Diferente intre 2.0-3.0
![]() ![]() ![]() |
Diferente intre 2.0-3.0
Korea |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 17 August 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- HD 06 TVY
PH1
|
|||
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
cutia de la 3000,potriveste pe motorul tau de 2000? daca da,atunci in mare parte dilema este rezolvata...
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 876 Joined: 30 October 07 ![]() |
Ptr. recarosare cel mai indicat este sa cauti o masina identica cu a ta ca optiuni, motorizare si din acelasi an sau mai noua (asta era parca o conditie la RAR).
|
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
- nr. de Bacau
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
|
|
Korea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 17 August 10 ![]() |
Cutia de 3.0 codul pk1 ii pe cabluri etc nu cred ca merge pe motorul de generatie F,ar fi frumos sa mearga ambreaj de 235 dar cred ca ar fi o cutie foarte lunga pt motorul de 2.0...ma gandesc ca poate pot pune motorul cu cutia mea (jcs) si sa schimb doar capurile de la planetare parte de catre cutie de 2.0 cea care intra in fuzeta de 3.0...cred ca o sa ma risc si o sa vad ce iese
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- HD 06 TVY
PH1
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Recarosarea in sine costa cam 900 ron la RAR, plus ce mai dai la un service sa puna vechiul motor in caroseria noua pentru omologarea la RAR. Atentie, in cazul in care ajungi la recarosare, trebuie sa tii cont de o litera din seria de sasiu a vechii masini, care trebuie sa se regaseasca si in seria masinii care o va inlocui. M-am interesat deoarece am fost pus in situatia de a recarosa o masina si inca nu am abandonat ideea ( asta era in cazul unui Golf 4), Cel mai indicat e sa mergi la RAR si sa intrebi un inginer de acolo, nu la ghiseu ca ei nu stiu nimic.
|
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
ca fapt divers...PK-urile in general,echipeaza motorizarile diesel...crezi ca CV jcs va face fata cuplului de la 3000?
pune toata sandramaua...motor+cv+electrica,etc pe masina care va fi "functionala" la final... ![]() This post has been edited by Adi R5: 20 Mar 2012, 00:23 |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 14:37 |