Intalnire a 25-istilor, propunere intalnire a oldschool-istilor cu 25 !
![]() ![]() ![]() |
Intalnire a 25-istilor, propunere intalnire a oldschool-istilor cu 25 !
alin007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.710 Joined: 20 October 08 From: MIOVENI AG ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
11
- AG 04 TKK
85 TXE Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie!
|
|||
mark2008bc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 20 December 07 From: Bacau ![]() |
deci sa inteleg ca pana la urma decalam data de intalnire... drept sa va spun si mie imi convine caci am luat o groapa urata si a inceput sa imi scartaie un amortizor pe dreapta fata daca voi gasi ceva mai ieftin poate mil schimb
|
--------------------
Renault
R 25
- BC 04 CJL
1988
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Facem o exceptie pentru posesorii celor "cu cifre" avand in vedere ca sunt pasionati si doresc sa ni se alature.
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
turbodxman |
![]()
|
Daca tot s-a deschis calea mai multor potentiali participanti decat initial (strict 25-isti) cine e amator de un tricou personalizat pentru intalnire? si/sau un steguletz?
- putem face o cheta pt un banner. Toate personalizate pentru intalnirea ce va avea loc (la un moment dat) ![]() Asa fac "vecinii" din Vest. ![]() Cu cat mai multi, cu atat mai ieftine. Voi atasa, in cadrul acestui topic, fotografii cu tricouri personalizate si Banner sa va convingeti. ![]() Daca tot ne intalnim sa avem si elementele specifice unei intalniri a pasionatilor de Renault. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
XtreZz |
![]()
|
![]() Addicted Group: Members Posts: 794 Joined: 28 June 08 ![]() |
eu ma bag...ar fi foarte frumos!
|
--------------------
Seat
Leon
- BV 69 XTZ
2008 1.9 TDI BXE EX: Renault 21 GTD 1986
EX: Vw Golf 3 1.6 Renault Fluence 1.6 DCI Seat Leon 1P 1.9 TDI |
|
s3rg3ntu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 11 August 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Buna idee chiar ar fii frumos sper ca vara asta sa facem o intalnire intre batranele noastre cu cat mai multi cu atat mai bine asta incluzand R11 ,R19 , R21 etc
|
--------------------
Renault
21
2L Turbo Quadra
|
|
turbodxman |
![]()
|
Eu am toata disponibilitatea. De aceea am si initiat aces topic ... cu mult timp in urma si continui sa promovez ideea
![]() ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
turbodxman |
![]()
|
Steag personalizat (foto1), Banner personalizat (foto 2 si 4) si tricou personalizat (foto 3) la o intalnire a posesorilor & pasionatilor de Renault 25 din Olanda.
![]() Alta varianta de tricou personalizat (galben - nuanta Renault) se poate vedea in ultima fotografie (foto 3) atasata primului meu post, din cadrul acestui tpoic, in care am atasat 3 fotografii de la ultima intalnire a pasionatilor de Renault in Cehia (pagina 2). Nu mai amintesc nimic de starea 25-urilor din imagini ... speechless ![]() Enjoy it everybody ![]() This post has been edited by turbodxman: 21 Jun 2010, 19:54 Attached thumbnail(s) meeting_olanda04.jpg ( Size: 70.69k ) Number of downloads: 254 meeting_olanda12.jpg ( Size: 85.9k ) Number of downloads: 283 meeting_olanda14.jpg ( Size: 72.89k ) Number of downloads: 257 meeting_olanda34.jpg ( Size: 95.08k ) Number of downloads: 260 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
s3rg3ntu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 11 August 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce bijuterii au aia pe acolo...frumos banerul dar era mai furmos daca era si un 25 langa dar probabil erau si alte tipuri de reno si au renuntat:P
|
--------------------
Renault
21
2L Turbo Quadra
|
|
turbodxman |
![]()
|
Asa sunt in Olanda masinile, in general.
Cele Youngtimer si clasicele sunt bijuterii. ![]() E tara restaurarilor auto si nu numai. ![]() Aceea a fost intalnire a pasionatilor de Renault 25, atat. Noi putem face Banner-ul cum dorim. ![]() This post has been edited by turbodxman: 22 Jun 2010, 08:03 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
s3rg3ntu |
![]()
|
Parca in prima poza in stanga se vede un velsatis numai botul se vede sper sa nu ma insel da mie asa imi pare
|
--------------------
Renault
21
2L Turbo Quadra
|
|
turbodxman |
![]()
|
Corect. La acea intalnire e 1 VelSatis dar, dupa cum putem observa, e parcat separat de Renault-urile 25 participante la intalnire.
![]() Am tot setul de fotografii. Intalnirea e dedicata Renault 25. This post has been edited by turbodxman: 22 Jun 2010, 20:53 Attached thumbnail(s) meeting_olanda34.jpg ( Size: 95.08k ) Number of downloads: 179 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
SinagraS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 19 May 09 From: Bucuresti ![]() |
Va Salut pe toti! Astept sa va hotarati!
|
--------------------
Renault
25 TX
1989 [COLOR=gray][B]S.S.
|
|
drujbistu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 27 October 09 From: Brasov ![]() |
Salutare, ca sa ne hotărâm mai întâi sunt obligatorii propunerile, pe care de altfel le asteptam cu toții, eu personal ma abțin pentru ca nu am putut respecta ultima data calendaristică pe care chiar eu am propus-o
|
--------------------
renault
ex25, actual clio1 si laguna1
- BV-13-EHF, BV-07-HVO
clio-1996 rt 1.4, laguna-2000 1.9dCi break http://fundatiapentrusmurd.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=79&Itemid=92
|
|
XtreZz |
![]()
|
eu dupa admitere la facultate sunt liber oricand...
OFF TOPIC:apropo se anunta careva de aici diseara la macromall |
--------------------
Seat
Leon
- BV 69 XTZ
|
turbodxman |
![]()
|
Pana una alta ... inca o fotografie de la o intalnire R 25 din Franta
![]() ![]() Attached thumbnail(s) 2_RENAULT_25_2.jpg ( Size: 98.61k ) Number of downloads: 51 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
XtreZz |
![]()
|
drujbistule ne-ai tradat ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
- BV 69 XTZ
|
iov.R25 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 28 January 10 From: bistrita ![]() |
pina la urma se tine intilnirea sau nu ?
eu am luat topicul la recapitulari dar nu am inteles bine...oricum o sa l urmaresc si eu de acuma, va ti intilnit nu va ti intilnit confirma cineva ceva sa ma puna la curent oricum bafta eu nu mai am R25 la m dat....e o poveste lunga....dar ramin acelasi iubitor de R25 pe viata si cindva o sa mi mai iau unul asa pt placerae mea dar deocamdata va invidiez pe voi cei care aveti deja eu pot veni la intilnire? cu opel? / |
--------------------
renault
R25 tx
- BN 01 XBI
1990 R25 limousine
|
|
turbodxman |
![]()
|
Intalnirea nu a avut loc, pana in acest moment din motive obiective (lipsa fonduri, timp ...)
![]() Sper sa reusim sa ne intalnim o data. ![]() Eu am facut cateva propuneri in legatura cu detaliile specifice intalnirilor pasionatilor de un anume model auto, dar probabil ca din aceleasi motive datorita carora nu am reusit sa ne intalnim nu am primit nici un feedback la ele. ![]() Avand in vedere ca esti pasionat de Renault 25 si ai avut unul, esti binevenit! ![]() Pentru a mai impulsiona ceilalti pasionati sa participe la intalnire mai postez o fotografie de la una care a avut loc recent in Olanda. ![]() Enjoy it everybody! ![]() This post has been edited by turbodxman: 11 Sep 2010, 20:12 Attached thumbnail(s) 25ho321.jpg ( Size: 103.68k ) Number of downloads: 36 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
santo.cristian |
![]()
|
![]() membru pasionat Group: Members Posts: 417 Joined: 25 February 10 ![]() |
Salut pasionati de r25.Eu zic ca pt a ne intilni si cunoaste mai bine,pina la intilnirile nationale se pot stabili si intilniri mai mici cum ar fii la 2-3 sapt,o luna pt cei din Bucuresti de exeemplu pt ca sintem mai multi in parcare la Polivalenta sau Sala Palatului sau alte locatii stabilite de comun acord.Consider ca daca nu complicam lucrurile si le lasam mai simple s-ar putea sa ne intilnim pina la urma.Stabilim un loc,o ora o locatie usor de gasit din 2 in 2 sapt cine poate vine cine nu nu,pt ca niciodata nu vom cadea toti de comun acord,fiecare are timpul,familia,prioritatile lor.Cine doreste poate sa posteze aici nr de tel,este mai usor de comunicat si stabilit,concluziile se posteaza aici pt ca altfel s-ar putea sa mai dureze ani pina ne intilnim si n-as vrea ca locatia sa fie la remat.Eu zic ca am putea sa ne intilnim la un suc sa ne cunoastem,facem schimb de experienta si ne lungim viata la masini.GRABITI-VA in luarea deciziilor,nu mai ezitati.
|
--------------------
Renault
25 tx
- IF-03-VHF
1988 2165 cmc 108 cp/79 kw
|
|
iov.R25 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 28 January 10 From: bistrita ![]() |
ei bine si restu?santo.cristian? era vorba de toti national...rusine voua daca nu va intilniti voi cei din Bucuresti ca sunteti mai multi ....eu sunt din Bistrita si ne intilneam la 2 saptamini in parcare la noi la Plus toti cei ce aveau renouri nu conta modelul eu am fost singurul cu un 25 si 2 ani de zile ne intilneam la 2 saptamini .Eu am mai mers de citeva ori si dupa ce am dat 25 ul meu....eu sunt fan al 25 ului si mi ar face o mare placere deosebita sa vad si eu 3\4 25 uri la un loc eu nu am vazut mai mult de 2 la un loc....
uite eu propun o intilnire in Sighisoara pt ca e in centrul tarii si e si un oras unicat datorita cetati locuite merita sa mergeti eu am fost e bestiala ce ziceti?o sinbata o ora inainte sa se faca frig 2\3 sa fim spargem gheata aratam poze si la ceilati care nu au fost si aratam ca se poate eu am opel ...dar promit ca l parchez departe de voi ![]() astept pareri |
--------------------
renault
R25 tx
- BN 01 XBI
1990 R25 limousine
|
|
santo.cristian |
![]()
|
![]() membru pasionat Group: Members Posts: 417 Joined: 25 February 10 ![]() |
Despre asta vb si eu ,nu e mare lucru pt cei din Buc ca sintem mai multi sa ne intilnim o data la doua sapt,in afara n-am curaj deocamdata-curge pompa de apa ,mai am de schimbat la frine,directie dar in Buc ma incumet-sint acasa
|
--------------------
Renault
25 tx
- IF-03-VHF
1988 2165 cmc 108 cp/79 kw
|
|
turbodxman |
![]()
|
Nu e o idee rea nici Sighisoara.
![]() Renault 25 intr-un decor medieval ![]() ![]() La fel si intalnirile regionale. Spor la organizat! |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 01:10 |