Masina nu mai trage,practic e moarta
![]() ![]() ![]() |
Masina nu mai trage,practic e moarta
fidiman |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
An 2001,versiunea 2,Echiparea Dynamique
|
|||
cosminutzuu92 |
![]()
|
![]() Membru Renault Laguna II Privilege Group: Members Posts: 297 Joined: 16 January 10 From: Popesti-Leordeni(Bucuresti) ![]() |
1-ulei ai cam avut NU
2-iti mananca ulei in spume daca zici ca scoate fum negru 3-nu stii engleza ai vazut aia cu oil puteai sa verifici si tu uleiulllll 4-ai probleme cu injectia... 5-duteeee la serviceee dar cred ca te paste o investie buna in masina ta... de cat timp o ai Parerea mea.... |
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1,9 dci 107 cp
- If-03 CDC
2001
|
|
casper_mik |
![]()
|
![]() IMPLIKAT Group: Members Posts: 376 Joined: 1 October 09 ![]() |
mai nene.. pai in primul rand ai mers o luna fara ulei.. nu stiu cum ai reusit.. cum o fi rezistat masina..
apoi.. ceea ce iti zice ''nebuna'' aia.. e ca problene gogule cu injectoarele.. si ce-o mai fi.. cred ca trebuie sa iti cauti un motor nou:D.. si care siceai ca e motivul pt tuning motor?¿? pt ca nu mai avea putere?¿?=)).. ce becuri mai aveai aprinse pe bord.. asa de curiozitate.. un salut |
--------------------
CHEVROLET
Cruze LT VCDi 16V 150cp automat
- 3292GTD
2.0 BMW E90 320 CLIO 2003 de ce să bei și să conduci.. când poți să fumezi și să zbori.. •CASPER™• |
|
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
Sa recapitulam ... ai mers 1 luna fara ulei ... ai probleme la injectie de aia ai facut resoftare ...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Cel mai probabil turbina bulita, de aiai iti si papa uleiul.
Cand te avertizeaza ca ai nivelul uleiului scazut prima ta grija este sa completezi cu ulei, nu? Banuiesc ca te paste o schimbare de turbina sau reconditionarea acesteia. O sa scoti cam 15 -20 mil din buzunar in cel mai bun caz. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
cosminutzuu92 |
![]()
|
![]() Membru Renault Laguna II Privilege Group: Members Posts: 297 Joined: 16 January 10 From: Popesti-Leordeni(Bucuresti) ![]() |
ori cauti la dezmembrari alt motor ori bagi bani in piese noi si gata
This post has been edited by cosminutzuu92: 7 Feb 2010, 18:30 |
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1,9 dci 107 cp
- If-03 CDC
2001
|
|
casper_mik |
![]()
|
![]() IMPLIKAT Group: Members Posts: 376 Joined: 1 October 09 ![]() |
ce-i drept nu am prins ideea de ce ai schimbat-o pe aia din franceza in engleza.. oriucum nu te-a facut curios nimik din ce a zis ''nebuna''..
deci.. asadar si in concluzie.. maine la prima ora.. programare la service.. serios.. si roaga-te sa ai cat mai putine chestii.. un salut.. |
--------------------
CHEVROLET
Cruze LT VCDi 16V 150cp automat
- 3292GTD
2.0 BMW E90 320 CLIO 2003 de ce să bei și să conduci.. când poți să fumezi și să zbori.. •CASPER™• |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ce-nseamna sa-ti bati joc de masina...
![]() Tine-o tot asa! |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
fazer |
![]()
|
![]() Rider and Driver! Group: Members Posts: 429 Joined: 1 November 09 From: TIMISOARA ![]() |
Acum nu vreau sa fiu si eu rau dar sa mi fie cu iertare.....iti spune saraca ca nu mai are OIL si tu tot tragi de ea!!! Nu inteleg de ce ai fost asa de suparat pe ea...sunt sigur ca ti trebuie alt motor.....cuzinetii si segmentii cred ca sunt albastrii.
![]() |
--------------------
Renault Megane
III 1.5 dci 110 cp Grandtour
- De ...TM.
2012, K9K 636, Bose, Honda VFR 800 Fi
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
eu cred ca userul fidiman e clona cuiva care vrea sa vada reactiile membrilor forumului. nu se poate ca cineva sa se comporte astfel cu masina lui, deci nu picati in plasa ca parca-l si vad cum rade ca va agitati.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
william |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 578 Joined: 7 December 08 From: A r a d ![]() |
Incredibil cata indiferenta ...Rolul sintezei e unul clar ... Ce mai conteaza 120 cp sau 150 cp daca tot nu completezi ulei in motor ...
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
1.5 dci 2012 110cp Enzo wheels Respectul se castiga nu se impune...
|
|
vlad_laguna |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 18 December 06 ![]() |
scuze de expresie, dar daca e adevarat ce a zis daniel4ro, atunci ala e un mare bou (inca o data, scuze). daca nu e asa, e un om pe care nu-l intereseaza de masina lui. si apoi auzi faze de genul: vaaaiiiiii, ce proaste sunt renault-urile. s-au stricat ca am mers o luna fara ulei si am bagat apa in loc de motorina, sau alte chestii din astea. succes fratilor.
|
--------------------
VW
Passat 3C
- OT-03-VTG
2006 VW Passat 3C-2006, 140 CP
|
|
byby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 29 July 07 From: IASI ![]() |
Nu pare a fi clona cuiva, ci mai degraba dupa limbaj (citez" am coxato") unul care habar nu are despre ce insemna o masina, ce reprezinta intretinerea unei masini, si pe deasupra unul care nu are grija banilor. Spun asta pt ca mai toti dintre noi care am cumparat masinile cu bani munciti din greu stim sa ne respectam munca si nu ne batem joc de ea, de aceea avem grija de masini si nu ajungem sa mergem o luna fara ulei.
Eu zic sa il lasam sa o coxeze in continuare pana or sari pistoanele prin capota, ca poate asa va intelege ca masina mai trebuie si intretinuta nu numai "coxata". |
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
s-au aprins spiritele asa ca.. topic closed.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 16:39 |