Caut semering planetara, Cine stie care sunt dimensiunile
![]() ![]() ![]() |
Caut semering planetara, Cine stie care sunt dimensiunile
tutu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 19 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault 25 GTX
Dacia Break
- B-08-BYP
1987
|
|||
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
Sune-ne te rog ce tip de cutie ai un1 sau ng ? ca difera.....la un1 simeringul lucreaza pe tripoda planetarei iar la ng lucreaza pe pinion ....
|
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
gdumea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 24 March 09 ![]() |
Salut,
pentru R25, daca vrei sa obtii aceste informatii, mi-ar trebui N serie - cele 17 caractere (vf1b29.....) si apoi pot sa-ti furnizez toate informatiile dorite. cdl, 25 Mar 2009, 15:04: Salut, uite dimensiunile acestor 2 semeringuri identice; banuiesc ca nu sunt probleme pentru montat...daca nu stii, scrie-mi. cdl, This post has been edited by gdumea: 25 Mar 2009, 15:04 Attached thumbnail(s) R25.jpg ( Size: 134.39k ) Number of downloads: 180 |
--------------------
Peugeot
406
2004
|
|
tutu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 19 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc foarte mult pentru rapunsul prompt !La o examinare mai atenta situatia se prezenta asa : planetatra respectiva ( stg ) s-a deplasat iesind din cutie ( nu complet ) deoarece stiftul care o blocheaza fusese montat gresit ! ( In service auto particular !). L-am montat corespunzator , planetara este acum in pozitia corecta, si nu mai pierde ulei din cutie. Semeringul nu l-am mai schimbat, desi mi-am cumparat unul nou.
|
--------------------
Renault 25 GTX
Dacia Break
- B-08-BYP
1987
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 18:51 |