Ceauri megane cu display mare, Se poate monta
![]() ![]() ![]() |
Ceauri megane cu display mare, Se poate monta
tzsombi |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 22 September 06 ![]() |
Attached File(s) |
||
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Probabil va functiona dar iti va arata doar care usa este deschisa, pentru restul iti trebuie senzorii de presiune in roti.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
s-ar putea sa fie si o problema cu scala turometrului
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Display-ul va fi functional.
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Plus ca s-ar putea sa depinda si de model (2.1 sau 2.2). Din faptul ca turometrul e pe stanga as zice ca alea sunt de 2.2 (a fost un topic pe tema asta, eu la 2.1 spre exemplu am turometrul in dreapta). Din ce am vazut intr-o poza tot pe forum pe afisajul aparea si partea de radio, temp. exterioara etc, iar modalitatea de comunicare cu afisajul este diferita la 2.1 fata de 2.2 (vezi cei care plang ca nu-si pot pune RCD update list mai noi pe versiunile 2.1).
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Good poit Clr! Nu se potrivesc de pe 2.2 pe 2.1. E destul de mult de modificat si nu cred ca e cineva care se va complica cu asa ceva.
|
--------------------
powered
by
|
|
tzsombi |
![]()
|
hm trebuie sa ma gandesc daca il cumpar. Poate fac un test cu un ceas de 2.2 la mine sa vad daca merge.
|
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
j.d |
![]()
|
Nu merge. Au mufe diferite.
|
--------------------
powered
by
|
|
tzsombi |
![]()
|
poate sa faca cineva o poza cu mufele de la 2.2
Mufele sunt diferite din cauza ca unul e 2.1 iar celalat 2.2 sau pentu ca unul e cu masinuta rosie iar celalat cu display? multumesc pt raspuns ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
tzsombi, daca nu le iei tu, poate ne spui unde le-ai gasit si cat ar costa, m-ar interesa si pe mine astfel de ceasuri. Multumesc!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
tzsombi |
![]()
|
cu cea mai mare placer e din ungaria de la un coleg cunoscut pe forumul megane de acolo costa aprox 150 +taxe posta in caz ca nu imi aduce un alt coleg de pe acolo (deci nu sunt ale mele si nu garantez pentru el) eu nu le mai cumpar insa a fost cineva mai rapid de pe forum si am primit PM astfel el are prioritate (nu stiu daca le vrea sigur ca nu mi-a raspuns)
|
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 01:59 |