Ceasuri mecanice si quartz, fara ceasuri destepte (smartwatch-uri)
![]() ![]() ![]() |
Ceasuri mecanice si quartz, fara ceasuri destepte (smartwatch-uri)
twingooo |
![]()
|
||
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|||
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
2006
- B-00-??? What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
hefee |
![]()
|
![]() membru cititor Group: Members Posts: 165 Joined: 26 August 08 ![]() |
|
--------------------
nissan
almera
2002
|
|
gospodina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 20 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Cadou de la sotie.
Casio EF-513D-5 Attached thumbnail(s) full_491092_1.jpg ( Size: 18.85k ) Number of downloads: 1616 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007/1,4/Benzina/ Think BIG!
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Bre oameni buni, dar acum pe bune... va roaga nenea Flamingo sa aveti curaj sa fiti sinceri si sa raspundeti la cateva intrebari... Daca nu vreti, nu ma supar.
![]() 1. Intrumentele de pe ceas sunt functionale sau sunt doar de "efect" ? 2. Asa este ca v-ati jucat / ati folosit nebuniile de pe cadran doar la inceput (cand ati primit ceasul) si doar din pura curiozitate ? 3. Si legat de a dua intrebare... cati dintre voi folositi zi-de-zi gadgeturile venite la pachet cu ceasul ? 4. Sa ai mai multe "ceasuri" intr-unul singur este la moda / este o utilitate in ziua de azi sau doar "dau bine" ? Multumesc. ![]() Sunt curios cati dusmani am mai castigat... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
gospodina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 20 March 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() Legat de ultima intrebare.... habar n-am daca e la moda sau nu, util, cum spuneam nu mi-a fost, cred ca doar "dau bine". ![]() Sincer:D This post has been edited by gospodina: 7 Jan 2009, 15:30 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007/1,4/Benzina/ Think BIG!
|
|
hefee |
![]()
|
![]() membru cititor Group: Members Posts: 165 Joined: 26 August 08 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 7 Jan 2009, 15:03) Bre oameni buni, dar acum pe bune... va roaga nenea Flamingo sa aveti curaj sa fiti sinceri si sa raspundeti la cateva intrebari... Daca nu vreti, nu ma supar. ![]() 1. Intrumentele de pe ceas sunt functionale sau sunt doar de "efect" ? 2. Asa este ca v-ati jucat / ati folosit nebuniile de pe cadran doar la inceput (cand ati primit ceasul) si doar din pura curiozitate ? 3. Si legat de a dua intrebare... cati dintre voi folositi zi-de-zi gadgeturile venite la pachet cu ceasul ? 4. Sa ai mai multe "ceasuri" intr-unul singur este la moda / este o utilitate in ziua de azi sau doar "dau bine" ? Multumesc. ![]() Sunt curios cati dusmani am mai castigat... ![]() io nu ma supar ca le folosesc, chiar daca nu zilnic. altimetrul/barometrul si busola le folosesc pe munte. busola am folosit-o chiar si in orase d'astea mari, in care am fost cu harta in mana. cronometrul cand fac sport. asa ca, din punctu meu de vedere, sunt folositoare. da' la agatat gagici nu mi-a folosit ceasul! |
--------------------
nissan
almera
2002
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca aveai Omega .. te ajuta.. desigur e langa el un 5-ar.. un viloi.. un cont nesimtit.. si o chelie semn de bunastare
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Chelie am eu, o fi de-ajuns?
On-topic, am un Lorus by Seiko ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
un model ceva? sa ne dam si noi cu parerea
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Nu mai conteaza ma. Are chelie... Se aproba!
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(semit @ 7 Jan 2009, 16:11) LORUS VX42-X163. "Who are we? you might ask. Lorus is one of the brands made and marketed by the world famous Seiko Watch Corporation who also make Pulsar watches, Seiko watches and Seiko and Lorus clocks. You can find the product just for you amongst all these brands across a wide price range from Euro 16 to Euro 2,500, although Lorus concentrates on the Euro 16 to Euro 160 range. Lorus was first launched in Europe in 1982 to complement the already popular Pulsar and Seiko brands. Lorus was an instant success, offering not only affordable products, but products with high design and technology qualities. Taking advantage of the huge commitments to technology advancement made by the Seiko Watch Corporation, Lorus can now offer Kinetic watches in its product collection, alongside all the standard functions such as solar, digital, duo-display and alarm-chronographs. Check them out if you haven't already done so." E modelul din stanga (ala mai simplu) ImageUpload_15-16-14Loruswatch3.jpg This post has been edited by Manuel: 7 Jan 2009, 18:23 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai adaug la lista doritelor inaccesibile un ceas manual care ma unge pe suflet si care imi pare esenta elegantei masculine:
IWC Portuguese Hand-Wound IWC_Portuguese_Hand_Wound.jpg ( Size: 37.01k ) Number of downloads: 1563 IWC_Portuguese_Hand_Wound_back.jpg ( Size: 45.97k ) Number of downloads: 1515 pret de catalog: $41,500 ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(DrK @ 7 Jan 2009, 11:15) Am si eu unul dar fiind mai mic si mai ieftin are mecanism de M3! ![]() Evident ca este o "bomba" facuta pe șlep dar fiind branduit e "my precioussss"! ![]() P.S. Trebuie sa mentionez faptul ca e cu "păr" nu cu baterie! ![]() Attached thumbnail(s) DSCF1310.JPG ( Size: 1.8mb ) Number of downloads: 1615 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() foarte tare ceasul ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
daca mi-as permite mi-ar placea ceasul acesta : 145012.jpg ( Size: 120.74k )
Number of downloads: 512
Omega speedmaster profesional ... ceasul purtat si de Neil Armstrong cand ... se pare ca a facut primul pas pe Luna ... ![]() This post has been edited by adrian mgn: 8 Jan 2009, 17:46 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
semit |
![]()
|
care Luna.. aia unde omenirea nu a ajuns niciodata?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
ceasu' de la telefon se pune ?
![]() |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
DrK |
![]()
|
Nu are rost ca dupa aia se ajunge la ce telefoane are fiecare si la un moment dat o sa apara cativa cu Vertu si 8800 Gold D&G Special Scciroco mm gg fgm smf rt etc... Adica Baroni de Munchausen...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by Hackmikey: 14 Jan 2009, 18:23 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
Pai ce mai stati ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
semit |
![]()
|
exista topic la sectiunea GSM, adica AICI.. asa ca bâști, nu-mi mai poluati topicul
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(semit @ 14 Jan 2009, 18:46) Daca oi avea timp(si nervi) in we ma car in pod si o sa-mi caut ceasul (Poljot Cdelano v CCCP ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Dom' mariane, imi facusi si mie pofta sa imi caut Orex-u' cumparat din Targu Jiu pe la una mie noua sute optzeci si ceva, si de care eram atata de mandru!...
![]() LE: Da' de ce sa ne lom warn, nu vorbim de ceasuri?... ![]() This post has been edited by Vio: 14 Jan 2009, 23:44 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
marian-j |
![]()
|
Coane Vio,sa vezi ce warn ne luam!
![]() Primul cadou(mai de Doamne-ajuta) facut fostei mele prietene actualmente sotie(si aceasta expresie este "imprumutata" cu nerusinare de la colegul Adila16) a fost un ceas Orex cu mecanism chinezesc!Te asigur,cu mana pe inima, ca daca-l gasesc si-i trag cheita mere si acuma!Oricum i-am "rupt gura" muierii la vremea respectiva! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Ceasuri bune Orex-urile alea, il mai am si eu pe cel primit de la parinti in clasa IV-a. Ce vremuri...
Intre timp au mai venit vreo trei Swatch Chrono - le tin doar de colectie in prezent, un Casio cronograph cu tot felul de prostii pe el, pe care nu le-am folosit niciodata si alte prostii. In prezent ma limitez la doua ceasuri bune, la costum folosesc un Longines Grande Classique pe care mi lam facut cadou cand am terminat facultatea iar pentru fiecare zi, un Citizen chronograph de colectie, placat cu aur, pe care il am de vreo 15 ani si merge ca in prima zi... |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Am aruncat si eu un ochi la niste Citizen EcoDrive, Tissot-uri si alte ozeneuri si cred ca in curand ma fac de-o achizitie... in vremurile astea de criza, poate fi si asta un mod de a investi niste bani la o adica... alaturi de aur si alte chestii...
Apropo, e cineva pe aici care a incercat vreo miscare pe baza de monede (in special de metale pretioase, dar nu numai)?... Eu incepusem timid de tot cu niste monedute mici de 1-3 grame bucata (una ceva cu Vaticanul, un Krugerrand de 1/10 de uncie si altele de calibrul asta) plus ceva seturi euro mai "exotice" gen Malta si Cipru si inca ceva maruntisuri, si aveam chiar de gand sa trec la niste monede mai masive de aur, dar a sarit pretul si in plus am traversat o perioada de lipsa cronica de timp, dar parca incepe sa imi vina cheful sa ma apuc de unde am intrerupt... ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
Vio |
![]()
|
...Si ca sa mai aducem un pic de miscare prin threadu' asta, trebuie sa va spun ca io azi me happy...
![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) IMG_2275.JPG ( Size: 772.95k ) Number of downloads: 424 IMG_2277.JPG ( Size: 808.82k ) Number of downloads: 288 |
--------------------
Renault
Megane II
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 16:27 |