am plecat de la un posibil accident, am fugit
![]() ![]() ![]() |
am plecat de la un posibil accident, am fugit
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
informatia pe care o cautam am gasito aici vreau sa se inchida sau sa se stearga . ce-mi place la voi ca de plictiseala cand sare omu sa intrebe ceva voi gata primii care mai de care ba ca nu stie sa scrie, ba ca e un infractor, ba ca nu stiu ce a facut. probleme in copilarie?
This post has been edited by bogdan_90: 14 Dec 2008, 22:33 |
--------------------
ford
focus
- xxx
2007 plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Totusi,omul a fost sincer si a zis ce boacana a facut,sa nu aruncam cu pietre.Ma repet,eu n-as fi deschis o asemenea discutie.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si ti se pare ca a primit replici mincinoase?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
N-am zis asta,fiecare mai gresim.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
QUOTE(D-FENS @ 14 Dec 2008, 23:33) Totusi,omul a fost sincer si a zis ce boacana a facut,sa nu aruncam cu pietre.Ma repet,eu n-as fi deschis o asemenea discutie. initial nu am vrut nici eu ca imi era ca o sa se intample asa si ca nu o sa ma ajute cu ceva. eu am zis ca mai sunt si oameni pe aici care nu arunca cu pietre asa din prima totusi n-am omorat pe nimeni am atins o masina care nu cred sa aibe ceva si m-am speriat putin. |
--------------------
ford
focus
- xxx
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
@bogdan- stai linistit - in bucuresti fiecare din noi ne-am gasit masina cel putin odata lovita in parcare- si nu mai sta nimeni sa caute vinovatul - pentru asta s-a inventat casco si asta e- asa ca bafta si nu lua in seama carcotasii de pe forum
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Si te-ai hotarat sa spui adevarul dupa cinci posturi. Intre timp ne-ai explicat cam ce ne-ai face tu.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@aleksanders:
CASCO nu e facut ca sa inchizi ochii cand altii iti lovesc masina si pleaca mai departe. This post has been edited by vijelie: 14 Dec 2008, 22:38 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(aleksanders @ 14 Dec 2008, 22:36) @bogdan- stai linistit - in bucuresti fiecare din noi ne-am gasit masina cel putin odata lovita in parcare- si nu mai sta nimeni sa caute vinovatul - pentru asta s-a inventat casco si asta e- asa ca bafta si nu lua in seama carcotasii de pe forum Si fransiza tot pentru asta s-a inventat alex. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
aleks, i-ai urat bafta la ce? La jucat popice cu masini in parcare?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
QUOTE(aleksanders @ 14 Dec 2008, 23:36) @bogdan- stai linistit - in bucuresti fiecare din noi ne-am gasit masina cel putin odata lovita in parcare- si nu mai sta nimeni sa caute vinovatul - pentru asta s-a inventat casco si asta e- asa ca bafta si nu lua in seama carcotasii de pe forum multumesc nu iau in seama dar tot le-as trage una la semafor ![]() |
--------------------
ford
focus
- xxx
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Poftim!
Bine, la 19 ani si eu spuneam "te iubesc" oricui. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 14 Dec 2008, 22:42 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vijelie |
![]()
|
Ca pitestean, ce stii tu ca inseamna un semafor?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aleksanders |
![]()
|
bai cat de carcotasi sunteti - daca el realiza ca a lovit masina in momentul in care a dat cu spatele probabil ca si cobora atunci- dar daca nu a realizat pt moment eu unul nu il condamn- chiar daca ar fi fost masina mea
in viena- masinile se lovesc regulat pentru a iesi din parcari- asa ca halal civilizartie la noi ca ne tot cramponam de franciza si diverse rahaturi |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Te rog frumos sa-mi tragi una la semafor! Cu intentie!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vijelie |
![]()
|
Problema e ca traim in Romania, unde "fuga de la locul accidentului" e ceva al dracu de greu de descifrat. Dar sigur se pedepseste.
![]() This post has been edited by vijelie: 14 Dec 2008, 22:43 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aleksanders |
![]()
|
xcss- i-am urat bafta sa isi vada de viata in continuare fara sa aiba acuma remuscari de la o masina si sa stea aici sa il ia toti la misto- marii moralisti, care sunt mereu corecti in trafic
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Se inchide la cererea initiatorului.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 16:38 |