Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cotiera Megane, Cum se desface?

kappak_twi
post 9 Dec 2008, 00:34
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Va salut din nou fratilor! Am vandut Megane-le break 1.6 16v ce l-am avut si la care m-ati ajutat de cate ori am avut nevoie. Dar fiindca sunt indragostit de Megane, noua mea achizitie este un Megane 2001, 1.9 dci. E super. Are toate dotarile, inclusiv piele Alcantara. Cu toate acestea am o singura problema cu el. Cotiera nu functioneaza. Este cea din dotarea masinii. Eu stiam ca in momentul ridicarii acesteia mecanismul deblocheaza si permite coborarea cotierei iar apoi ridicarea treptata este modul in care se regleaza cotiera pe inaltime. La mine acest lucru nu functioneaza. Cotiera nu are putere sa ma sustina...nu se sustine nici macar pe ea insasi smile.gif. Nu sta....cade singura jos... Stiti cum pot rezolva aceasta problema???? Stiti cum se poate deschide cotiera???? Ma gandesc ca poate e sarita de pe mecanism... Nu stiu ce sa zic. Va rog ajutati-ma... Multumesc anticipat pentru ajutor si va salut cu respect....

This post has been edited by kappak_twi: 9 Dec 2008, 00:35

--------------------
Renault Twingo 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cj98czh
post 9 Dec 2008, 14:51
Post #2

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Piele Alcantra pe Megane 1...poti sa pui niste poze cu masina si in special cu interiorul?

Cat a fost masina? Ce nivel de echipare este? Priivillege?

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
kappak_twi
post 10 Dec 2008, 23:16
Post #3

Membru incepator

Group: Members

Da, masina are piele Alcantara, volan imbracat in piele, geamuri electrice fata-spate, etc... Pretul masinii a fost 4500 euro in Germania. Versiunea de echipare nu mai stiu care era dar ma uit maine pe usita torpedoului smile.gif si iti spun. Fotografii tot maine fac si le voi posta daka voi reusi (nu prea ma pricep la postarea imaginilor aici). Daka nu ti le trimit pe mail. Vedem noi. Taxa m-a cam indoit smile.gif. Am platit 2600ron +ceva maruntis. Dar masina e super. Ok. Nu stii cum se desface cotiera, nu? Mai vorbim. Te-am salutat.

This post has been edited by kappak_twi: 10 Dec 2008, 23:18

--------------------
Renault Twingo 2000
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 20:46
Dacia