Ceasuri mecanice si quartz, fara ceasuri destepte (smartwatch-uri)
![]() ![]() ![]() |
Ceasuri mecanice si quartz, fara ceasuri destepte (smartwatch-uri)
solidconvert |
![]()
|
||
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
10q
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.386 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sunt frumoase si ok ... dar sincer ... Casio G cu "sticla zgariata" am vazut .... Sector No Limit nu .... si preturile sunt cam acolo la ambele ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 22 Jan 2013, 12:26) De unde l-am luat eu nu mai au Tissot in oferta, recomand magazine specializate poricum pentru a nu cumpara un fake. Intre timp am mai marit putin colectia cu un Festina si un Fossil. [attachmentid=1627863851] [attachmentid=1627863852] cum e fosila aia? ma bate gandul sa-i iau fratelui meu pe negru.. ![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.386 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mie personal mi se pare un ceas simplu si elegant, partea misto este ca vine cu 2 bratari .. una de piele si una metalica si cu un mecanism foarte simplu de schimbare a lor ..
Pretul nu il stiu (doar il banui) pentru ca si eu l-am primit cadou de la fratele meu .. ![]() Modelul este Fossil FS4561 Astea sunt cele care le port ... mai sunt cateva dar nu le port si stau ratacite prin cutii ... DSC03330.JPG ( Size: 510.02k ) Number of downloads: 1274 This post has been edited by cj98czh: 22 Jan 2013, 23:24 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
mi-am luat si io ceasuri. doo bucati ca era reducere la b&b.
una bucata festina f16480 si un casio w752 cu bratara metalica. festina ala seamana c-un smiley face si mi s-a parut simpatic, iar casio era redus la 70 de lei si mi s-a parut un superbiznis la banii aia. Attached thumbnail(s) festina_f16480.jpg ( Size: 33.19k ) Number of downloads: 1225 W752D1AVEF.jpg ( Size: 83.01k ) Number of downloads: 1154 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.007 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Numai daca ai ce pune in ea
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Io numa'ntreb: cei cu G-shock, Fossil etc., mergeti la serviciu in blugi, right? Ca eu visez la Longines sau ... Omega. Casio aveam pe la 18 ani (d'ala din cauciuc, cu calculator):
Attached thumbnail(s) 6a00d83452989a69e201156f35715b970b_800wi.jpg ( Size: 39.56k ) Number of downloads: 1116 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
solidconvert |
![]()
|
Ce legatura are fosila aia cu calculator cu g-shock ul?... ca eu unul n.o observ! Poate doar ca sunt acelasi brand! Eu muncesc la birou/santier. Deci prin urmare ceasul prezentat mai sus se incadreaza foarte bine cu tinuta si pe deasupra mai si rezista la conditiile de acolo. Ceas cu calculator am avut in scoala generala...
![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
mars |
![]()
|
Asta ziceam si eu: cat as vrea eu sa port un Casio d'ala, nu am cum, ca trebuie sa port costum... Pe de alta parte, acum mi se cam par de jucarie, putin exagerate. Ce, unul din metal nu rezista? Ce naiba face un G-shock d'ala de trebuie sa arate asa?
This post has been edited by mars: 5 Sep 2013, 20:24 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Seiko 5 implineste in curand 8 ani de santier, dupa multe coliziuni cu diferite structuri din otel, schele, scari, etc, inca se tine bine si merge bine. Urmatorul va fi tot Seiko.
|
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
solidconvert |
![]()
|
QUOTE(mars @ 5 Sep 2013, 20:20) Exista g-shock si cu structura metalica, iar de facut face ce trebuie sa faca un g-shock: structura lui absoarbe foarte bine socuri, indiferent ca este din metal sau din plastic, rezista la vibratii puternice, sunt antimagnetice unele modele etc. (gasesti pe net ce caracteristici generale are/au. Referitor la aspect sunt de acord cu tine... marea majoritate sunt exagerate ca si design si par jucarii, dar pana la urma tine de istoria brandului in sine, si nu in ultimul rand si de gust... mie unul imi plac, cu toate ca nu pot sa spun asta despre toate modelele. Exista poate unele branduri care rezista la stres la fel de bine in timp ca si un g-shock, dar asta nu este o caracteristica generala cum este la un g-shock. La final este un ceas sport 100%, robust si garantat sa tina la tavaleala... ![]() Pentru costum exista alte jucarii... ![]() |
--------------------
.
.
|
mars |
![]()
|
Sa zicem... Din gama sport imi plac Sector si Tissot T Touch. Dar sunt cam scumpe. Ar mai fi cateva Swatch-uri.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
pavilion8373 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut
aveti idee unde gasesc curele originale pt urmatoarele ceasuri? 1 http://citizendiverswatch.watches-reviews....ibre-8700-1.jpg la asta am gasit pe un site dar e 50$ bucata plus inca vreo 35 livrarea... http://www.watchbands.com/ProductInfo.aspx...ctid,,59-S50364 2 http://www.rakuten.com/prod/citizen-mens-e.../250779931.html la asta nu am gasit pe nicaieri... Mersi! ps nu ma trimiteti la BB service...am incercat deja si oricum am inteles ca aia sunt cam incapabili de fel. |
--------------------
Una
mai
tanara
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la bb service.
trimiti comanda pe mail cu cc la citizen. te cauta ei. bafta. Ps nu uita!!!!!!!! cc la citizen ( altfel ii doare la 2 m de coor). |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(solidconvert @ 5 Sep 2013, 20:13) Ce legatura are fosila aia cu calculator cu g-shock ul? casio are si acum seria de ceasuri data-bank. cu calculator si tot ce tre'be. is super chizde. o gramada de functii. aici cat despre diferiti producatori de ceasuri, 95% din ei folosesc aceleasi mecanisme. si anume japoneze. in speta mecanismele miyota. miyota care face parte din grupul citizen. festina, fosil, junkers, seiko, casio, citizen, orient, sector, timex si multe alte marci sonore....etc au in principal mecanisme japoneze miyota. miyota astia au o serie de cateva zeci de tipuri de mecanisme (de la quartz pana la mecanic) pa care le folosesc toti producatorii de ceasuri. ca fapt divers un mecanism miyota gp11, cum e in festina al meu, costa fix 15 euro. si acelasi mecanism e in alte sute si mii de modele de ceasuri de la diferiti producatori. diferenta de pret intre ceasuri e data de alte rahaturi (numele producatorului, materiale folosite la carcasa si curea.....etc). unde nu-s mecanisme miyota, sint mecanisme ETA (chipurile elvetiene). foarte putine modele de ceasuri mai au mecanisme rusesti (nijte modele de la aviator de ex). mai sint swatch cu mecanisme elvetiene (quartz si mecanic). pana si breitling (marca elvetiana cu renume) au o groaza de modele cu mecanism miyota. plm....globalizarea nene. deci luati-va ce va place ca aspect (ma refer la producatorii cunoscuti, nu orice petarda din piata), ca-n interior is la fel (cu anumite exceptii evident). inclusiv ceasurile q&q au aceleasi mecanisme japoneze intalnite la ceasurile entry-level de la marci renumite, dar care costa de 5-6 ori mai mult. modelele superior de la q&q de ex dau clasa multor alte modele de la marci muuuult mai celebre. si costa binisor sub 100 euro. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
solidconvert |
![]()
|
QUOTE(mars @ 6 Sep 2013, 09:57) La Sector sunt unele modele care imi plac si mie (dar pe plastic, cum imi plac mie, nu.mi surade nimic)... cat despre Tissot T Touch nu.mi place! Tine de gusturi... ![]() L.E.: @CGB ule de accord cu tine!... eu le.am comparat prin faptul ca unul este data, iar celalalt este shock resistant... ![]() This post has been edited by solidconvert: 6 Sep 2013, 14:36 |
--------------------
.
.
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Ceas Traser are cineva?
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
CGB |
![]()
|
e pe vine. abia-l astept.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
solidconvert |
![]()
|
Interesant...
|
--------------------
.
.
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Apropo de ceasuri pt "santier": caut si eu un ceas de purtat zilnic la munca. Ce urmaresc la el:
- sa fie rezistent la socuri si zgarieturi - sa nu aibe curea metalica - sa fie complet etans cu o-ring si tot ce trebuie - buget maxim 150$ Conditiile de munca sunt variate, de la temperaturi negative pana la 60+ grade, spalat pe maini des, contaminare cu combustibili, uleiuri, etc, prelucrare metale, scule, etc. Ce idei aveti inafara de G-Shock? Noile lor modele mi se pare ca arata a supriza la pufuleti... |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@CGB : are iluminare tot cu tritiu? Am vazut ca sunt si modele rusesti cu astfel de iluminare.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
CGB |
![]()
|
a sosit manca-l-ar tata. n-a facut decat 21 de zile pa drum. din chistopol (regiunea tatarstan - rusia) pana in bucale.
ceasu' in sine este o aparitie.....exotica, ca sa zic asa. lucru rusesc. mecanism automatic vostok, diver 200 m, cheita pe surub, geam plexiglas de 3,5 mm. este mai precis decat ma asteptam. de 2 zile juma de cand il port n-am observat fro abatere, desi secundaru' ii merge....ruseste. cand merge cu pasi mici, cand sare cate 2-3 secunde, cand mai sta 1-2 sec. cum a sosit i-am scurtat bratara. am incercat cu metoda clasica (un ac mai tzapan). nici o sansa. am incercat c-un cui subtirel. nici o sansa. apoi am trecut la artileria grea : menghina, ciocan, cui si patent. in final am reusit. seara l-am aruncat intr-un lighean cu apa si l-am lasat pana a doua zi. se pare ca i-a placut, ptr ca secundaru a inceput sa mearga mai lin. i-am scris aluia de la care l-am luat (meranom.com), relatandu-i problema secundarului. raspunsu' omului :"oricum la mecanismele vostok 2414,2415,2416 secundaru nu merge lin, mai sare din cand in cand". cica mai ciudat e ca se opreste de tot. si daca vreau, sa-l trimit inapoi si mi-l schimba. am zis pas ptr ca nu mai am rabdare sa mai astept aproape 2 luni. omu a mai zis ca daca e problem, am un an in care il pot trimite si mi-l schimba fara probleme. oricum ceasu' merge.....ceas. chiar si cand secundaru sta, ceasu' ticaie (posibil ca secundaru sa alunece pe ax si axu sa invarte in gol). whatever. are personalitate ce plm. la 2,7 mil cat am platit per total (din care 10 $ drumu, plus ca m-au facut la transformarea din lei in ruble), chiar n-am ce comenta. ceasu in sine costa 67 $. imi place cutia in care e ambalat si ceferticatu de garantie. cutia titpic ruseasca, plastic negru, de kkt pa care scrie cu auriu BOCTOK. iar ceferticatu e in rusa. n-am inteles decat data fabricatiei: 21.05.2013 si data cumpararii:02.10.2013. are si manual de utilizare, da' cine pl sa-l inteleaga. referitor la iluminare cu tritiu si alte jmecherii d-astea, sa fim seriosi. vostok face ceasuri eftine, care te tin o viata, fac totu' de la 0 in fabrica lor. de la carcasa la mecanism. cel mai scump ceas al lor e amphibia 1967 - fro 250 $ (o editie aniversara dupa celebrul amphibian facut ptr scafandrii militari pe vremea URSS). au fabricuta in chistopol in miezu rusiei. pe scurt despre vostok ceasurile care au iluminare cu tritiu is vostok-europe, care e alta mancare de peste. is ceasuri facute pentru piata vestica, ceasuri scumpe si foarte faine. firma e lituaniana, are fabrica in vilnius. singura legatura cu vostokul rusesc e ca astia le asigura mecanismele ptr anumite modele de ceasuri. in rest vostok-europe au si ceasuri pe quart cu mecanisme miyota, au ceasuri cu mecanisme automatice seiko....etc. da' cele mai ieftine cre'ca pleaca de pe la 10 milioane, fata de vostokul rusesc care au modele si de 1 mil lei (modelul Komandirskie mecanism-manual). vostok-europe This post has been edited by CGB: 25 Oct 2013, 09:47 Attached thumbnail(s) 251020131331.jpg ( Size: 614.45k ) Number of downloads: 233 251020131332.jpg ( Size: 249.24k ) Number of downloads: 237 251020131333.jpg ( Size: 316.03k ) Number of downloads: 152 251020131334.jpg ( Size: 198.6k ) Number of downloads: 144 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la ce iti trebuie manual de utilizare?
arata vintage, CGB hipster adevarat. sa il porti sanatos. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
CGB |
![]()
|
chiar e vintage. carcasa e la fel ca aia folosita cand au lansat prima data modelul amphibia in 1967 sau 68.
sa nu mai zic ca daca il scot de la mana si arunc cu el in capu' cuiva, i-am dat reset la sistem. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
buzasparta |
![]()
|
Asta e Slava si m-a slujit de prin 91 pana prin 98 cand intr-un acces de mecanica fina am vrut sa schimb bateria fara a avea surubelnita adecvata la indemana.Urmarea: am ciupit un fir de la bobina si nu a mai mers ca lumea.Mergea cu baterie ag10, a fost bagat prin apa, zapada si mergea foarte bine.Partea slaba a fost geamul care a facut cunostiinta cu un capat de teava pe un aerodron si s-a crapat.A urmat un Seiko 5 automatic care merge si in ziua de astazi.Drept e ca am fost cu el la revizie dar merge in continuare.
This post has been edited by buzasparta: 25 Oct 2013, 11:36 Attached thumbnail(s) P1040001.JPG ( Size: 100.71k ) Number of downloads: 176 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
CGB |
![]()
|
vreau acu' un diver mai frumos, finisat mai ca lumea.
am pus ochii p-un orient diving sports ceas robust, automatic, cu mecanism "in house" nu imprumutat de la altii. musai cu cadran bortocaliu. un sfert de kil de ceas. da' asta e intre 800 si 1000 lei depende de unde-l cumperi. asa ca mai astept. mai e seria m-force de la orient care e super. da' scump. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(buzasparta @ 25 Oct 2013, 11:31) A urmat un Seiko 5 automatic care merge si in ziua de astazi.Drept e ca am fost cu el la revizie dar merge in continuare. Seiko 5 e beton. Al meu a fost fabricat în ianuarie 1980. A suferit acum doi ani o revizie și acum merge și arată ca nou. Se zice că seria 5 ar fi printre cele mai bune ceasuri low-cost. Un ceas care costă ca unul ieftin și merge ca unul scump. ![]() This post has been edited by VladSoare: 25 Oct 2013, 11:57 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 11:34 |