[revizie], megane 2
![]() ![]() ![]() |
[revizie], megane 2
danymayl |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 24 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008
|
|||
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
la reprezentanta ai intrebat?
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
daca masina e in garantie nu ti se accepta sa mergi cu ele cumparate de tine , daca nu mai e in garantie nu sunt sigur , s-ar putea ca unele sa accepte
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
danymayl |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 24 August 09 ![]() |
nu am intrebat la reprezentanta!am vb cu ei acum 1 ora si mi-au spus ca ma costa undeva la 5 mil si ceva revizia!este k ?va intreb pt ca nuy cunosc preturi etc
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008
|
|
marshall_balance |
![]()
|
![]() Membru direct si la obiect Group: Members Posts: 248 Joined: 14 August 08 From: Timisoara ![]() |
In primul rand ar trebui sa mentionezi ce revizie, la cati km? In principiu 5 mil e ok, eu am dat luna asta pe prima revizie la 1.6 benzina 560 RON, dar unele reprezentante mi-au cerut si 900 RON, deci ai grija unde mergi.
|
--------------------
BMW
530d
F10 2011
|
|
petre 1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Din cate vad masina ta este din 2008 deci nu iti accepta piesele,iar daca o faci in alta parte pierzi garantia.
This post has been edited by petre 1: 26 Aug 2009, 11:05 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:47 |