Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

MioMap 2008, imagini 3D

danutz_r
post 8 Sep 2007, 21:22
Post #1

© ...membru cu symbol ™

Group: Members
From: Bucuresti ... u.e

August 31,2007

Today, at the annual IFA consumer electronics show, Mio Technology, top three vendor in Europe of portable navigation devices (PND), unveiled five new products including two new, high-end devices that include 3D displays of maps. The high-end devices – the C620 and C620T (with Traffic Message Channel) - are joined by a new entry level PND – the C230 - that includes full Western Europe maps for only €199, and two new PDAs with integrated GPS.
MioMap 2008
Designed to make it easier than ever for motorists to make the visual link between GPS street maps and the local landscape, the new MioMap 2008 mapping software not only includes around one thousand 3D landmarks but also 3D mapping to depict the local landscape. So drivers see valleys, hills and other local geographical features on their maps as well as major buildings such as the Eiffel Tower or Big Ben

MioMap_2008_screenshot1.gif ( Size: 28.86k ) Number of downloads: 4430
MioMap_2008_screenshot2.gif ( Size: 27.42k ) Number of downloads: 3930

Features:
Intuitive map display with 3D landmarks and digital elevation models

Better orientation
Faster recognition of map location versus reality
Real 3D display of maps
Easy to use interface

Split screen for info, POI, TMC, Route, MP3 and phone book
Play/stop MP3 while navigation
One click to pick up incoming calls or dial out
Easy navigation to Photo Viewer
Road levels are displayed in 3D view
Enhanced signpost display
Enhanced POIs along route
TMC along route display

mai multe detalii a i c i

--------------------
renault symbol fidji 1.5 dci 80 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 9 Sep 2007, 11:40
Post #2

Pressar

Deocamndata este doar in versiune demo.

Minusuri:
1 Inca nu este stabil, la randari mai complicate sistemul crapa.
2. Indicatia vocala (engleza) vine cam tarziu.
3. Total inutil relieful, apuci sa vezi in cel mai fericit caz o trecere peste autostrada, sau un deal in departare.Terenul este 3D (munti, treceri peste autostrada, etc), din pacate cladirile nu se pot vedea, uneori apare OutOfMemory alteori se reseteaza device cand sunt cladiri in zona si trebuiesc randate...
4. Cladiri 3D nu am vazut, crapa cand incerc sa ma apropiu de una,
5. Gaseseste greu GPS, Nu se poate seta nimic la GPS cum era la celelalte (port, protocol, etc.)
6. Are butoane de elevatie sus-jos dar nu are butoane de inclinare a harti.
7. Harta Romaniei e expirata.. merg doar Ungaria, Germania si basemap.
8. Desi i-am zis in setari, harta 3D, in Budapesta si Berlin nu am gasit nimic 3D
9. Am setat limba RO nu am auzit-o cum facea in Mio 3.3
10. Aplicatiile audio si video nu functioneaza iar cele de telefon si handsfree functioneaza cam prost. Se piede conexiunea cu Bt sau dupa convorbire trebuie reset pentru ca ramane blocat
11 .Nu am gasit butonul de iesire din aplicatie
12 Dupa pozele de pe net, cred ca, cladirile sunt niste PQI 3D putin mai evoluate...si pt RO nu am vazut (au doar Spania, Austria,Italia, Germania...)

Plusuri:
1. O functie noua este indicatia benzilor "valide" si "invalide" inainte de o interesectie,
2.Sunt multe functii noi,ne (save/load route, vedere simultana a celor 3 tipuri de rutare cu posibilitatea previzualizarii lor pe harta, etc)

Concluziea generala Miomap 3.3 cu Skin-ul de la Riks arata si se comporta mai bine decat versiunea asta, plus ca este functionala...Seamana extrem de mult cu skin Riks ceea ce mi-a dat de gandit , in sensul ca cei de la mio s-au "inspirat" din munca altora...

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
DFA
post 22 May 2008, 09:17
Post #3

moderator://DC/Logan

Group: Moderatori
From: Buzău, RO

De formatul de speedcams acceptat de MioMap 2008 știe cineva ceva? E tot MTC?

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp - 27 Iul 2021 2021 sedan
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
Alydor
post 22 May 2008, 09:21
Post #4

Pressar

din pacate este format ri2... "speed_cameras.ri2"

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
DFA
post 22 May 2008, 09:44
Post #5

moderator://DC/Logan

Group: Moderatori
From: Buzău, RO

Super.... sad.gif

Ai la îndemână un asemenea fișier să mi-l trimiți, să-l studiez și eu?

22 May 2008, 15:07:
Rezolvat...

This post has been edited by DFA: 22 May 2008, 15:07

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp - 27 Iul 2021 2021 sedan
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
samsonsorin
post 24 Nov 2008, 05:18
Post #6

Membru incepator

QUOTE(Alydor @ 9 Sep 2007, 11:40)
Deocamndata este doar in versiune demo.

Minusuri:
1  Inca nu este stabil, la randari mai complicate sistemul crapa.
2. Indicatia vocala (engleza) vine cam tarziu.
3. Total inutil relieful, apuci sa vezi in cel mai fericit caz o trecere peste autostrada, sau un deal in departare.Terenul este 3D (munti, treceri peste autostrada, etc), din pacate cladirile nu se pot vedea, uneori apare OutOfMemory alteori se reseteaza device cand sunt cladiri in zona si trebuiesc randate...
4. Cladiri 3D nu am vazut, crapa cand incerc sa ma apropiu de una,
5. Gaseseste greu GPS, Nu se poate seta nimic la GPS cum era la celelalte (port, protocol, etc.)
6. Are butoane de elevatie sus-jos dar nu are butoane de inclinare a harti.
7. Harta Romaniei e expirata.. merg doar Ungaria, Germania si basemap.
8. Desi i-am zis in setari, harta 3D, in Budapesta si Berlin nu am gasit nimic 3D
9. Am setat limba RO nu am auzit-o cum facea in Mio 3.3
10. Aplicatiile audio si video nu functioneaza iar cele de telefon si handsfree functioneaza cam prost. Se piede conexiunea cu Bt sau dupa convorbire trebuie reset pentru ca ramane blocat
11 .Nu am gasit butonul de iesire din aplicatie
12 Dupa pozele de pe net, cred ca, cladirile sunt niste PQI 3D putin mai evoluate...si pt RO nu am vazut (au doar Spania, Austria,Italia, Germania...)
Plusuri:
1. O functie noua este indicatia benzilor "valide" si "invalide" inainte de o interesectie,
2.Sunt multe functii noi,ne (save/load route, vedere simultana a celor 3 tipuri de rutare cu posibilitatea previzualizarii lor pe harta, etc)

Concluziea generala Miomap 3.3 cu Skin-ul de la Riks arata si se comporta mai bine decat versiunea asta, plus ca este functionala...Seamana extrem de mult cu skin Riks ceea ce mi-a dat de gandit , in sensul ca cei de la mio s-au "inspirat" din munca altora...
Suma respectelor, Alydor
*

buna ,am cumparat de curind un mio moov 370 din spania ,si am constatat ca lipsesc mai multe harti ,cu toate ca se spunea ca e europa fuul ,lipsesc romania ,ungaria bulgaria ,austria etc ,ma poate ajuta cineva si as mai avea o rugaminte ,ceva skinuri pentru mio moov 370 unde pot sa gasesc ,multumesc anticipat ,

--------------------
skoda superb 2006
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th August 2025 - 16:05
Dacia