Martor baterie, Se comporta ciudat...
![]() ![]() ![]() |
Martor baterie, Se comporta ciudat...
Lusyen |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 13 August 07 From: Bistrita ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- BN04UXT
2007 Laureat
|
|||
sonkyR19 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 17 February 07 From: Baia Mare ![]() |
La mine se aprinde cateodata dar se stinge rapid ,am presupus ca e ceva contact imperfect pentru ca se intampla doar cand mai musc o groapa sau fac o frana de motor mai brutala .An observat ca toate astea au loc numai pe timp umed ,ploaie ,ninsoare...ceata.
Toate bune |
--------------------
Renault
19 / Renault Megane Grandtour 2.1
1.7 injectie monopunct / 1.9DCI 120Hp
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai cel mai simplu - vezi daca alternatorul incarca corespunzator bateria.
Daca e ok, ne mai gandim si la alte posibilitati. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
alex.x |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 10 June 08 From: Suceava ![]() |
verifica daca iti sta bine borna la baterie, asa am patit si eu dar nu statea asa mult timp aprins... numai cand luam o groapa sau eva cred ca se misca la borna ceva ca dupa ce am strans bornele mai bine nu am mai avut probleme
|
--------------------
renault
19 1.8i
1993
|
|
ciucean |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 1 February 08 ![]() |
aceeasi problema am avut-o si eu.......pana nu am pus borne noi,nu am scapat de ea
parerea mea:borne noi masoara cat incarca alternatorul ,dar pune aparatul pe bornele baterie,nu pe fire,sa stii cat curent iti baga in baterie |
--------------------
renault
19 16v
- SB-69-HOT
1992
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Cauta sa cureti toate contactele de la baterie, cabluri, papuci alternator,
daca persista=== releu regulator sau/si perii colectoare. |
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
Lusyen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 13 August 07 From: Bistrita ![]() |
... am masurat cu aparatul de masura
Rezultatele sunt: 13.8 la relanti si 14.28 cu motorul accelerat. Ma gandesc ca incarca foarte bine. Am masurat 15 minute cu el la relanti dupa care 15 minute cu el accelerat. Nu am avut fluctuatii deloc. Ciudat faptul ca pe undeva prin bord (pe la mijlocul bordului) se aude ceva ca si cum ar fi un scurt ceva de genul.Am verificat bornele de la baterie si sunt ok.Erau stranse si nu aveau joc.De asemeni am verificat toate legaturile care pleca de la bornele bateriei + si -.Toate ok (nu sunt corodate sau contacte imperfecte). ...am luat-o la drum si aceleasi defecte.Bateria este Varta de 74 e de 2 luni si nu pare a avea nici un fel de problema. Care sa fie oare problema ? Multumesc PS: de cand cu ciudateniile astea se aude si un fel de huruit (un fliscait)ceva de genul ca si cum ai pune o morisca in capatul tevii de esapament.Cand e aprins martorul suna cand e stins nu mai suna.... Ciudate chestii This post has been edited by Lusyen: 30 Jul 2008, 17:46 |
--------------------
Dacia
Logan
- BN04UXT
2007 Laureat
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Ia vezi daca zgomotul nu vine cumva de la mufa contactului general, si apoi la tabloul de sigurante iei la rand tot relee , sigurante, unde gasesti ceva topit , inegrit e sigur contact imperfect.
Dupa ce spui tu, pare a fi plus de dupa contact , cand are cand nu are. This post has been edited by mihai1677: 31 Jul 2008, 10:25 |
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
Dudu35 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 30 November 05 ![]() |
in afara de contacte imperfecte verifica neaparat si colectorul rotorului alternatorului..am patit-o si eu..era pe duca
|
--------------------
Renault
19
1988/1,9 Diesel
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 00:12 |