Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Proces cu Renault, Airbagul din scaun nu s-a deschis la accident

dacialoganmcv
post 8 Dec 2008, 19:48
Post #61

Membru incepator

Group: Members

QUOTE(lupuldeprerie @ 7 Dec 2008, 11:12)
Clio 2 Dci 65Cp fabric 2004 adus din Austria in 2006.
*

QUOTE(lupuldeprerie @ 7 Dec 2008, 12:37)
modelul asta are decat 4 stele
*

pe cat facem pariu ca in 2004 n-avea 4 stele? blush.gif

apropo, vezi pan' la proces sa faci rost de tot "istoricul de service al masinii"... si asa ca idee, cica tre' sa fie identic si la fel cu cel pe care-l vor aduce avocatii de la Renault
daca se observa ca UCH-ul nu mai este "virgin" si ca anumite interventii la masina au fost facute in service-uri neagreate Renault, cu siguranta o sa te alegi doar cu achitarea cheltuielilor de judecata wink.gif

excl.gif insanatosire grabnica

apropo, ai auzit de conduita preventiva?

This post has been edited by Loganel_AG: 8 Dec 2008, 19:57

--------------------
Dacia / Logan MCV / 2006 / Preference / Gris platine
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lupuldeprerie
post 9 Dec 2008, 11:21
Post #62

Membru incepator

Va salut pe toti si va multumesc de sfaturi si comentarii.
Va marturisec ca de la inceput am fost agresiv pentru a primi cat mai multe sfaturi, pareri si comentarii astfel incat sa-mi fac o parere cat mai de ansamblu asupra fenomenului din prisma unora din afara. Ii multumesc indeosebi lui "namidee" pentru explicatiile tehnice de care aveam nevoie si pe care le-am inteles, pentru a-mi raspunde la intrebarea " - De ce nu s-a deschis airbagul?"
Cat despre firma Renault sa traiasca. Despre masina pe care am avut-o va marturisesc ca am tinut la ea si ca am cumparat-o pentru a face naveta Bucuresti - Cluj, stiind consumul mic al motorului. Despre intretinere ce sa mai spun avand in vedere ca la orice ora din zi si din noapte era apta pentru un drum dus-intors Cluj fara peripetii.
Cu privire la accident consider ca singurul indreptatit sa-i multumesc este Dumnezeu, ca am scapat cu viata. Nu doresc nici la dusmanii mei sa treaca prin ce am trecut eu, si va mai spun voua alora care sunte-ti teribilisti la volan sa va paziti singuri ca daca nu va paziti voi nimeni nu o face. Ma intreb ce se intampla daca nu era o Corsa ci un Passat, o Vectra sau mai rau un Jeep?
Oricum urmatoarea masina pe care o voi cumpara este un Golf 6 2.0 TDI 140 Cp 4-motion cu airbag la genunchi.
In urma accidentului am avut glezna sparta in patru(de la pedale), tibia si peroneul fracturate, genunchi spart (mai am jumate de rotula)(de la coloana volanului), capul osului femur de deasupra genunchiului spart in 3, femur fracturat. Saptamana asta voi suferi o noua operatie la femur in care o sa-mi puna o placa si suruburi din titan astfel incat sa pot calca mai devreme pe picior. Numai placa si suruburile 33 mil.

Pentru asta nu o sa-l iert niciodata pe ala cu Corsa. Procesul deja este pe rol la Parchetul Brasov si astept citatia.

Oricum va multumesc din nou la toti si Sarbatori Fericite.

--------------------
RENAULT CLIO 2 Hachback 2004/ 1.5 Dci
+
klaus
post 9 Dec 2008, 12:30
Post #63

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Cum, cum? Stai asa, nu mai dai renaultul in judecata?
Hai te rog eu, da-l! Te rrrroooggg!

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
rtBK
post 9 Dec 2008, 13:08
Post #64

Unique like everyone else

de la 65 de cai sari la 140. Frumoasa miscare... automata? ca din cate povestesti tu acolo nu cred ca e prea ok.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
vv
post 9 Dec 2008, 13:08
Post #65

dilbert.com

QUOTE(lupuldeprerie @ 9 Dec 2008, 11:21)
Ma intreb ce se intampla daca nu era o Corsa ci un Passat, o Vectra sau mai rau un Jeep?
Oricum urmatoarea masina pe care o voi cumpara este un Golf 6 2.0 TDI 140 Cp 4-motion cu airbag la genunchi.
*

Atata vreme cat constientizezi ca in situatie similara, daca te loveste in loc de Corsa un Passat sau Jeep ai sanse foarte foarte foarte mari sa dai coltu' si in Golf.... e ok wink.gif
Oricum, sa stii ca cei 140CP si motorul TDI nu contribuie cu nimic la siguranta masinii...

--------------------
Renault Grand Scenic - B.00.XXX 2008
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
rtBK
post 9 Dec 2008, 13:11
Post #66

Unique like everyone else

De mentionat totusi ca pasagera din opel avea mainile si picioarele rupte ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif . Ai trimis scrisoarea aia de multumire la renault?!

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
lupuldeprerie
post 9 Dec 2008, 14:39
Post #67

Membru incepator

"blak2oo8 Posted Today, 13:08
de la 65 de cai sari la 140. Frumoasa miscare... automata? ca din cate povestesti tu acolo nu cred ca e prea ok."

Tipa din Opel nu avea centura de siguranta. A avut rupte o mana, un picior si gatul rupt (a treia vertebra). Acum este bine si merge pe picioarele ei.
Tipul din Corsa nu a avut nimic, usoare contuzii care nu au necesitat spitalizare.
Fratele meu a avut fracturata glezna stanga.

Cat despre trecerea de la 65 Cp la 140 Cp este naspa pentru cei fara experienta, ceea ce cred ca la mine nu este cazul. Pt mine diferenta se rezuma la bani.
Am permisul din 2000 si am condus foarte multe tipuri de masini (de servici)inclusiv masini mari ca Peugeot Boxer 3,5T si nu am avut nici un accident pana acum cand a intat prostul in mine.
Asa ca astia care comenta-ti mai intai intrebati si apoi va dati cu parerea despe altul.

blak2oo8 Tu ce masini ai condus? ai avut accidente pana acum?

Sa te fereasca Dumnezeu de un prost ca ala de care am avut eu parte

Cred ca daca eram intr-un Golf aveam mai putine daune si daca vroiam ceva sa ma protejeze 100% imi cumparam un tanc.

This post has been edited by lupuldeprerie: 9 Dec 2008, 15:27

--------------------
RENAULT CLIO 2 Hachback 2004/ 1.5 Dci
+
adip
post 9 Dec 2008, 15:30
Post #68

Banned

From: Melbourne, Victoria

@lupuldeprerie, bine ca ati scapat toti, asta conteaza pana la urma. La tine e mai incurcata treaba, dar cu ajutorul lui Dumnezeu si al medicilor se va rezolva si asta. Multa bafta cu urmatoarea masina achizitionata, cel putin reno-ul se pare ca a fost cu noroc smile.gif

10 Dec 2008, 00:33:
QUOTE(lupuldeprerie @ 9 Dec 2008, 23:39)
Cred ca daca eram intr-un Golf aveam mai putine daune
De care Golf? 1? 2? 3? 4? 5? 6?
Probabil ca ai fi si mai protejat daca ai lua Megane 3 care urmeaza sa apara in Ro, daca tot e sa vorbim discutii. Tu compari mere cu pere, dar asta e cu totul alta poveste pe care nu are sens s-o dezbatem aici.

This post has been edited by adip: 9 Dec 2008, 15:33

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
klaus
post 9 Dec 2008, 21:56
Post #69

步步

lupuldeprerie, nu te lasa. Ce naiba, cedezi asa usor?
Da renaultul in judecata!

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
namidee
post 9 Dec 2008, 22:03
Post #70

Membru autentic

From: Frankfurt

Klaus, esti rau. Omul si-a recunoscut greseala, ce vrei mai mult decat atat? Sunt multi care nu-s dotati cu suficient caracter sa scrie "am gresit, imi fac mea culpa". I-a luat ceva timp sa se lamureasca, acum stie si probabil o sa-si lamureasca si ceva amici cum sta treaba cu airbagurile; asa, incet incet, mai multa lume o sa stie si intr-un timp nu prea lung asemenea topicuri o sa dispara. Cred ca de-acum se poate inchide.

This post has been edited by namidee: 9 Dec 2008, 22:05

--------------------
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008
+
klaus
post 9 Dec 2008, 23:27
Post #71

步步

QUOTE(namidee @ 9 Dec 2008, 22:03)
Cred ca de-acum se poate inchide.
*

Si eu cred

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 21:04
Dacia