Ceasuri mecanice si quartz, fara ceasuri destepte (smartwatch-uri)
![]() ![]() ![]() |
Ceasuri mecanice si quartz, fara ceasuri destepte (smartwatch-uri)
solidconvert |
![]()
|
||
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|||
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
si cam cat costa G-shockul aviator?
si de unde l-ai comandat? |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu l am comandat de pe amazon si mi l aduce sor'mea la sfarsitul lunii cand vine in tara... il gasesti si la noi cu preturi intre 1300-1400ron... poate chiar si mai jos putin daca cauti mai atent.
L.E.: eu prefer sa cumpar asa datorita faptului ca are ci e sa mi l aduca si ca sunt asamblate in Japonia/Malaezia vs ce se vinde la noi rezpectiv asamblate in China. This post has been edited by solidconvert: 9 Jul 2014, 16:50 |
--------------------
.
.
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.003 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ce miniteapa mi-am luat de la bbshop
am comandat un ceas (quart) saptamna trecuta si de cand l-am cumparat nu a functionat adica ramanea in urma cu cc 5-10 min la 1-2 zile. l*am dus in sevice de 2 ori. prima oara mi-au spus ca bateria nu era bine pozitionata in soclu iar a doua oara ca a fost lovit si ca secundarul si axul erau stambe de l alovitura. wtf nu am purtat ceasul decat o zi in care am observat ca secundarul se oprea dupa care l-am pus in cutie si dus la service. cica l-au reparat pe garantie ...dar tinand cont ca l-am primit defect ce optiuni am? il pot refuza si primi altul? cica cf politicii lor trebuia sa reclam in 24 h. restul cancan. a si ca are o zgarietura pe capac de la lovitura desi cand l-am dus in service la verificare nu s-a trecut zgarieturi in pv pt ca nu avea.... This post has been edited by wolfin: 25 Aug 2014, 15:02 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ceas second vandut de nou...
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.003 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
corect ...dar nu era purtat se obs la curea ci doar defect.
This post has been edited by wolfin: 25 Aug 2014, 15:32 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Mr.NiceGuy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 16 October 06 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
solidconvert |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 25 Aug 2014, 15:00) ce miniteapa mi-am luat de la bbshop am comandat un ceas (quart) saptamna trecuta si de cand l-am cumparat nu a functionat adica ramanea in urma cu cc 5-10 min la 1-2 zile. l*am dus in sevice de 2 ori. prima oara mi-au spus ca bateria nu era bine pozitionata in soclu iar a doua oara ca a fost lovit si ca secundarul si axul erau stambe de l alovitura. wtf nu am purtat ceasul decat o zi in care am observat ca secundarul se oprea dupa care l-am pus in cutie si dus la service. cica l-au reparat pe garantie ...dar tinand cont ca l-am primit defect ce optiuni am? il pot refuza si primi altul? cica cf politicii lor trebuia sa reclam in 24 h. restul cancan. a si ca are o zgarietura pe capac de la lovitura desi cand l-am dus in service la verificare nu s-a trecut zgarieturi in pv pt ca nu avea.... Vezi ca daca este defect in primele 30 de zile se presupune ca a avut viciu de fabricatie... trebuie sa demonstreze ei ca nu a fost asa... conform legii trebuie sa ti l schimbe... discute prima data cu OPC ul si abia dupa aia cu ei... ![]() |
--------------------
.
.
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
la bb treaba sta asa.
daca te duci sa iei un ceas, singuru pa care-l au e ala expus. daca vrei sa probezi si iti place si spui "vreau modelul asta, dar nu pe cel expus, ci unul nou nout", or sa-ti dea la cioc. ceea ce este cam de kkt, avand in vedere ca ceasul ala poate e probat de n oameni. unii mai apasa si pe butonase, mai invart de rotite....etc. si poate unu-doi l-au scapat si din mana. si evident ca are zgarieturi. e ca masina de drive-test. io am vazut in bb cum unu care proba un ceas l-a scapat pa jos. plm vanzatoarea l-a luat, s-a uitat urat la ala, l-a sters si l-a pus la loc. poate ceasu nu a patit nimic, sau poate a patit. inclusiv io am scapat un g-shock. nu pe jos ci pe tejghea. da' l-am scapat. d-aia io n-as lua de la bb un ceas care e expus. mai ales daca are un pret maricel. sa-mi aduca nou daca vor. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
despre ceasurile care "apar" cu Gazeta Sporturilor , stie cineva ceva?
sunt bune de ceva? merita 45 lei? http://ceasuri.gsp.ro/?w=auckland http://ceasuri.gsp.ro/?w=imola mie mi-ar place un imola.... |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
wolfin |
![]()
|
mai pui 50-70 lei si iei un lorus in care nu intra apa
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
CGB |
![]()
|
ca si aspect arata ok. dar, mecanismu probabil costa 5 lei. ca orice mecanism quartz indica ora bine. pana si mizeriile alea chinezesti de 3 lei indica ora bine.
carcasa de aliaj inseamna ca e facuta din alama sau bronz si nichelata. in timp nichelu se duce si apar pete galbenea. in timp scurt. capacu spate pare fixat prin presare si nu prin insurubare. asta inseamna ca rezistenta la apa este 0. da' macar capacu ala este din inox. per ansamblu e o puscatorie de ceas. insa de purtat merge. cu grija insa, ca cine stie cum ii fixat mecanismu in el si cum is prinse limbile. sa nu cada la cel mai mic soc. io l-as lua doar ptr curea, ptr ca aia e singura care-mi place. asta e redus la 86 de lei si e de 100 de ori mai ceas decat ala. rezistenta la apa, baterie garantat 7-8 ani, functii multiple. This post has been edited by CGB: 28 Aug 2014, 09:36 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
Ala de 86 de lei l-au cumparat colegii de munca...multi...din Irak in 2007. Merge si-acum....impecabil!
|
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
CGB |
![]()
|
am si io unu. asta mai precis
difera doar dizainul. in rest acelasi ceas. super scula. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Mr.NiceGuy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 16 October 06 From: Oradea ![]() |
Dupa lungi asteptari, vorba aia ... mi-a sosit si mie ceasul
![]() Attached thumbnail(s) IMG_6467.JPG ( Size: 1.74mb ) Number of downloads: 509 WP_20140821_004.jpg ( Size: 2.6mb ) Number of downloads: 535 |
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
cautand prin site-ul dat de cgb, mi-a atras atentia ceasul asta:
http://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-promoti...7382-2_f11.html dar am o nedumerire.....cum functioneaza busola la acest ceas? |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(CGB @ 28 Aug 2014, 09:34) asta e redus la 86 de lei si e de 100 de ori mai ceas decat ala. rezistenta la apa, baterie garantat 7-8 ani, functii multiple. Păi nu se discuta mai sus cum că la B&B se obișnuiește să ți se vîndă ceasuri folosite, lovite și stricate pe post de ceasuri noi? Și cînd te duci cu ele înapoi îți dau peste bot? ![]() This post has been edited by VladSoare: 28 Aug 2014, 22:30 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
wolfin |
![]()
|
e uite ce nu...
m-au sunat ieri ca il schimba fara comentarii dupa ce le-am facut un email ca nu il mai vreau inapoi ci doar schimbat cu unu nou (bine am scris ![]() ![]() This post has been edited by wolfin: 29 Aug 2014, 09:26 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
solidconvert |
![]()
|
<span class='edit'>29 Aug 2014, 09:33:</span>
QUOTE(Dacus_Malus @ 28 Aug 2014, 21:52) cautand prin site-ul dat de cgb, mi-a atras atentia ceasul asta: http://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-promoti...7382-2_f11.html dar am o nedumerire.....cum functioneaza busola la acest ceas? poate este la fel ca la asta al meu... adica busola.este indicata de secundar cand se apasa butonul auxiliar... 20140829_102834.jpg ( Size: 1.85mb ) Number of downloads: 469 din ce vad la ceasul expus de tine, sunt doua cheite si poate aia din stg este buton defapt si transforma secundarul in busola... This post has been edited by solidconvert: 29 Aug 2014, 12:26 |
--------------------
.
.
|
Dacus_Malus |
![]()
|
multumesc
|
--------------------
Toyota
Prius 2
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(Dacus_Malus @ 28 Aug 2014, 21:52) cautand prin site-ul dat de cgb, mi-a atras atentia ceasul asta: http://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-promoti...7382-2_f11.html dar am o nedumerire.....cum functioneaza busola la acest ceas? poate e de decor acolo. chestia aia pe care-s insemnate punctele cardinale se invarte. aici se vede cum N este cand la ora 12 , cand la 2. depinde de poza. stiu ca era o chestie sa depistezi sudul. tineai limba care indica ora spre soare si linia care impartea in doua unghiul dintre limba respectiva si ora 12 arata sudul. cred ca m-am prins. una din cheite (remontor) misca bezelul interior. ala pa care-s desenate punctele cardinale. si dupa ce calculezi cu metoda de-o zisei mai sus, rotesti bezelu intern si-l potrivesti pe directia care trebuie. zic si io. altfel nu vad de ce kkt ar avea doua cheite. QUOTE(VladSoare @ 28 Aug 2014, 22:26) Păi nu se discuta mai sus cum că la B&B se obișnuiește să ți se vîndă ceasuri folosite, lovite și stricate pe post de ceasuri noi? Și cînd te duci cu ele înapoi îți dau peste bot? ![]() exista riscul asta. asta nu inseamna ca este un obicei. This post has been edited by CGB: 29 Aug 2014, 13:19 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
De astea ce parere aveti ? Ma bate gandul sa-mi iau unul ...
http://www.elefant.ro/ceasuri?query=*&filt...rue&format=JSON |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai si pe care il vrei? sau nu te-ai hotarat?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
CGB |
![]()
|
doar nijte ceasuri. nimic deosebit. si scumpe la ce ofera.
care vreti un ceas chizdos de berbat adevarat, vedeti ca e reducere la bb collection la seiko SKZ255. celebrul frankenmonster. diver de 200 m, automatic, cu un mecanism super fiabil. ceasul e pe la 900 lei parca. l-am vazut in magazin la plaza mall si la unirea parca. initial era 18-19 milioane (exagerat de mult). pretul de 900-1000 e mai aproape de pretul real. e un superceas. mare, greu, rezistent, are cheita pe surub si se vede super pe-ntuneric. care stiti monsterul de la seiko......e frankenmonster e mai mare si mai cooleanu. daca aveam bani il luam pe loc. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
@Uxe, nu m-am hotarat.
@CGB, da un link la monstrul ala ca nu l-am gasit ... This post has been edited by Tamango: 3 Sep 2014, 09:06 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
CGB |
![]()
|
http://www.bombastic.ro/ceasuri-barbatesti...-skz245k1-.html
fix ca asta il aveau la bb. la ei pe site apare modelul pe negru : http://www.bbcollection.ro/Ceasuri-Seiko_5...563-1-caut.html posibil sa-l aiba si p-asta, dar eu in magazine am vazut doar ala pe argintiu cu cadran albastru. in functie de varianta de culoare difera denumirea. poate fi skz245, skz251, skz253, skz255.....plm. ceasu e din seria seiko 5 sport diver. io cand mai vad un model mijto la ei, sun si-i intreb in ce magazine il au pe stoc ca sa-l vad pe viu. spun codul produsului si imediat imi spun "e pe stoc in baneasa, afi si plm". This post has been edited by CGB: 3 Sep 2014, 10:31 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
In sfarsit, un om care vrea ceas, nu jucarii de prostit adultii. Bravo! Prefer cureaua metalica, aia din piele se va deteriora in timp.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.564 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 15:12 |