun 2009, 11:01
Post #178

Moderator

codertux: Totul depinde de cum face inspectorul constatarea. In prima faza tot ce poti face este sa realizezi ca este si in interesul tau ca pagubitul sa isi obtina despagubirea corecta. Daca inspectorul RCA ii cere copie dupa talonul tau sau vrea sa vada si masina ta, atunci ar fi bine sa faci efortul de a-i raspunde in timp util (scurt).
Iti doresc sa nu ajungi in instanta. Oricum, ca sa te pregatesti, noteaza-ti permanent cand, unde, cu cine si ce vorbesti si pe cat posibil mergi la discutii insotit de o persoana de incredere (care sa iti poata fi martor la nevoie, asa ca nu trebuie sa-ti fie ruda). Cere-ti raspunsuri in scris atunci cand nu va convin. Nu luati de bun orice spune inspectorul, cere-ti ca raspunsurile care vi se par "trase de par" sa fie argumentate (sa vi se spuna in baza carei legi/ regulament). Cand simtiti nevoie, cere-ti sa vorbiti cu un superior (sef).
Oricum, cauta sa fii calm, sa nu te enervezi si cauta sa iti pese de rezolvarea situatiei celuilalt. E in avantajul tau sa faci asta, pentru ca un eventual proces se poate termina oricum (justitia in Romania ne-a obisnuit cu decizii aberante sau arbitrare, fara legatura cu dreptatea si cu prevederile legale) si te poate costa mult timp si multi bani pierduti pe avocati si experti.
E mai simplu si mai ieftin sa gasiti acum o cale amiabila de rezolvare, sa va asigurati ca in service se face treaba buna, decat sa ajungeti sa va certati apoi din cauza asta.

Eu unul nu sunt convins care este atitudinea ta in general despre pagube si vinovatie, habar n-am peste cine ai dat si cum s-a purtat la politie. Adevarul poate fi in orice parte sau oriunde la mijloc. Vom vedea pe masura ce se va derula rezolvarea acestui caz.

cristitranca: Nu intotdeauna ce e ieftin e si neaparat bun. Poate fi legal, dar nu e neaparat si moral. Moral este ca sa iti pui problema si din punctul de vedere al celorlalti, nu numai al tau, sa iti pui problema ce ar putea pati ceilalti de pe urma deciziilor tale. Nu e ilegal sa fumezi, dar e imoral sa fumezi pe munte langa un nefumator care a venit acolo sa respire aer curat si nu fum de tigara. E ieftin sa iti cumperi o masina veche si ieftina, e ieftin sa ii faci revizia superficial, e ieftin sa treci RAR-ul "superficial", dar daca, Doamne fereste, intr-o situatie limita nu tin franele si schilodesti un om, pretul mic nu se justifica, chiar si daca vinovatul nu esti tu. Nu te acuz de nimic pe tine personal, exemplele de mai sus sunt doar pentru a imi explica opinia.

--------------------
+
brigada_diverse
post 19 Jun 2009, 11:53
Post #179

Carpatica(342 parca), ABC asigurari(348) si euroins(360) sunt cele mai ieftine

dupaia urmeaza(nush in ce ordine) Unita, omniasig si bcr
la primele 3 sunt pana in 360 ron asigurarea, la urmatoarele de la 384 la 400 si un pic parca(nu am fost prea atent, dar clar mai mult decat primele 3 mentionate)

intentia nu este sa fac reclama deloc, chiar nu imi pasa de soarta lor
ce vreau sa va intreb pe voi, unde ati face?
diferenta intre 342 lei si 384(aia ieftina superioara) e de 40 lei...hai de 30 lei...dar tot e diferenta...

voi la care ati face, sincer sa spuneti, nu doar sa ii multumiti pe pagubiti.

Editat de Moderator: Pentru aceasta intrebare exista deja 2 topicuri ce pot fi citite: RCA si Topul "negru" al asiguratorilor RCA, asa ca va rog NU continuati discutia in acest topic.

apropo, de ce sa platesc eu la altii mai mult(pt asigurari) si sa nu se apeleze la csa in loc sa se accepte magariile de la unii si de la altii?

This post has been edited by Tudor: 19 Jun 2009, 12:36

--------------------
+
adi_ar
post 19 Jun 2009, 12:22
Post #180

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

De ce insistati in a va "detasa" prin afirmatii de genul "Am platit, nu ma intereseaza!" sau "Nu dau RCA-ul meu, sa faca ce vrea!".
Eu cred ca este destul de limpde ca un tratament incorect al asiguratorului se va rasfrange asupra noastra daca pagubitul nu este dispus sa lase de la el. Iar cand este vorba de pagube ... !
Nu inseamna ca incoretitudinea societatii de asigurari trebuie preluata de client (este invers, oarecum, societatea preia resposabilitatea pagubelor) insa o atitudine de intelegere si conciliere fata de pagubit nu poate face decat bine!

@cristitranca:
Atata vreme cat nu am avut experiente neplacute sau dovezi de incorectitudine (eu sau oamenii din jurul meu in care am incredere) as face asigurarea la nimereala sau inspirat de orice criteriu convenabil mie.
Daca, insa as constata o atitudine incorecta si nesolidara cu responsabilitatile mele (in calitate de vinovat) as renunta la oricare dintre ei.

As mai dori sa subliniez ca uneori nemultumirile se relationeaza direct cu persoane sau filiale, nu neaparat cu societatea de asigurari. Trebuie facuta distinctie si aici, respectiv trebuie "ajutate" societatile sa-si evalueze corect oamenii! smile.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
11 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 09:41
Dacia