Probleme cutie, Merg numai tr. 1,3,5 si R
![]() ![]() ![]() |
Probleme cutie, Merg numai tr. 1,3,5 si R
alin_ice |
![]() ![]()
|
||
![]() Incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2003 1.9 dCi Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj.
|
|||
chiril |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 18 October 08 ![]() |
pe laguna mea a cedat cutia.....sa spart pana si ambreiajul a fost stricat. una noua pentru 1.6 benzina costa peste 2000 euro iar la sh pe la 600-700 euro
cu aia sh in treapta 2-4 cam sarea din alea cand intram in gauri (nesemnificativa) si am facutreparatii la cutie (desigur nu la raprezentanta ca ei nu repara ci doar schimba) si am schimbat niste chestii de presiune dar cel mai bine cred ca e sa te duci la un service (dar nu de reprezentante, in caz ca ai cunostinte ei pot sa iti verifice cutia si sa iti zica ce e stricat) |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.6i
|
|
alin_ice |
![]()
|
![]() Incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Sper sa nu fie acelasi caz, mai ales ca treptele 2, 4 si 6 parca au" disparut", si maciulia se misca ft. greu.Sper sa fie numai acel "mecanism" format din 2 cabluri defect, dar din nefericire pana la o eventuala vizita la servici nu stiu cum sa verific.Un sfat de la cineva care s-a lovit de asa ceva ar fi bine venit.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
problema ta este sa zicem clasica. Nu-ti merg vitezele spre "spatele" masinii, cele "catre bord" functioneaza.
Aproape sigur problema de timonerie, deci legatura de la schimbator pana la cutie. |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
alin_ice |
![]()
|
Poate cineva din Bucuresti sa-mi recomande un atelier sau mecanic ptr remedierea acestui defect si un centru dezmembrari ptr achizitionare timoniera sh.
Mersi anticipat. |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
a iesit un cablu din mufa
|
--------------------
-
-
-
|
|
Fubiansky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 23 July 07 From: Arad ![]() |
Si la mine a fost asa si dupa cativa Km mi-a ramas blocata in a-3-a
Era problema la timonerie mai exact a sarit un cablu de la loc. La mine a sarit exact la cutie, daca te uiti deasupra la cutie se vad cablurile si la mine unu era sarit de la loc. Am remediat singur problema si mai exact cu coliere din plastic. Am pus la loc cablul si am pus coliere sa-l tina la locul lui (am pus coliere la toate cablurile sa nu am surprize). Sper sa fie si la tine problema asta si sa se rezolve cu 1 leu (atat au fost colierele ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci 120cp 270 Nm
2002 Privilege
|
|
Aris64 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 7 September 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
@Fubyanski
Te rugam posteaza cateva poze sa invatam si noi ceva de la tine ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2004, Initiale, 2,o 16V
|
|
alin_ice |
![]()
|
Intr-adevar a fost unul din cabluri iesit; si nu a costat nici macar 1leu
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
atentie ca o sa se rupa... si vei ramane fara schimbator de viteze.
Camasile alea nu au cum sa iasa singure, decat daca sunt agatate. Un cablu cu sarme rupte agata acele camasi si le impinge afara. |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 00:36 |