usa torpedou
![]() ![]() ![]() |
usa torpedou
valentin-axv |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 26 November 07 From: OLTENITA ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Renault Clio 3
2003/2007
|
|||
tzsombi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 22 September 06 ![]() |
mai precis ce s-a rupt?
|
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() cauta si tu la dezmembrari.. sigur o gasesti mai ieftin.. sh ar trebui sa fie in jur de 150-200 ron |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
valentin-axv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 26 November 07 From: OLTENITA ![]() |
are 2 picioruse care fac parghie,cred,sau ceva de genu,unul din ele
![]() ![]() This post has been edited by valentin-axv: 3 Dec 2007, 16:55 |
--------------------
Renault
Megane Renault Clio 3
2003/2007
|
|
IAIA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 24 September 07 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(claus @ 3 Dec 2007, 14:08) mai omule ... 700 ron ... adica 7.000.000 lei vechi?!!! ![]() |
--------------------
renault
megane 2.1
2005 1.5 dci
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine va ganditi la o solutie "inginereasca" decat sa dati o palarie de bani!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
iaia.. astea-s preturile reno romania.. atata tot ca e posibil sa se fi schimbat pretul.. eu 700 ron stiam acum un an jumate..
valentin.. cum sa faci pe casco? ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
L-a pocnit unul cu masina si a intrat pana la torpedou!
![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
valentin-axv |
![]()
|
ma gandeam la chestia orice dauna are masina trebuie acoperita de casco
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by valentin-axv: 4 Dec 2007, 23:11 |
--------------------
Renault
Megane Renault Clio 3
2003/2007
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
se repara si pe casco
![]() ![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
valentin-axv |
![]()
|
nam cum cu picatura
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by valentin-axv: 5 Dec 2007, 14:26 |
--------------------
Renault
Megane Renault Clio 3
2003/2007
|
|
Solon |
![]()
|
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
sincer te pot contrazice - legat de torpedoul tau- un prieten are passat nou nout- a adt 29 k pe el si ii zarnaie torpedoul- asa ca ---
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
claus |
![]()
|
nu prea cred ca merge cu picatura..
cauta un adeziv mai puternic.. eventual variantele de 2 in 1 .. si ca sa ajungi la mecanism.. trebuie sa desfaci usa.. adica sa separi cele 2 bucati de plastic din care e facuta usa |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
valentin-axv |
![]()
|
si dak le desfac nu exista rsicul sa ramana deschise pe vecie???
![]() This post has been edited by valentin-axv: 5 Dec 2007, 20:30 |
--------------------
Renault
Megane Renault Clio 3
2003/2007
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Le lipesti la loc cu picatura sau cu poxi-pol, sau le prinzi cu niste suruburi autofiletante pe interior, sa nu se vada. Oricum, nu ai altceva mai bun ai de facut, decat sa cumperi alta.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
claus |
![]()
|
nu stiu cat de bine pot sa lipeasca picatura sau poxipol.. e un plastic dubios..
in fine.. imi pare rau ca nu imi amintesc numele lipiciului la care ma gandesc.. ![]() sa fi fost de la bison? nu stiu.. nu mai stiu ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Cozminelu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 26 February 06 ![]() |
M-am chinuit ultima saptamana cu problema asta, la un piciorus rupt.
In cele din urma am reusit sa repar usa, motivat de pretul de 450 RON ce mi l-au dat la Renault. Iata instructiunile: - Clapeta nu se poate monta cu tot cu arc, cam cu oricat de multa indemanare. Asa incat usa trebuie desfacuta in cele doua fete componente. E lipita cu un adeziv nu f. puternic, trebuie grija doar sa nu o indoiti. - Capatul axului se rupe de regula oblic, intr-o zona destul de sensibila si, indiferent de adezivul folosit, daca se aplica doar pe sectiunea rupta nu e suficient. - Daca reconstituiti pozitia clapetei in lagar, se observa ca e loc f mult ramas in jurul axului, asa incat aplicarea unui manson MARE de adeziv nu va opri rotirea clapetei. - Adezivul folosit a fost POXIPOL, cu aplicare a unei "camasi de forta" de cca 2 cm diametru, in jurul zonei rupte. Am prins in aceasta masa de adeziv axul, precum si zonele invecinate, care, odata inchise in adeziv, vor impiedica ruperea din nou pe acelasi loc. - Am dat inainte si cu un surub de lemn doua gauri paralele cu zona rupta, care vor functiona ca "nituri" - Se poate si in mai multe straturi succesive. - Se monteaza clapeta in lagar - Se lipesc din nou fetele usii cu un adeziv mai modest ("prenadez") Imi pare rau ca n-am facut poze dar nu e f complicat de reparat. Am incercat mai multi adezivi dar majoritatea nu se fac suficient de rigizi. This post has been edited by Cozminelu: 4 Sep 2008, 16:23 |
--------------------
Renault
Megane
2003 Dynamique Megane II Hatchback 1.6 16V
|
|
ScoRpiO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 6 August 03 From: Bucuresti ![]() |
dupa cum am mai scris intr-un topic, 100 ron tot torpedoul la dezmembrari...
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- -
2003 1.6 16V ScoRpiO
____________________________________ Posesor de Renault Megane Bicorp 2.1 |
|
nassus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 24 June 05 From: Bistrita ![]() |
Eu am refacut tot mecanismul clapetei din plastic topit si am introdus un ax de metal pe care sa se roteasca in libertate clapeta..
Acum cred ca e indistructibila usa de la torpedo.. ![]() Oricum si eu recomand dezmembrarile pt ca pierzi prea mult timp. |
--------------------
Opel
Insignia Sport Tourer 163cp
2014
|
|
tzsombi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 22 September 06 ![]() |
un coleg are audi4 din 2004 odata cand am mers cu el am vazut ca la torpedu nu mai are iala am intrebat ce sa intamplat si mi-a zis ca a bagat cheia(probail nu prim data
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Cand am luat masina si m-am uitat in torpedo am constatat ca nu are capacelul de la refrigerare. Am incercat sa-l obtin dar mi s-a spus ca toate vin fara capacel. Adica ai tot timpul rece in torpedo. Stie cineva de unde se poate lua si cat ar costa? Am fost si pe la dezmembrari dar erau deja descompletate. Se pare ca la plecarea din Turcia face cineva colectie de capacele din astea ....
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
Solon |
![]()
|
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
jupit3r |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 15 November 08 From: Bacau ![]() |
sincer nu m am uitat atent dar..mie cred ca mi lipseste doar arcul...ca de inchis se inchide se blocheaza dar daca e atins cat de putin..pica.....stie carea unde se poate gasi...m azti speriat cu toata usha la reprezentata...
![]() |
--------------------
renault
megane 2 bicorp 1.6 16 v
- BC 86 BRO
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 14:52 |