abs martor apris, abs
![]() ![]() ![]() |
abs martor apris, abs
renault_estate |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 27 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 3
- B 966 crd
2010/2.0 dci automata
|
|||
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce treaba are mufa de sub scaun cu ABS? Confunzi cu airbag!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Am atasat un fisier care prezinta tot sistemul ABS, cititi de la pag. 135, sunt prezentate principiul de functionare, scheme hidraulice, electrice, configuratia pinilor, pozitionarea senzorilor si a centralei ABS precum si modul de depistare a defectelor.
![]() |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
dion_ghost |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 15 November 09 From: baia mare ![]() |
salut baieti si multumesc radunre pentru fisier ,am o intrebare martorul abs este aprins si nu functioneza tija de la compensator imi este rupta atirna sub masina ,poate sa aiba vreo legatura cu asta sau alta este problema???
![]() |
--------------------
renault megane 1,6
hatchback
- mm xx xxx
1997 rt
|
|
renaultSTT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 16 January 12 ![]() |
Nimeni nu a mai venit cu rezolvarile la probleme....la fel am si eu ABS
+ SERV + frana mana aprinse...am schimbat sigurantele de la baterie ca erau oxidate, am curatat mufa aia alba din cutie, am curatat mufa de sub masina, mufa ce intra in modulul ABS, am sters eroare, iar dupa 100 metri sa reaprins. Eroare e : alimentare electrosupapa ABS. Sa fie modulul dus ? citeam ca ar fi niste relee pt acestea stiti cumva unde sunt amplasate ? multumesc |
--------------------
Renault
megane
2006
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(renaultSTT @ 27 Jan 2013, 17:37) am curatat mufa aia alba din cutie Mufa alba se desfinteaza/anuleaza nu se curata. Tai firele care intra/ies din mufa si le coneztezi bine respectand codul de culoare. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
renaultSTT |
![]()
|
deci anulez aia si nu se intampla nimica ? nu apar alte probleme ? mufa aia are legatura cu eroarea mea de "alimentare electrovalva" ? multumesc anticipat
|
--------------------
Renault
megane
2006
|
|
Maxy25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 26 March 11 ![]() |
QUOTE(renaultSTT @ 27 Jan 2013, 16:37) Aceiasi senzori mi se aprindeau si mie acum 2-3 ani , in timp ce mergeam pe ploaie mai ales . Cand se usca afara nu se mai aprindeau . Problema era un senzor de ABS din roata stanga spate care dadea semnal eronat catre centrala . S-a rezolvat cu un reset pe senzorul respectiv , trebuie pus calculatorul pe masina pentru un diagnostic precis . |
--------------------
renault
megane
- bv79bcm
1,6 16v classic 2001
|
|
renaultSTT |
![]()
|
@ espacern : am pus pe direct firele, am eliminat mufa, resetat eroare si dupa cativa metri de mers cu masina au reaparut semnalele lumioase in bord...ce sa ii mai fac ca deja chiar nu mai stiu...sa fie electronica de pe pompa ABS ? mersi
|
--------------------
Renault
megane
2006
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Scoate si verifica mufa de la centrala de ABS.
Sa nu aiba urme de coroziune sau fire desfacute. Daca totul este in regula pe acolo se poate sa fie blocul intreg defect. Daca erai din BV te ajutam cu un bloc de ABS...de proba. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
renaultSTT |
![]()
|
mufa din ABS am scos-o, curatat-o bine, nu prezenta urme de coroziune, dar preventiv am zis sa o curat...deci pana la urma stau asa cu ea si vad cum fac rost de una de proba sa nu o cumpar degeaba. mersi frumos de sfaturi
|
--------------------
Renault
megane
2006
|
|
ovu12 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 5 February 12 ![]() |
salut.la mine la fel se aprinde abs service stop si semnul mirarii...a inceput cam acum 1an sa pun contactul si sa n se stinga...sa scot contactul si sa se stinga si sa mearga abs....dar de o luna pun contactul,se stinge abs si dupa ce plek 5m cu masina,se aprinde si ramane asa.am fost la tester si imi arata releu valva abs(permanent).unde sunt toate mufele care pot fi curatzate?cea de la roata din dreapta am curatzat-o,senzorii de pe fatza cu mufe cu tot i-am curatzat,mufa de la scaun sau sub scaun unde se afla?ca cea de sub scaun e de airbag din cate stiu eu....cea de abs se afla sub masina cumva?daca ar fi unitatea abs se poate repara sau e capsulata?si cat ar fi una la mana a doua?in rest,mama ei de masina ca nu mi-a facut niciodata probleme si nici pe tester nu mi-a mai dat vreo eroare la motor sau la altceva...e din 2000 masina e e tipla la motor...cum pot rezolva treaba asta cu abs-ul?idee ceva?multumesc
celelalte 2 erori la roata fata dreapta si stanga spate au disparut...singura care a ramas e cea de releu valva abs(permanent).probabil tot de acolo sa citeasca aiurea si rotile alea doua... This post has been edited by ovu12: 9 Apr 2013, 06:19 Attached thumbnail(s) 20130402_164649.jpg ( Size: 1.86mb ) Number of downloads: 506 |
--------------------
Megane 1 , Megane 3
GranTour ambele / 1.6 16v 79kw , 1.5 dci 81kw
/ 2000 / 2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 13:50 |