megan 2[2006] 1.9dci, 3 probleme
![]() ![]() ![]() |
megan 2[2006] 1.9dci, 3 probleme
MiLLe |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 7 July 13 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2006 Sedan[1.9]
|
|||
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
1. Stopul de frana de pe luneta probabil ca are becul ars si se inlocuieste apasand pe cele 2 cleme superioare si bagand o surubelnita subtire pentru a putea ridica acel capac si pentru a-l trage catre tine.
2. Becul de ceata din dreapta nu are fir. Cred ca este norma europeana sa fie un singur stop de ceata la turisme. 3. Despre ce manere vorbesti? Interioare sau exterioare. Exista tutoriale pe forum despre cum de desfac ambele. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
MiLLe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 7 July 13 From: Buzau ![]() |
- becul este format din multe leduri la mine
- ma refer la manerele din interior am citit acel tutorial si nu am inteles,sau poate am citit altul ,o sa mai caut Multumesc |
--------------------
Renault
Megane 2
2006 Sedan[1.9]
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca ai desfacut stopul si ca ai gasit leduri in interior sau este o presupunere ca ai leduri in interior.
Daca ai gasit leduri la interior trebuie verificat daca vine tensiune la leduri. Uite si un tutorial video in care se explica aproape 95% din procesul de demontare al manerului interior: This post has been edited by DanCVA: 10 Jul 2013, 22:07 |
--------------------
Renault
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
pheephee_11 |
![]()
|
![]() pe aici si eu Group: Members Posts: 509 Joined: 25 August 10 From: bucuresti ![]() |
Dan, trebuie sa te contrazic (pt. prima oara de cand ne cunoastem?
![]() la citroen c3, c4, mondeo si tucson se aprind stopurile de ceata pe ambele parti. app de asta, am vazut astazi un 2.1 cu stopurile de ceata legate la frana... incepe sa ma puna pe ganduri tinand cont de cele doua accidente pe care le-am avut ![]() L.e. foarte tare tutorialul... This post has been edited by pheephee_11: 10 Jul 2013, 22:34 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
2004 Ford Mondeo mk4 2.0tdci 2008
unde vedeti ma atata ceata?! |
|
DanCVA |
![]()
|
Megane-ul sigur nu are fir la stopul dreapta. Ca sa ma contrazic si eu... si Dacia 1310 are 2 stopuri de ceata.
![]() |
--------------------
Renault
- B 82 KVA
|
|
pheephee_11 |
![]()
|
![]() pe aici si eu Group: Members Posts: 509 Joined: 25 August 10 From: bucuresti ![]() |
...si cred ca toti stim CAT de oribile sunt cele de cielo cand sunt folosite "din greseala"...
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
|
MiLLe |
![]()
|
QUOTE(pheephee_11 @ 10 Jul 2013, 22:31) Dan, trebuie sa te contrazic (pt. prima oara de cand ne cunoastem? ![]() la citroen c3, c4, mondeo si tucson se aprind stopurile de ceata pe ambele parti. app de asta, am vazut astazi un 2.1 cu stopurile de ceata legate la frana... incepe sa ma puna pe ganduri tinand cont de cele doua accidente pe care le-am avut ![]() L.e. foarte tare tutorialul... pai daca legi becurile de ceata de cele de frana nu stau permanent aprinse,sau se aprind doar cand este folosita frana . intreb si eu pentru ca frana foloseste becul de la pozitie[asta daca nu gresesc] |
--------------------
Renault
Megane 2
2006 Sedan[1.9]
|
|
pheephee_11 |
![]()
|
la megane 2.1 becul de pozitie este si de frana. la 2.2 difera in functie de an. (aici cred ca ne poate ajuta Dan).
la masina de care zic eu se aprindeau si stopurile de ceata cand tipul frana. (impreuna cu becurile normale) |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
|
MiLLe |
![]()
|
daca tot am acest topic deschis mai revin cu o intrebare :
- cand plec de pe loc pe partea dreapta[la roata cred] se aude o trosnitura/busitura,acest sunet nu se aude tot timpul,ci doar ocazional si doar cand plec de pe loc ! de la ce ar veni aceasta trosnitura ? -planetara -caseta -etc ? This post has been edited by MiLLe: 11 Jul 2013, 12:01 |
--------------------
Renault
Megane 2
2006 Sedan[1.9]
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Problemele de care intrebi tu sunt discutate pe cel putin cate un topic dedicat.
Te rog foloseste functia SEARCH a forumului si vezi/posteaza unde trebuie. Multumesc! |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 17:41 |