[VAND] Telefon LG KU990 sigilat direct din magazin, Orange, pretul in magazin este 333E, la mine....
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Telefon LG KU990 sigilat direct din magazin, Orange, pretul in magazin este 333E, la mine....
Axe |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) b158601.jpg ( Size: 464.4k ) Number of downloads: 473 |
||
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|||
bogidan21 |
![]()
|
![]() Lipsa de inspiratie Group: Members Posts: 188 Joined: 12 August 06 From: Brasov Romania ![]() |
320? ce euro? ron? ca imi place tel dar nu prea inteleg preteg lasa un pm sau un reply
|
--------------------
Dacia
Logan
- BXXRXI
preferance 2006 Noiembrie 19 Bleah
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Foarte tare, deci tu vrei chiar sub pretul de fidelzare ?!!!
![]() Eu il cumpar cu 120E si ma oblig prin cotract sa nu schimb operatorul timp de 2 ani iar ei imi fac favoarea de a-mi vinde telefonul cu pretul ala. Pretul real al telefonului cumparat la liber este 333E, iar eu fac o reducere de 13E (50ron), telefonul practic il cumparam impreuna din magazin. Sper ca acum am fost inteles ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Al3XxX |
![]()
|
![]() Incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 26 October 08 ![]() |
e o diferenta enorma intre un telefon cumparat la liber si unul luat pe abonament, si ma refer la soft.Cine stie, cunoaste..Scade mai mult daca vrei sa faci afacere..
|
--------------------
Dacia
Nova GT
- DJ 07 TEL
98 / 1,6
|
|
Axe |
![]() ![]()
|
Se pare ca nici nu stii nici nu cunosti
![]() Telefoanele sunt luate din acelasi raft, te intreaba doar metoda prin care vrei sa-l achizitionezi, tu spui prin programul de fidelizare si gata-i afacerea ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Axe |
![]()
|
vandut, se poate sterge
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 16:58 |