Nevoie de ajutor achizitie megane 2
![]() ![]() ![]() |
Nevoie de ajutor achizitie megane 2
M i h a i |
![]()
|
||
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Are butonul de activare cc in bord, dar volanul nu mai are butoanele de reglaj, ceea ce inseamna ca dupa un posibil accident, propritaru nu a mai pus ce volan trebuie pe masina, ci unul mai ieftin.
Mie butonul ala mai degraba imi seamana a ESP... Acum nu stiu ce sa zic, trebuie sa ne spuna bgcnet ce buton este ala ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Poate are cruise aftermarket....si butoanele sunt pe satelit
![]() Esp nu are.. ![]() Le : ok..atunci e de la esp ala.. ![]() This post has been edited by MHY: 15 Dec 2008, 14:54 |
--------------------
------
------
------
|
|
bgcnet |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 25 November 05 From: Bucicuresti ![]() |
mhy esp are mi-a zis omul.
|
--------------------
.
.
- .
. ex LOGAN AMBITION 2005 1.6 16V
ex MEGANE 2 DYNAMIQUE 2005 2.0 16 V FUCKIN' FRENCH:) |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Poate fi teapa, poate nu...
Am mai povestit eu despre diverse masini, inclusiv a mea... in 2,5 ani a pierdut aprox. 10.000 euro....asa ca in 4 ani sa piarda 12.500 e cam plauzibil... Hai sa vedem: -Buton activare cc - volan fara butoane cc ...dar are CC !?! ....si eu am la fel ![]() -70.000km cu o benzinara 2.0l ...FOARTE plauzibil !!! Am vazut cu ochii mei masina de 25.000km pe 3 ani, tot 2l si stiu povestea masinii personal -din cate vad manerul dreapta e destul de intreg, deci inca un pct in plus ca are km aia.. -6500 euro? Pai ia mai cititi pe acolo cam la ce preturi au ajuns niste megane 2 ... O sa ramaneti cruciti... E adevarat ca 6500 e usor cam ieftin....Un motiv ar fi ca e benzina 2l iar toti cauta tedei cu scrisul rosu' ![]() HINT: Verifica VIN-ul la un prieten de-al tau care se ocupa cu asigurarile si roaga-l contractost macar sa-ti afle daca a avut vreo dauna ceva, mai ales ca e posibil sa aiba si casco... Contrar opiniei colegilor, dute intrun service la un prieten ceva, si pune-l sa rupa masina in doua...si vezi ce zice...daca e ok, si te multumeste, ia-o... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
valentin-axv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 26 November 07 From: OLTENITA ![]() |
HDG se referea la faptul ca a fost lovita....de acolo si farurile cu halogen si de acolo si volanul fara tempomat si limitator ....(pt ca au fost skimbate)
|
--------------------
Renault
Megane Renault Clio 3
2003/2007
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Da? I-auzi...d-aia exista megane 2.1 cu esp fara CC din fabrica
![]() |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Dhragosh |
![]()
|
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(VYS @ 15 Dec 2008, 15:07) Si crezi ca rezolva ceva la service autorizat? Iti spun eu ca nu rezolvi nimic daca nu cunsoti pe cineva care sa vrea sa inspecteze masina in amanuntime. Eu m-am dus sa ii rog sa faca si o inspectie atunci cand am luat masina, alaturi de schimbul capetelro de bara si a unei bielete antiruliu si mi-au spus ca e totul OK... in realitate nici nu au aruncat o privire in afara de treaba cu mic areparatie. E suspect de mic pretul de sus si as evita sa cumpar ce vad mai sus. Depinde de service in primu rand iar in al doilea cu o mica atentie se poate rezolva..., ca doar de asta traim in Romania ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
- B-91-DHR
2007
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
calinu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 11 December 08 ![]() |
eu zic sa mai cauti...intreaba care-i treaba cu cruise-controlul, uita-te la elementele de caroserie, sa fie toate liniile dintre capota - aripi-faruri drepte, eventual treci cu degetul pe deasupra lor ca se simte daca e ceva pus stramb. La fel si la linia dintre portiele din fata cu aripa, si la portbagaj. De obicei tinichigii, mai ales la un accident grav nu o mai scot cum era din fabrica si se pot vedea foarte usor deformari mai ales la partea din fata, linii intrerupte intre elementele de caroserie(nu prea stiu cum sa explic dar sper ca ai inteles)
|
--------------------
Renault
Megane 2
2005 17" sunroof:X
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Solon, mie asa mi se pare. Nu spun ca tu nu iti poti vinde masina, dar la noi cel putin, din 3 magen-uri, 2 dci si unul 1.6, nici unul nu are sub 150.000. Si multe masini de firma in general, sunt luate ca sa mergi cu ele.
Ca exista si exceptii, este foarte adevarat, eu am zis MIE, adica eu daca as fi in situatia respectiva, m-as uita de doua ori ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
dantes |
![]()
|
QUOTE(calinu' @ 15 Dec 2008, 21:32) De obicei tinichigii, mai ales la un accident grav nu o mai scot cum era din fabrica si se pot vedea foarte usor deformari mai ales la partea din fata, linii intrerupte intre elementele de caroserie(nu prea stiu cum sa explic dar sper ca ai inteles) Un sfat bun cu o singura observatie... Fata, in afara de capota, toata e de plastic...basca de asta, ca sa schimbi un bec xenon de fabrica, esti obligat sa dai bara jos si poate nu se prinde perfect... Liniile le vezi dar nu le baga in seama pe cele cu plastic ![]() S-a specificat odata despe masini DE firma si PE firma...... Solon are PE firma, Shteffanivlad DE firma....diferentele se pot observa... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
in primul rand pana sa mergi la service, daca interiorul este ok, ca si cum ar fi noua, schimbator + volan netocit, cotiera la fel este posibil sa aibe nr. aia de km. Eu acum ma gandesc ca nu ia nimeni o masina de 20000 de euro ca sa o dea pe mana unui agent. Da iti iei masina care este inscrisa pe persoana juridica dar nu inseamna ca a fost folosita in regim de firma. Eu tin sa cred ca a fost lovita rau in fata masina, refacuta si daia se vinde. Casco nu cred ca a avut in momentul daunei pt. ca daca ar fi avut atunci la service ii punea toate optiunile care le-a avut la momentul incheierii asigurarii. KM multi de ordinul sutelor de mii cu un motor pe benzina, si asa mare nu se fac pe masini din clasa megane, mai degraba pe clase superioare pt. ca sunt masini cu care se parcurg distante mari.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
dantes |
![]()
|
Tot o dati cu dauna....de unde se vede ca e dauna ???????????
Poate o fi dauna, dar din poze si din povestire nu e...trebuie suita pe rampa... -Bara fata nu sta prea bine? Nici a mea! De ce? Ptr. ca la farurile cu xenon de fabrica ptr a ajunge la ele trebuie sa dai musai bara jos. -Interior ok si fara urme de uzura? Pai se mai vede scrisul pe schimbator? Daca da, are km aia. Manerele putin cojite, are km aia. Nu sta nimeni in caz de accident sa schimbe si maciuca schimbatorului si nici manerele care oricum se vor exfolia la un moment dat. -Airbag? Pai daca vrei sa te convingi, scoate airbagul de la volan si vezi ce zice... In 2 sec vezi daca exista sau nu si cand e facut....vezi daca se pupa cu anul masinii... -N-are volanul butoanele de cruise? Hehehe...La megane 2.1 NU EXISTA din fabrica optiunea, decat pe masinile de afara. Fiind cumparata in RO, ele nu exista. DA, se poate pune ulterior, si atunci garantat nu sunt pe volan, iar volanul e cel ORIGINAL !!! -Ca daca are ESP sigur are cruise.... Nope, se putea pune optiunea pe masina fara probleme...daaaar nu se putea pune cruise. Deci, masina are cruise after-market. Volan original, butoane originale, etc... Daca vrei sa te convingi, ridici masina pe rampa, si vezi cum e pus scutul termic intre tevile de evacuare si caroserie, vezi cum arata lonjeroanele ( trebuie sa se vada clar ca sunt cele din fabrica si ca sunt drepte), nu lipsesc cleme sau suruburi (in afara de cele de la scut care se mai pierd)... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.285 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am numa' 40.000KM si nu se mai vede scrisul al schimbator!!!
Ma rog, se mai vad ceva dungi, dar cifra 1 si 3 , nexam! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
calinu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 11 December 08 ![]() |
si mie de pe la 45000 km nu mi se mai vede scrisu'...si manerele cam tot pe atunci au inceput sa se exfolieze
|
--------------------
Renault
Megane 2
2005 17" sunroof:X
|
|
Soldatul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 6 July 07 ![]() |
in afara de problemele scrise mai sus as adauga si eu una :
70.000 de km facuti in Romania, pe drumurile din Romania... si cred ca toti posesorii de megane cam stiu ce inseamna asta ![]() in rest masina pare ok dupa parerea mea, desi e cam suspect volanul fara butoane, iar daca are xenon sau nu iti dai seama imediat printr-o rasucire de maneta ![]() un alt criteriu dupa care sa vezi cat de veche e masina ar fi si uzura tapiteriei de pe scaune: crapaturi, decolorari, zone mai subtiri ca celelalte ... un maner de schimbator sau de portiera poate fi schimbat usor dar o tapiterie originala e destul de scumpa. in plus nu uita sa verifici jantele, sa nu fie lovite, deformate, la fel si pneurile, altfel o pui de o cheltuiala in plus dupa ce iei masina. ah si inainte sa o cumperi da o tura cu ea ... sa nu zdrangane ca o cutie de conserve plina cu pietricele ![]() This post has been edited by Soldatul: 19 Dec 2008, 12:31 |
--------------------
Renault
Megane
2007 Lux Privilege /1.6 16v 110 CP
|
|
valentin-axv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 26 November 07 From: OLTENITA ![]() |
va salut.....si va cer ajutorul in posibila achizitionare a unui megane coupe....si as vrea sa stiu exact pentru ca am auzit ca acestea se comercializeaza in ue sub denumirea de megane societe si sunt autoutilitare la ce ar trebui sa ma uit fizic la masina si daca scrie in actele pe care le are actualul proprietar cate locuri are masina si asa mai departe....astept sfaturile si parerile voastre.....masina ar fi aceasta....ms
http://www2.autovit.ro/vsdetalii8.php?IDM=...26offset%253D45 si as mai vrea si pareri in legatura cu pretul si la ce as putea sa ma astept....oricum masina nu se va achizitiona decat in urma unui test clip si dupa ce un mecanic de la renault se uita foarte atent la ea.... 21 Aug 2009, 11:10: l-am sunat pe proprietar......de fapt masina are 148 k si multe semne de intrebare dci m-am lamurit....ms oriqm This post has been edited by valentin-axv: 21 Aug 2009, 11:10 |
--------------------
Renault
Megane Renault Clio 3
2003/2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th August 2025 - 23:49 |