Sistem diferit de reputatie, per post, nu per user
![]() ![]() ![]() |
Sistem diferit de reputatie, per post, nu per user
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|||
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Atata vreme cat nu ati incercat nu aveti sa stiti daca e bun sau nu, ramane doar o banuiala, parerea mea e ca reputatia per post este ceva bun, ce ar putea sa stimuleze unii useri care isi vor vedea, sau nu, postarile apreciate.
In acest sens cred ca este ceva util forumului, spre deosebire de vechiul sistem care era corupt. This post has been edited by logan1.5dci: 13 Dec 2008, 00:13 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
si mie mi se pare foarte utila reputatia pe post
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
parerea mea e ca ... pe de-o parte de cand s-a scos reputatia aceea e "mai liniste" pe forum , pe de alta parte sunt tentat sa fiu de acord cu sistemul asta nou deoarece ar filtra putin mesajele.
nu ma pricep insa la calculatoare sau softuri ... asa ca nu pot sa-mi imaginez ce efort presupune din partea adminilor implementarea acestui sistem ... insa daca e relativ facila treaba eu zic ca ar merge incercat macar o perioada si apoi analizate rezultatele ... daca aduce un plus forumului ramane ... daca nu renuntat la el. |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 12 Dec 2008, 18:17) Patru. As putea cita un post de-al unui moderator (om cu reputatie, deh) care sfatuia pe cineva sa dea cu vaselina pe discurile de frana ca sa nu mai rugineasca. El o fi facut-o in gluma, cum o explicat cateva post-uri mai incolo, dar daca ala cu intrebarea se ducea la masina si facea ce-o zis el? Sau daca vine altu' peste o luna si se opreste cu cititu' la raspunsul ala? Stiu ca trebuie sa fii ingramadit rau ca sa urmezi un asemenea sfat, dar pe de alta parte mama tam****lor e mereu gravida. Domnu', nenea ala nu era asa prost cum voia el sa para (deh, in calitate de moderator mai si stiu unii useri, mai ales ca avusese o nova si tot postase pe la mine prin batatura), si dupa parerea mea el incepuse un misto ieftin in topicul ala. Acu', daca tu ai inghitit-o, nu e vina mea, dar nici eu nu m-am nascut ieri ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.781 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 12 Dec 2008, 18:17) daca ala cu intrebarea se ducea la masina si facea ce-o zis el? Sau daca vine altu' peste o luna si se opreste cu cititu' la raspunsul ala? Asa si? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Ov @ 15 Dec 2008, 13:25) Domnu', nenea ala nu era asa prost cum voia el sa para (deh, in calitate de moderator mai si stiu unii useri, mai ales ca avusese o nova si tot postase pe la mine prin batatura), si dupa parerea mea el incepuse un misto ieftin in topicul ala. Acu', daca tu ai inghitit-o, nu e vina mea, dar nici eu nu m-am nascut ieri ![]() Veeery funny... Io m-am prins din prima ca raspunsul tau e gluma. Parte din cauza ca in generala puneam ulei pe franele bicicletelor alora de care vroiam sa facem misto. Si pe unde ne adunam noi prin Sibiu, chiar ai nevoie de frane ![]() Recunosc, ce am zis eu era un exemplu extrem, si l-am pomenit in primul rand din cauza ca-mi era proaspat in memorie. Dar daca-l reduci si tu la o scala mai mica: un user pune intrebarea, alt user da un raspuns gresit (si aici trebuie sa fiti de acord cu mine, ca sunt destui de-astia), sau incomplet (si astia-s destui). alti 3 useri, vin si dau cate un - la raspunsul aiurea, si cate un + la raspunsul corect aflat cu 3 post-uri mai jos. Peste ceva timp, cand ajunge cineva la topicul cu pricina, poate sa distinga usor una de alta. Ganditi-va ca nu toti considera forumul asta un "mod de viata", intra pe el de trei ori pe an, cand are o problema, si in consecinta, n-o sa stie ca cutare sau cutare se pricepe la x sau y, si ca un sfat de la el valoreaza ceva, si o sa citeasca primele cateva sfaturi, pana cand il citeste pe ala care i se pare lui OK. P.S. Acu' mi-am adus aminte. Tot pe aici, un user sfatuia alt user sa sparga rulmentul daca nu poate sa-l scoata normal. Mi-am bagat si eu nasu' sa le zic ca din haiducii de astea se scriu manualele de protectia muncii. Raspunsurile: "Nu se intampla nimic daca ai grija" / "nu l-am putut scoate, asa ca l-am spart". Eu astept sa vad cat dureaza pana la "schimbarea prizelor cu sigurantele puse". |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
oameni buni ... despre ce discutam noi aici?
despre frane ,uleiuri si glume proaste sau despre sistemul de reputatie a forumului? nu e de mirare ca nici un admin nu si-a exprimat vreo parere in topicul asta pana acum. eu propun sa ne limitam strict la subiect ... si cine are vreo parere/idee despre el/de imbunatatire a lui ... sa si-o exprime scurt si la obiect ... altfel riscam sa cadem in derizoriu. |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Eu am mai dat cate un exemplu de caz in care ar putea prinde bine un mod in genul celui sugerat de mine. Ca in momentul de fata, eu nu prea mai am ce sa adaug la ideea asta.
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(Ov @ 12 Dec 2008, 13:45) Nu cred ca e o idee asa buna. Daca unii incalca grav regulamentul, cu buna stiinta, si apoi dupa sanctiune fac topic aici si se plang ca a fost abuz, ce crezi ca se va intampla cu aceeasi oameni care vor primi minusuri de la noi pe posturile aiurea ? Nu e mai bine fara niciun fel de reputatie ? Eu zic ca da. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba, da voi nu sunteti sanatosi, puneti botu' la un user abia inscris, cu cateva posturi si alea in mare majoritate despre reputatie.
Lasati-l in pana mea ipotetica sa moara pe limba lui. Si reputatia duca-se dupa sony... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.731 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai sony apare acusica, inseamna ca apare si reputatia?
![]() |
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Are drepturi de autor?
D'aia a avut bani să-și ia Vectra. |
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 16 Dec 2008, 11:31) Ba, da voi nu sunteti sanatosi, puneti botu' la un user abia inscris, cu cateva posturi si alea in mare majoritate despre reputatie Mai are si berlina ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si daca are berlina, ce?
probabil d'asta si vrea reputatia, ca e genul de user care se plimba de obicei pe partie TEHNICE ale forumului unde reputatia (aplicata corect) chiar ar ajuta. Eu zic ca omul e bine intentionat dar prost informat ![]() Bine ca suntem noi suficient informati si (sper) nu va fi bagata la loc nici o reputatie sub nici o forma ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
IRONICK |
![]()
|
pai da mai ov, macar o solenza acolo ...
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
reputatie?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pentru ala care nu citeste decat 2-3 posturi n-am decat regrete...
Cand am avut o problema am citit tot topicul. Apoi ce sa zic, dupa ce citesti un topic de 10 pagini, e si greu sa-ti dai seama cine bate campii si cine stie ce spune... Reputatia n-a relevat decat sistemul "na si tie, da si mie". Atat. Deci fara!!! |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bucatzel |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 16 Dec 2008, 11:31) Ba, da voi nu sunteti sanatosi, puneti botu' la un user abia inscris, cu cateva posturi si alea in mare majoritate despre reputatie. Preferi sa-ti trimit CV-ul inainte de a mai deschide vreun topic? ![]() Nu-s chiar plutist cand vine vorba de masini, iar din programare web imi castig painea. Ideea asta am pomenit-o pentru ca stiu ce utilitate ar putea avea. QUOTE(Victoras2001 @ 16 Dec 2008, 15:27) Apoi ce sa zic, dupa ce citesti un topic de 10 pagini, e si greu sa-ti dai seama cine bate campii si cine stie ce spune... Do it your way, iti ia doua ore. Do it my way, iti ia o singura ora. Io zic ca merita. QUOTE(Ov @ 16 Dec 2008, 15:04) Merci. Am acceptat de la bun inceput ca reputatia care o fost nu-si (mai) are nici un rost. Si mi-e destul de clar ce batai de cap au avut moderatorii (si nu numai ei) din cauza ei. QUOTE(Victoras2001 @ 16 Dec 2008, 15:27) Sincer, imi pare rau ca am folosit cuvantul reputatie in numele topicului astuia. trebuia sa-i zic "sistem de punctare", sau "sistem de filtrare" sau mai stiu eu ce, dar sa ma feresc de "reputatie" ca de dracu'. Ca nu au de-a face una cu alta. Si mai folosesc eu destul de des o vorba, pe langa aia din semnatura... "Am intrebat, n-am dat cu paru' ". |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 16 Dec 2008, 11:31) Ba, da voi nu sunteti sanatosi, puneti botu' la un user abia inscris, cu cateva posturi si alea in mare majoritate despre reputatie. Lasati-l in pana mea ipotetica sa moara pe limba lui. Si reputatia duca-se dupa sony... Interesant concept mai vis-a-vis ..... Cei care nu vedeti bine, de batrani ce sunteti pe acest forum (eventual) , puneti-va ochelarii si observati ca in acest topic se vorbeste despre punctarea postarilor. Din cate vad, la unii, nu conteaza valoarea ideii ci vechimea pe forum. Poate sa aiba si un post, dar daca in acel post , printr-o informare corecta m-a ajutat si m-a scos din probleme este mult mai valoros fata de unii ....nu mai zic. This post has been edited by logan1.5dci: 16 Dec 2008, 23:05 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Subscriu la afirmatiile din finalul postului de mai sus.
![]() Am fost cuminte si am citit toate postarile ![]() ![]() Da' ce ne costa sa incercam si sistemul asta de filtrare ? Daca nu-i bun, de descotorosim de el instant. Ca doar avem precedent. ![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ati putea sa mai recititi topicul acesta inca odata, in caz ca l-ati mai citit, si atunci ati vedea ca nu are nici un rost, sau trebuie cineva sa faca un rezumat sa vedeti de ce nu are rost!
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Va fi foarte greu de dibuit un post cu informatie valoroasa sau substanta, prim maladrul de balarii, gen posturile lui logan 1.5mpi
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu cred ca s-a dovedit ca aici nu putem avea un sistem de reputatie/punctare/filtrare/rating/cum-vreti-sa-i-spuneti obiectiv... Acum nu arat cu degetul ca si eu dadeam de foarte multe ori pe "ochi frumosi"... Mai ales minusuri
![]() Dar ideea e, am incercat, nu ne-a iesit. Eu zic sa lasam forumul asa cum e si gata. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 17 Dec 2008, 06:45) gen posturile lui logan 1.5mpi ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Daca am deranjat imi pare rau, nu asta am intentionat, dar afirmatiile mi le mentin, ca atitudine la cele afirmate, indiferent cine ar fi afirmat.
(am facut aceasta mentiune pentru ca nu doresc sa se considere ca eu am inceput transformarea acestui topic in cafenea) Am incheiat aici, ca eu mi-am spus parerea . This post has been edited by logan1.5dci: 17 Dec 2008, 10:11 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 16 Dec 2008, 23:02) Cei care nu vedeti bine, de batrani ce sunteti pe acest forum (eventual) , puneti-va ochelarii si observati ca in acest topic se vorbeste despre punctarea postarilor. Cred ca se vede de cand m-am inscris pe forum, desi il citeam de la inceputuri cand exista sub alta forma... Punctarea postarilor ar fi utila, contrar opiniilor "vechilor" forumului (daca se pot numi asa). Ca idee e buna, ptr. ca pe ariile tehnice, fiind un forum tehnic, poti gasi si filtra informatia relevanta MULT mai usor. Problema intervine la aplicarea ei si cine decide ce si cum. De aceea am zis ca doar moderatorii sa puncteze postul ca fiind relevant dupa subiectul topicului. Deja sunt o groaza de informatii ascunse prin meandrele forumului sau intrebari la care nu s-a raspuns de ani de zile dar utile si in prezent... Toata lumea vad ca o ia la misto si o da cu un user sau altul sau rafuieli personale.. .Ce legatura are cu modalitatea de filtrare a unei informatii? Daca un user "rau famat" a postat ceva util, atunci moderatorul va puncta respectivul post ca fiind util, iar cei care vor o informatie la obiect vor putea filtra ce e relevant... Plus de asta tot timpul se va gasi careva care va intreba..nu am timp sa caut in topicul de 100 de pagini, va rog spuneti-mi care e rezolvarea... Binenteles ca vor veni "greii forumului" si vor incepe ca "dom'le de ce nu citesti?" sau "noi am putut citi dar tu nu" sau chestii d-astea, insa nu se gandesc ca e posibil ca daca cineva a urmarit un anumit topic sa cunoasca tot ce s-a povestit acolo, insa acum vine unu' care se sperie la 100 de pagini, din care GARANTAT doar 2-3 posturi la obiect iar omul poate e cu masina desfacuta... E un scenariu... Concluzii: -ca modalitate de filtrare ar fi super, ca modalitate de aplicare scartaie dar daca se vrea se poate -decizia va apartine adminilor si orice alta discutie acum e irelevanta. -topicul deja devine de cafenea si nu cred ca e cazul aici si ar cam trebui inchis. |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' ce aveti de va mananca asa tare un forum fara nici un fel de reputatie? Ce aveti ma?
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Bre, eu ce-i mai arăt ăluia mic de acasă?
Cum îi demonstrez cât de valoros e taică-su? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 00:53 |