Ceasuri mecanice si quartz, fara ceasuri destepte (smartwatch-uri)
![]() ![]() ![]() |
Ceasuri mecanice si quartz, fara ceasuri destepte (smartwatch-uri)
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
hahaaaaaa;m-am prins oricum e bine mai tarziu decat niciodata. Am avut un sentiment de
![]() ![]() ce iti e si cu scarbiciul asta! pierzi sirul evenimentelor intrerupt fiind tot din 5 in 5 minute |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aleksanders @ 28 Apr 2010, 14:10) panerai - curea de plastic ![]() compara pozele http://www.panerai.com/s_special_editions....id_categoria=46 Cam ciudat ca raspunsul a venit dupa 3 luni. Nici eu nu mai stiam despre ce ceas era vorba. QUOTE(Hack @ 28 Apr 2010, 15:14) Oricum, abandonasem ideea chiar atunci... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
ce am gasit "intr-o" sticla de Perroni
Attached thumbnail(s) 3_pc.jpg ( Size: 41.13k ) Number of downloads: 1467 |
--------------------
renault
laguna 2
- GL 22 DOM
2002 dci 120 hp
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
sper ca a fost si e bun inca continutul
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
aleksanders |
![]()
|
sa ma scuze utilizatorul ceasului dar continutul e mult mai bun decat ceasul
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aleksanders @ 28 Apr 2010, 14:10) Ala nu e plastic, mestere, este cauciuc natural si da foarte bine pe un ceas, se simte bine la mana, nu transpira usor dar cand transpira nu miroase, este muuult mai rezistenta in timp, etc. etc. De exemplu, eu mi-am schimbat cureaua de piele cu una de cauciuc natural si diferenta este nemaipomenit de buna. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
apropo de cureaua aia de "plastic".
De ceva timp ma uit la jucaria asta. Nu arata bine? STUHRLING-SPORTSMAN-RAVEN-DIABLO-OTOMATIK-SAAT__23238800_0.jpg |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
l-am castigat, eu nu imi cumparam asa ceva, ce imi place mult la el este faptul ca am factura si ca este original nu prostii de 100 ron
daca il castigai il aruncai la cos ? |
--------------------
renault
laguna 2
- GL 22 DOM
2002 dci 120 hp
|
|
aleksanders |
![]()
|
padre meseriasule- eu de ce am mai pus poza cu un panerai veritabil- remarca cu plasticul era la acel ceas prezentat de flamingo - tocmai asta era difernta intre o curea de plastic si una din cauciuc.....
sa nu ma intelegeti gresit ca nu exista ceasuri frumoase care sa aiba curea de cauciuc - mie unul imi plac astea dominy- sa il porti sanatos This post has been edited by aleksanders: 29 Apr 2010, 11:50 Attached thumbnail(s) bell_ross_header_img.jpg ( Size: 52.21k ) Number of downloads: 1628 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
am si eu un ceas care are curea de cauciuc
http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/...c=ka&y=17&p=440 se simte intr-adevar fain la mana dar strict din punct de vedere tactil nu as da-o pe una de piele; din pacate cele de piele se deterioreaza destul de repede mai ales vara de la combinatia transpiratie+praf totusi cauciucul se preteaza la ceasurile sport sau "mai sport'.... chiar daca unele din marcile premium si-au pierdut mintile si au facut pe vremuri ceasuri "elegante" in combinatia carbon-aur roz-curea de cauciuc (Zenith Defy spre exemplu) This post has been edited by Turkish: 8 May 2010, 11:19 |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
De unde se pot cumpara din Bucuresti curele din piele?
This post has been edited by St: 9 May 2010, 18:44 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
aleksanders |
![]()
|
cellini - dar preturile sunt cam mari
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sau Helvetansa!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Ma bate gandul sa imi cumpar acest ceas. Ce parere aveti, e ok marca?
Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 82.55k ) Number of downloads: 1459 |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Eu am asta de la Fossil:
fossil_75773.jpg ( Size: 32.04k ) Number of downloads: 1419 Sunt multumit de el, din punctul meu de vedere au un raport calitate/pret destul de bun. |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Este o marca buna,si pret acceptabil.
Eu le am pe acestea doua de la Fossil. 1b.jpg ( Size: 30.03k ) Number of downloads: 1314 Acesta are vreo 6 ani,i-am schimbat bateria acum 2 ani. fossil_watches_speedway_chrono_ch2515_1449.jpg ( Size: 12.68k ) Number of downloads: 316 Iar acesta il am de vreo 2 ani. Sunt multumit de ele. De la Certina,pe acesta ![]() ![]() certina_ds1_03b.png ( Size: 285.97k ) Number of downloads: 304 This post has been edited by M.C.: 11 May 2010, 15:45 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Turkish |
![]()
|
toti cei care sunt specializati in vanzari de ceasuri au si bratari
la ei gasesti fie curele originale pentru marcile pe care le vand - caz in care pretul te poate rupe (spre exemplu o curea de piele de aligator pentru un longines e cam 200 ron iar una metalica pentru un Revue Thommen cam 180 ron) tot la ei gasesti de regula si o alta marca specializata in curele, spre exemplu Galt aveau Morellato iti mai poti gasi curele de multe feluri online in magazine serioase fie pentru marci de ceasuri http://www.steinhartwatches.de/index.php?lang_nr=1 fie specializate in curele http://www.watch-band-center.com/shop-watchstrap.html This post has been edited by Turkish: 12 May 2010, 11:00 |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ultima achizitie adaugata la colectie (defapt cadou de la sor'mea)...
Attached thumbnail(s) 29052010927.jpg ( Size: 795.32k ) Number of downloads: 391 29052010928.jpg ( Size: 847.82k ) Number of downloads: 369 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
WNS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 1 May 08 ![]() |
Bună seara.
Intenționez să achiziționez un ceas Timex Expedition E-Instruments - T45581. Prețul la care îl pot procura este de aprox 130 euro. ceas_timex_T45581_4.jpg ( Size: 48.55k ) Number of downloads: 433 Ce știți despre acest model? Își merită banii? Ce alte alternative de acest gen aș mai avea? Mulțumesc. |
--------------------
Audi
A4 B7
2.0 TDI-2007-Multitronic Poți folosi orice limbaj dorești, niciodată nu poți spune altceva ... decât ceea ce ești.
|
|
Turkish |
![]()
|
Timex este o marca 100% americana. Au ceasuri care ofera, dupa opinia mea, un raport calitate pret foarte bun - dat mai ales de pretul mic dar si de faptul ca fac produse fiabile. Daca esti chitibusar la detalii insa nu te astepta la foarte multe de la aceasta marca. Trbuie sa cauti poate prin 10 modele ca sa gasesti unul care intamplator are secundarul reglat sa bata pe marcajele de pe cadran.
Despre modelul acela in mod special nu stiu foarte multe lucruri - e destul de dificil sa stii lucruri specifice despre modele la Timex pentru ca marca are cred, mai mult de 100. Alternative la aceeasi bani nu prea cunosc. Poate Casio. |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
tatimeu |
![]()
|
despre Timex ce pot sa-ti spun eu
am 3 ceasuri doua pe baterie si unul automatic. cele pe baterie sunt acestea: http://www.bbcollection.ro/Ceasuri-Timex_Style-1955-15.html http://www.bbcollection.ro/Ceasuri-Timex_Style-1953-15.html foarte multumit de ele, mai putin multumit de curea care a cedat la primul dupa mai putin de 1 an. cel automat nu am stat sa-l caut pe net acum dar dupa aproximativ o juma de an a cazut decundarul, mai precis nu mai sta prins fix in locasul sau, coboara pe ax si agata in acele liniute care indica minutul. Un alt lucru care m-a nemultumit era faptul ca daca seara il dai jos de pe mana ai toate sansele ca dimineata sa nu mearga (autonomie mica de energie inmagazinata). Dupa cum am zis despre celelalte doua satisfacut de ele 100%, mai ales ca m-au costat sub 3mil fiecare. |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
Solidu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 27 November 07 From: Pitesti ![]() |
Deci:
Am un Atlantic Seabase Sapphire, cu cadran alb si bratara de inox. Caracteristici mecanism: Caliber Ronda R 715 hms Product line : normtech Movement size: 11 1/2"' Version: Swiss made 5 jewels, gilt EOL Battery life (theoretical): 60 months (la mine are 3 ani si nu m-a lasat bateria) Features: - Metal movement, repairable - Very long battery life - Power saving mechanism with pullled out stem: Reduction of consumption approximately 70% - Movement available as 3 hands version Technical Specifications: Diameter total 26.20 mm Case fitting 25.60 mm Movement height 2.50 mm Height over battery 2.75 mm Movement rest 0.6 mm Height over stem 1.00 mm Length of stem travel 0.8 mm Stem thread 0.9 mm Battery No. 371 Battery voltage 1.5 V Battery life (theoretical) 60 months Current consumption-maximum (date mechanism not in gear) 1.35 microA Current consumption-typical (date mechanism not in gear) 0.8 microA Performance data Useful torque second-typical (date mechanism not in gear)-8 microNm Useful torque minute-typical (date mechanism not in gear)-400 microNm Operating temperature 0-50 grade C Instantenous rate (T=25 grade C) -10/+20 sec/month (al meu o ia cam o secunda inainte la 3 luni) Resistance to magnetic fields 18.8 Oe Resistance to shock NIHS 91-10 Dimensiune bateriei Nr.371/SR920SW: 9.50 mm diametru x 2.06 mm inaltime. 1.55 V 43.0 mAh - durata maxima de viata 74 luni Atentie! La acest ceas nu folositi functia de schimbare a datei rapid intre orele 21.30 si 3.00 AM. Cam atat, am mai vazut poze ale ceasului pe aici pe forum parca. E un ceas bun, precis, usor, elegant. Mai am si o replica dupa un Omega. Pe cadran scrie Omega De Ville Co-Axial Chronometer, pe capacul din spate scrie Seamaster si pe bratara de inox scrie Omega Speedmaster Profesional. E automatic si din cate am observat eu o ia inainte cu 1 minut pe zi minim, deci nu e prea precis. Are cronograf de zi din saptamana de la 1-7, ora 24 ore si data. Acul de la data e deplasat 1/3 spre inapoi, adica nu indica corect ziua, e putin mai spre inapoi. Pe asta l-am luat de curiozitata sa vad ce inseamna o replica ordinara, cat e de precis mecanismul. Pana acum in circa 2 saptamani de cand il am i-a picat un ornament de pe cadran, si nu am reusit sa inteleg la ce foloseste coronita de la ora 10, probabil la nimic. De ce scriu atat despre el? Sa nu cumparati asa ceva decat daca va dau banii suturi in buzunar, asa ca la mine, curiozitatea a omorat pisica. Ceasul e greu, si are multe defecte, cred ca in curand il desfac sa arunc un ochi in el. Asa e aratos, bun pentru coca-lauri sa moara dusmanii cand ii vad cu Omega la mana. Eu l-am luat de pe net, si stiam la ce ma bag. Atentie sa nu luati teapa, sunt ceasuri mai fidele ca asta pe care smecherii le vand drept originale. |
--------------------
Renault/Ford
Symbol/Focus
- AG-xx-xxx
Fidji dCi 70 CP, 2007/ Titanium 1.6 TDCI 2008
|
|
axx |
![]() ![]()
|
![]() membru... doar membru Group: Members Posts: 133 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
De la Timex eu le am pe cele din primele doua poze, sunt foarte multumit de ele, le am de aproape doi ani si le folosesc alternativ, sunt foarte fiabile. Nu folosesc des cronometrul, doar imi plac ceasurile cu multe cadrane si design mai clasic
![]() De asemeni, pentru "ocazii" folosesc un Revue Thommen ca cel din poza a treia luat de pe Ebay din Germania. This post has been edited by axx: 2 Jun 2010, 12:10 Attached thumbnail(s) 51684N4V9JL.jpg ( Size: 41.49k ) Number of downloads: 331 timex_t242519j.jpg ( Size: 27.59k ) Number of downloads: 212 rt_nostalgia_steel_3.jpg ( Size: 33.19k ) Number of downloads: 211 |
--------------------
Skoda
Superb
- IS 24 AXL
2017 Style
|
|
WNS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 1 May 08 ![]() |
Vă mulțumesc pentru răspunsurile dvs.
Numai bine. |
--------------------
Audi
A4 B7
2.0 TDI-2007-Multitronic Poți folosi orice limbaj dorești, niciodată nu poți spune altceva ... decât ceea ce ești.
|
|
LagunaMan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 30 August 07 ![]() |
QUOTE(WNS @ 1 Jun 2010, 16:14) Bună seara. Intenționez să achiziționez un ceas Timex Expedition E-Instruments - T45581. Prețul la care îl pot procura este de aprox 130 euro. ceas_timex_T45581_4.jpg ( Size: 48.55k ) Number of downloads: 433 Ce știți despre acest model? Își merită banii? Ce alte alternative de acest gen aș mai avea? Mulțumesc. Salut ! Eu am de aproape un an modelul aceste de ceas si sunnt multumit de el . Il port zilnic si nu-l dau jos de la mana decat seara . Este putin imprecis la busola electronica,dar la temperatura mai trebuie adaugat cam 5 grade celsius. La mare in piscina nu are nici o problema dar la iesirea din apa marii trebuie clatit cu apa dulce (plata). |
--------------------
renault
laguna 1
- P 2783 PM
1996 rt
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Hack |
![]()
|
hepi birsdei to iu
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
padre |
![]()
|
Stii vorba aia... ce-si face omul cu mana lui....
![]() A fost cu acordul nevestei, totusi, astfel s-a nascut ideea de "hepi birsdai" ![]() Am vrut sa spun ca l-am ales pe gustul meu. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 14:30 |