Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Sistem diferit de reputatie, per post, nu per user

bobo77
post 12 Dec 2008, 21:10
Post #31

...........................

Group: Members
From: Mangalia

Eu unul nu mai vreau aceasta "repuatie" pe forum (desi stateam bine tongue.gif ), ce liniste este de cind s-a scos, forumul nu mai este impartit in gasti, totul e ok acum si @argon chiar are dreptate in postul 14.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi - CT _ _ _ _ 2008 ph 2
Multa lume,putini oameni...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
logan1.5dci
post 12 Dec 2008, 23:49
Post #32

Nu Există Informații

From: Dobrogea

Atata vreme cat nu ati incercat nu aveti sa stiti daca e bun sau nu, ramane doar o banuiala, parerea mea e ca reputatia per post este ceva bun, ce ar putea sa stimuleze unii useri care isi vor vedea, sau nu, postarile apreciate.
In acest sens cred ca este ceva util forumului, spre deosebire de vechiul sistem care era corupt.

This post has been edited by logan1.5dci: 13 Dec 2008, 00:13

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații Nu Există Informații
+
Fratzica
post 12 Dec 2008, 23:54
Post #33

Zen

Group: Moderatori

si mie mi se pare foarte utila reputatia pe post

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
Jack Daniel's
post 13 Dec 2008, 00:24
Post #34

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(argon @ 12 Dec 2008, 16:51)
reputatia si-o face fiecare, nu trebuie afisata niciunde, ca se stie.
*

Exact. Chestia asta cu reputatia este cel mai subiectiv sistem de pe forum.

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
adrian mgn
post 14 Dec 2008, 19:55
Post #35

megane ... reno megane !

From: timisoara

parerea mea e ca ... pe de-o parte de cand s-a scos reputatia aceea e "mai liniste" pe forum , pe de alta parte sunt tentat sa fiu de acord cu sistemul asta nou deoarece ar filtra putin mesajele.
nu ma pricep insa la calculatoare sau softuri ... asa ca nu pot sa-mi imaginez ce efort presupune din partea adminilor implementarea acestui sistem ... insa daca e relativ facila treaba eu zic ca ar merge incercat macar o perioada si apoi analizate rezultatele ... daca aduce un plus forumului ramane ... daca nu renuntat la el.

--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp 18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension- - Smoked taillights BMC filters-Chrome window trims-Xenon
Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line

Vanity, definitely my favorite sin!
+
Ov
post 15 Dec 2008, 13:25
Post #36

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

From: Bucuresti

QUOTE(bucatzel @ 12 Dec 2008, 18:17)
Patru. As putea cita un post de-al unui moderator (om cu reputatie, deh) care sfatuia pe cineva sa dea cu vaselina pe discurile de frana ca sa nu mai rugineasca. El o fi facut-o in gluma, cum o explicat cateva post-uri mai incolo, dar daca ala cu intrebarea se ducea la masina si facea ce-o zis el? Sau daca vine altu' peste o luna si se opreste cu cititu' la raspunsul ala? Stiu ca trebuie sa fii ingramadit rau ca sa urmezi un asemenea sfat, dar pe de alta parte mama tam****lor e mereu gravida.
*

Domnu', nenea ala nu era asa prost cum voia el sa para (deh, in calitate de moderator mai si stiu unii useri, mai ales ca avusese o nova si tot postase pe la mine prin batatura), si dupa parerea mea el incepuse un misto ieftin in topicul ala. Acu', daca tu ai inghitit-o, nu e vina mea, dar nici eu nu m-am nascut ieri wink.gif

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
IRONICK
post 15 Dec 2008, 13:31
Post #37

-

From: Romania

QUOTE(bucatzel @ 12 Dec 2008, 18:17)
daca ala cu intrebarea se ducea la masina si facea ce-o zis el? Sau daca vine altu' peste o luna si se opreste cu cititu' la raspunsul ala?
Asa si?

--------------------
CUGIR Albalux 11 - B-11-LUX 1982
+
bucatzel
post 15 Dec 2008, 14:11
Post #38

Membru plictisit

From: Timisoara

QUOTE(Ov @ 15 Dec 2008, 13:25)
Domnu', nenea ala nu era asa prost cum voia el sa para (deh, in calitate de moderator mai si stiu unii useri, mai ales ca avusese o nova si tot postase pe la mine prin batatura), si dupa parerea mea el incepuse un misto ieftin in topicul ala. Acu', daca tu ai inghitit-o, nu e vina mea, dar nici eu nu m-am nascut ieri wink.gif
*

Veeery funny... Io m-am prins din prima ca raspunsul tau e gluma. Parte din cauza ca in generala puneam ulei pe franele bicicletelor alora de care vroiam sa facem misto. Si pe unde ne adunam noi prin Sibiu, chiar ai nevoie de frane tongue.gif

Recunosc, ce am zis eu era un exemplu extrem, si l-am pomenit in primul rand din cauza ca-mi era proaspat in memorie.

Dar daca-l reduci si tu la o scala mai mica: un user pune intrebarea, alt user da un raspuns gresit (si aici trebuie sa fiti de acord cu mine, ca sunt destui de-astia), sau incomplet (si astia-s destui). alti 3 useri, vin si dau cate un - la raspunsul aiurea, si cate un + la raspunsul corect aflat cu 3 post-uri mai jos. Peste ceva timp, cand ajunge cineva la topicul cu pricina, poate sa distinga usor una de alta.

Ganditi-va ca nu toti considera forumul asta un "mod de viata", intra pe el de trei ori pe an, cand are o problema, si in consecinta, n-o sa stie ca cutare sau cutare se pricepe la x sau y, si ca un sfat de la el valoreaza ceva, si o sa citeasca primele cateva sfaturi, pana cand il citeste pe ala care i se pare lui OK.

P.S. Acu' mi-am adus aminte. Tot pe aici, un user sfatuia alt user sa sparga rulmentul daca nu poate sa-l scoata normal. Mi-am bagat si eu nasu' sa le zic ca din haiducii de astea se scriu manualele de protectia muncii. Raspunsurile: "Nu se intampla nimic daca ai grija" / "nu l-am putut scoate, asa ca l-am spart". Eu astept sa vad cat dureaza pana la "schimbarea prizelor cu sigurantele puse".

--------------------
Dacia 1300 - 3-SB-2608 1981
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
adrian mgn
post 15 Dec 2008, 14:48
Post #39

megane ... reno megane !

From: timisoara

oameni buni ... despre ce discutam noi aici?
despre frane ,uleiuri si glume proaste sau despre sistemul de reputatie a forumului?
nu e de mirare ca nici un admin nu si-a exprimat vreo parere in topicul asta pana acum.
eu propun sa ne limitam strict la subiect ... si cine are vreo parere/idee despre el/de imbunatatire a lui ... sa si-o exprime scurt si la obiect ... altfel riscam sa cadem in derizoriu.

--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp 18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension- - Smoked taillights BMC filters-Chrome window trims-Xenon
Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line

Vanity, definitely my favorite sin!
+
bucatzel
post 15 Dec 2008, 15:20
Post #40

Membru plictisit

Eu am mai dat cate un exemplu de caz in care ar putea prinde bine un mod in genul celui sugerat de mine. Ca in momentul de fata, eu nu prea mai am ce sa adaug la ideea asta.

--------------------
+
A l e x
post 16 Dec 2008, 10:54
Post #41

Showing the fangs of rage

QUOTE(Ov @ 12 Dec 2008, 13:45)
io sunt de acord, cu o singura mentiune: DOAR moderatorii sa poata nota un post smile.gif
*

Nu cred ca e o idee asa buna. Daca unii incalca grav regulamentul, cu buna stiinta, si apoi dupa sanctiune fac topic aici si se plang ca a fost abuz, ce crezi ca se va intampla cu aceeasi oameni care vor primi minusuri de la noi pe posturile aiurea ?

Nu e mai bine fara niciun fel de reputatie ? Eu zic ca da.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
vis-a-vis
post 16 Dec 2008, 11:31
Post #42

DaciaClubber

Ba, da voi nu sunteti sanatosi, puneti botu' la un user abia inscris, cu cateva posturi si alea in mare majoritate despre reputatie.
Lasati-l in pana mea ipotetica sa moara pe limba lui.
Si reputatia duca-se dupa sony...

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
ady77
post 16 Dec 2008, 11:38
Post #43

راحتزیل یو

From: near Bacau

Pai sony apare acusica, inseamna ca apare si reputatia? tongue.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Lostboy
post 16 Dec 2008, 11:40
Post #44

Finding my way!

Are drepturi de autor?
D'aia a avut bani să-și ia Vectra.

--------------------
. . .
+
IRONICK
post 16 Dec 2008, 15:00
Post #45

-

QUOTE(vis-a-vis @ 16 Dec 2008, 11:31)
Ba, da voi nu sunteti sanatosi, puneti botu' la un user abia inscris, cu cateva posturi si alea in mare majoritate despre reputatie
Mai are si berlina ...

--------------------
+
Ov
post 16 Dec 2008, 15:04
Post #46

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

si daca are berlina, ce?
probabil d'asta si vrea reputatia, ca e genul de user care se plimba de obicei pe partie TEHNICE ale forumului unde reputatia (aplicata corect) chiar ar ajuta.

Eu zic ca omul e bine intentionat dar prost informat smile.gif
Bine ca suntem noi suficient informati si (sper) nu va fi bagata la loc nici o reputatie sub nici o forma wink.gif

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
IRONICK
post 16 Dec 2008, 15:07
Post #47

-

pai da mai ov, macar o solenza acolo ... radmasa.gif

--------------------
+
semit
post 16 Dec 2008, 15:10
Post #48

Private Spice

reputatie? rolleyes.gif it was fun while it lasted.. -30.. ce vremuri...

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Victoras2001
post 16 Dec 2008, 15:27
Post #49

Membru autentic

Pentru ala care nu citeste decat 2-3 posturi n-am decat regrete...
Cand am avut o problema am citit tot topicul.
Apoi ce sa zic, dupa ce citesti un topic de 10 pagini, e si greu sa-ti dai seama cine bate campii si cine stie ce spune...
Reputatia n-a relevat decat sistemul "na si tie, da si mie". Atat. Deci fara!!!

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
bucatzel
post 16 Dec 2008, 16:06
Post #50

Membru plictisit

Ba, da voi nu sunteti sanatosi, puneti botu' la un user abia inscris, cu cateva posturi si alea in mare majoritate despre reputatie.
*

Preferi sa-ti trimit CV-ul inainte de a mai deschide vreun topic? tongue.gif
Nu-s chiar plutist cand vine vorba de masini, iar din programare web imi castig painea. Ideea asta am pomenit-o pentru ca stiu ce utilitate ar putea avea.

QUOTE(Victoras2001 @ 16 Dec 2008, 15:27)
Apoi ce sa zic, dupa ce citesti un topic de 10 pagini, e si greu sa-ti dai seama cine bate campii si cine stie ce spune...
*

Do it your way, iti ia doua ore.
Do it my way, iti ia o singura ora.
Io zic ca merita.

QUOTE(Ov @ 16 Dec 2008, 15:04)
Eu zic ca omul e bine intentionat dar prost informat smile.gif
*

Merci. Am acceptat de la bun inceput ca reputatia care o fost nu-si (mai) are nici un rost. Si mi-e destul de clar ce batai de cap au avut moderatorii (si nu numai ei) din cauza ei.

QUOTE(Victoras2001 @ 16 Dec 2008, 15:27)
Reputatia n-a relevat decat sistemul "na si tie, da si mie". Atat. Deci fara!!!
*

Sincer, imi pare rau ca am folosit cuvantul reputatie in numele topicului astuia. trebuia sa-i zic "sistem de punctare", sau "sistem de filtrare" sau mai stiu eu ce, dar sa ma feresc de "reputatie" ca de dracu'. Ca nu au de-a face una cu alta.

Si mai folosesc eu destul de des o vorba, pe langa aia din semnatura... "Am intrebat, n-am dat cu paru' ".

--------------------
+
logan1.5dci
post 16 Dec 2008, 23:02
Post #51

Nu Există Informații

Lasati-l in pana mea ipotetica sa moara pe limba lui.
Si reputatia duca-se dupa sony...
*

Interesant concept mai vis-a-vis .....

Cei care nu vedeti bine, de batrani ce sunteti pe acest forum (eventual) , puneti-va ochelarii si observati ca in acest topic se vorbeste despre punctarea postarilor.

Din cate vad, la unii, nu conteaza valoarea ideii ci vechimea pe forum.
Poate sa aiba si un post, dar daca in acel post , printr-o informare corecta m-a ajutat si m-a scos din probleme este mult mai valoros fata de unii ....nu mai zic.

This post has been edited by logan1.5dci: 16 Dec 2008, 23:05

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații Nu Există Informații
+
Dodone
post 16 Dec 2008, 23:50
Post #52

membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa)

Subscriu la afirmatiile din finalul postului de mai sus. up.gif
Am fost cuminte si am citit toate postarile 090.gif tocilar.gif . So far, so good...
Da' ce ne costa sa incercam si sistemul asta de filtrare ? Daca nu-i bun, de descotorosim de el instant. Ca doar avem precedent. icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Renault Laguna 1 GrandTour 1998/Concorde
Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire
+
Serje
post 16 Dec 2008, 23:56
Post #53

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Ati putea sa mai recititi topicul acesta inca odata, in caz ca l-ati mai citit, si atunci ati vedea ca nu are nici un rost, sau trebuie cineva sa faca un rezumat sa vedeti de ce nu are rost!

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
vis-a-vis
post 17 Dec 2008, 06:45
Post #54

DaciaClubber

Va fi foarte greu de dibuit un post cu informatie valoroasa sau substanta, prim maladrul de balarii, gen posturile lui logan 1.5mpi

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
A l e x
post 17 Dec 2008, 07:58
Post #55

Showing the fangs of rage

Eu cred ca s-a dovedit ca aici nu putem avea un sistem de reputatie/punctare/filtrare/rating/cum-vreti-sa-i-spuneti obiectiv... Acum nu arat cu degetul ca si eu dadeam de foarte multe ori pe "ochi frumosi"... Mai ales minusuri biggrin.gif

Dar ideea e, am incercat, nu ne-a iesit. Eu zic sa lasam forumul asa cum e si gata.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
IRONICK
post 17 Dec 2008, 09:29
Post #56

-

QUOTE(vis-a-vis @ 17 Dec 2008, 06:45)
gen posturile lui logan 1.5mpi
radmasa.gif

--------------------
+
logan1.5dci
post 17 Dec 2008, 09:45
Post #57

Nu Există Informații

Daca am deranjat imi pare rau, nu asta am intentionat, dar afirmatiile mi le mentin, ca atitudine la cele afirmate, indiferent cine ar fi afirmat.

(am facut aceasta mentiune pentru ca nu doresc sa se considere ca eu am inceput transformarea acestui topic in cafenea)

Am incheiat aici, ca eu mi-am spus parerea .

This post has been edited by logan1.5dci: 17 Dec 2008, 10:11

--------------------
+
dantes
post 17 Dec 2008, 10:00
Post #58

Membru

From: Tzaranoaia

QUOTE(logan1.5dci @ 16 Dec 2008, 23:02)
Cei care nu vedeti bine, de batrani ce sunteti pe acest forum (eventual) , puneti-va ochelarii si observati ca in acest topic se vorbeste despre punctarea postarilor.
*

Cred ca se vede de cand m-am inscris pe forum, desi il citeam de la inceputuri cand exista sub alta forma...

Punctarea postarilor ar fi utila, contrar opiniilor "vechilor" forumului (daca se pot numi asa). Ca idee e buna, ptr. ca pe ariile tehnice, fiind un forum tehnic, poti gasi si filtra informatia relevanta MULT mai usor. Problema intervine la aplicarea ei si cine decide ce si cum. De aceea am zis ca doar moderatorii sa puncteze postul ca fiind relevant dupa subiectul topicului.

Deja sunt o groaza de informatii ascunse prin meandrele forumului sau intrebari la care nu s-a raspuns de ani de zile dar utile si in prezent...
Toata lumea vad ca o ia la misto si o da cu un user sau altul sau rafuieli personale.. .Ce legatura are cu modalitatea de filtrare a unei informatii? Daca un user "rau famat" a postat ceva util, atunci moderatorul va puncta respectivul post ca fiind util, iar cei care vor o informatie la obiect vor putea filtra ce e relevant...

Plus de asta tot timpul se va gasi careva care va intreba..nu am timp sa caut in topicul de 100 de pagini, va rog spuneti-mi care e rezolvarea... Binenteles ca vor veni "greii forumului" si vor incepe ca "dom'le de ce nu citesti?" sau "noi am putut citi dar tu nu" sau chestii d-astea, insa nu se gandesc ca e posibil ca daca cineva a urmarit un anumit topic sa cunoasca tot ce s-a povestit acolo, insa acum vine unu' care se sperie la 100 de pagini, din care GARANTAT doar 2-3 posturi la obiect iar omul poate e cu masina desfacuta... E un scenariu...

Concluzii:
-ca modalitate de filtrare ar fi super, ca modalitate de aplicare scartaie dar daca se vrea se poate
-decizia va apartine adminilor si orice alta discutie acum e irelevanta.
-topicul deja devine de cafenea si nu cred ca e cazul aici si ar cam trebui inchis.

--------------------
O masina oarecare - . .
Old school
+
driverx
post 17 Dec 2008, 10:05
Post #59

--- Membru cu ralanti ---

Da' ce aveti de va mananca asa tare un forum fara nici un fel de reputatie? Ce aveti ma? blink.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Lostboy
post 17 Dec 2008, 10:14
Post #60

Finding my way!

Bre, eu ce-i mai arăt ăluia mic de acasă?
Cum îi demonstrez cât de valoros e taică-su?
sad.gif

--------------------
. . .
+
3 Pages < 1 2 3 >
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th August 2025 - 00:53
Dacia