telefon laguna 1, se mai poate folosi?
![]() ![]() ![]() |
telefon laguna 1, se mai poate folosi?
ph 25 BET |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 899 Joined: 13 October 07 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
renault
Laguna 3
1,5 Dci
- ph 78 DDI
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
cel mai probabil telefonul e un NMT.
nu cred ca mai e cineva cu asa ceva in romania. Am vazut la Nokia in-car phones. pot sa cauti si pe la Motorola. contactul acela poate fi de la air-bag (activare-dezactivare). Ce spune cartea masinii? e posibil sa fie si un sistem mai primitiv de antifurt caruia i s-a facut by-pass, desi nu prea cred... This post has been edited by Johnny78: 15 Jul 2008, 06:23 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Masina are alarma de fabrica, probabil Texalarm? Daca da, atunci contactul este al alarmei.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
spune-mi terog ce model de telefon e Motorola aia din masina.
sa vedem ce se poate face cu el |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
dan_laguna1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 19 June 08 ![]() |
sigur telefonul e NMT,iar o retea in genul asta la noi,nu mai e de pe timpul lui TELEMOBILE NMT,adica de prin '96-'97.iti dau un sfat,daca mai ai pe masina casetofonul original,foloseste-te de intrarea cd-in a lui,intra acolo cu un hands free modificat si ai rezilvat problema de car kit.asa am eu,in timp ce ascult muzica,telefonul suna si nu fac decat sa infig celalalt capat al hands free-ului in cd-in.doar sa ai grija sa nu fie dat casetofonul foarte tare,se face o microfonie groaznica.la un volum scazut se aude perfect telefonul.bafta.
|
--------------------
renault
laguna 1
1994
|
|
ph 25 BET |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 899 Joined: 13 October 07 From: Ploiesti ![]() |
casetofonul e original al masinii dar nu am vazut nici o intrare de cd.
e un Blaupunkt cu sigla renault pe el. cum se modifica hands-free-ul? In ceea ce priveste contactul ala,airbag nu am nici unul deci pica varianta asta. Mai ramine alarma care e de fabrica adica e de fapt IC pe cheie. O sa verific miine daca face ceva. This post has been edited by ph 25 BET: 15 Jul 2008, 23:06 |
--------------------
renault
Laguna 3
1,5 Dci
- ph 78 DDI
|
|
Johnny78 |
![]()
|
parerea mea e ca mai bine iei un in-car phone de la Nokia si te dai pe gsm, daca tii neaparat.
e posibil ca acel contact sa iti intrerupa alarma (o asa-numita "functie valet"). |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
william |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 578 Joined: 7 December 08 From: A r a d ![]() |
Contactul acela pune alarma pe silent si doar farurile se aprind intermitent ... Am avut si eu pe o Laguna Bacarra din 95 ... Mai trebuie sa ai unul in torpedou in partea de sus..
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
1.5 dci 2012 110cp Enzo wheels Respectul se castiga nu se impune...
|
|
Johnny78 |
![]()
|
@ PH 25 BET
Nu inteleg cum devine cazul ca nu ai airbag. Macar unul trebuie sa fie acolo, la sofer. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ph 25 BET |
![]()
|
QUOTE(william @ 11 Dec 2008, 21:25) Contactul acela pune alarma pe silent si doar farurile se aprind intermitent ... Am avut si eu pe o Laguna Bacarra din 95 ... Mai trebuie sa ai unul in torpedou in partea de sus.. deci airbag chiar nu am si nici abs ![]() si eu m-am mirat cind am luat masina pt ca la motorul care il are macar abs puteau sa-i puna... in ceea ce priveste contactul ala mai am unul intr-adevar dar e sub volan in panoul de sigurante. cum adica pune alarma pe silent? ca eu nu am nici macar goarna si in afara de clipitul semnalizarilor masina mea nu a scos niciodata vreun sunet... ![]() |
--------------------
renault
Laguna 3
1,5 Dci
- ph 78 DDI
|
|
Johnny78 |
![]()
|
daca e alarma, e posibil sa le zica prin claxon. oricum, zii merci ca nu o face, si asta probabil pentru ca e inchis circuitul ala...La vremea ei ABS-ul era intr-adevar un optional. La fel si airbag-ul...Am mai aruncat un ochi prin documentatie si intr-adevar sunt optionale...My bad...
This post has been edited by Johnny78: 11 Dec 2008, 23:29 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 16:58 |