Alt ulei
![]() ![]() ![]() |
Alt ulei
Johnny78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|||
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Nickname-ul tau si ultimul post rezulta Johnny Bravo
![]() johnnybravofullcolorful.jpg This post has been edited by ricochet2: 4 Mar 2009, 18:09 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
...hey mennnn ... don't touch my hair !!!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Name: Johnny Bravo
Occupation: Johnny Bravo Ma bucur sa vad ca pana la urma lumea se hotaraste incet, incet ce ulei sa puna in motor... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
SXR 5W-40, pentru ca e mai ieftin. nu conteaza ca e mai prost probabil, sau nu e full synthetic, e ELF, iar Renault RECOMANDA ELF!
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
dolphintm74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 26 February 04 From: Timisoara ![]() |
Sal all! Un amic si-a luat Laguna 1 din '99, 1.6 16V, vrea sa-i puna ulei Valvoline Dura 10W40 (il are deja, l-a primit de la un verisor din SUA). Cat de bun e, ati incercat careva? Eventual cum e comparabil cu Elf 10W40. Multumesc anticipat si toate cele bune!
|
--------------------
Renault
Laguna 1
2001, 1.6 16V
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Eu am bagat elf competition st 10w-40 si funt foarte multumit de el, merge motorul de rupe inainte aveam elf turbo diesel 15w-40 da nu mergea asa.
E chiar asa bun uleiul asta sau... e semn ca imi papa mie ulei ![]() Am citit acum pe bidon si e fabricat in Romania, langa Brasov ![]() |
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
|
|
Johnny78 |
![]()
|
pai noi asta incercam sa evitam. Faza cu "fabricat in Romania". Fiindca ai nostri ca brazii nu se vor putea abtine sa nu dea buleu la reteta...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(dolphintm74 @ 10 Mar 2009, 21:00) Sal all! Un amic si-a luat Laguna 1 din '99, 1.6 16V, vrea sa-i puna ulei Valvoline Dura 10W40 (il are deja, l-a primit de la un verisor din SUA). Cat de bun e, ati incercat careva? Eventual cum e comparabil cu Elf 10W40. Multumesc anticipat si toate cele bune! E excelent, sa'l puna fara probleme. Comparabil cu Elf ST nu stiu cum e, ca nu's inginer chimist, insa Elf ST e facut la Lubrifin si nu stiu daca as baga in masina asa ceva. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Mertzanul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 8 February 09 ![]() |
deci si Valvoline face treaba !
|
--------------------
Renault
Laguna 1
- BC 89 PPM
1995
|
|
dolphintm74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 26 February 04 From: Timisoara ![]() |
strumfuadi, tare merci, o sa-i transmit. Numai bine tuturor forumistilor!
|
--------------------
Renault
Laguna 1
2001, 1.6 16V
|
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
castrol magnatec 10w40 semisintetic e un ulei foarte bun!
Eu am pus in a mea si sunt foarte foarte multumit! Am deja cu el 7800km si e inca frumos colorat, adica un galben inchis-maron deschis! Treaba cu elf e doar marketing! Loganul de ex are motor de RENAULT, da? si stiti ce ulei se pune in logan 1.4mpi???? DACIA OIL si din cate stiu eu, ala este un ulei de la texaco! Asa ca puneti in masini daca tineti al ele : castrol, mobile1, metabond acesta din urma fiind f f scump dasr la fel de bun! Cu respect pentru posesorii de Legume(cea mai buna masina din 100 de biciclete) |
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dacia Oil este ELF... imbuteliat la Brasov... nicidecum altceva...
La tine uleiul este frumos colorat pt. ca ai benzinar...daca aveai diesel iti garantez ca in 5 km era negru.. indiferent de marca.. Metabond... foarte bun... daca vrei sa nu te tina motorul... la fel si DuraLube... recomand pt. cei care nu au ce face cu banii... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
strumfuadi |
![]()
|
Elful ala de la Brasov chiar este facut acolo, nu e doar imbuteliat.
Faptul ca uleiul este foarte curat poate insemna si ca proprietatile de curatare ale uleiului sunt cam minimale => mizeria ramane in motor, fiind preluata de ulei in foarte mica masura => ulei prost din acest pct. de vedere.. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Strufuadi...perfect de acord...
Eu am vb. cu un amic din Brasov care imi spunea ca uleiul ELF doar se imbuteliaza deocamdata la Brasov... Total in schimb se fabrica acolo si de acolo pleaca in toata lumea.. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
strumfuadi |
![]()
|
Elf = Total, in bidoane este exact aceeasi zeama.
![]() In state nici nu mai exista brandul Elf, a fost rebranduit integral Total. ![]() This post has been edited by strumfuadi: 12 Mar 2009, 10:56 |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Mertzanul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 8 February 09 ![]() |
Hotie mare ! eu tot nu am schimbat uleiul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1
- BC 89 PPM
1995
|
|
strumfuadi |
![]()
|
Au ulei de ricin in farmacii, belea! API SX, 0W-0.5, super de super!
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
... neste osanza nu merge ?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Ulei Floriol. Pofta de viata. Sau untdelemn de la bunica.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
Deja sunt in ceata rau......
Daca elf nu, ala nu , ala nu, ce sa punem??? Punem anunt de vanzare ca nu stimde la ce firma sa punem ulei in maisina? Cu untdelemn de la bunica nu merge!!! ![]() Chiar aseara am mers pana in REAL si aveau ELF cometition st syntetic, nu m-am uitat la pret ca nu m-a interesat, dar scria intradevar pe el "fabricat in romania" A gasit cineva pe undeva sa scrie "made in groenlanda "? ceva? orice alta tara |
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Impusc o verificare la motor si trec pe sintetic importat. Gata, m-am plictisit de prostiile lor.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
strumfuadi |
![]()
|
Gabi, Elf SXR 5w-40 e sintetic si e facut afara.
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
just_illusions |
![]()
|
eu ma duc si-mi fac schimbul de uleie si alte filtre la Mako ( Ungaria ) si asa e aproape ... totul e mai ieftin decat la noi in tara ( de manopera nu stiu, dar piesele da ) si tot pe castrol magnatec 10W-40 merg sau poate 5W-40 daca nu e mare diferenta de pret ... mai vad eu asta !
... deci la unguri e o ieftineala de pici din picioare ! de ex. : ulei + filtru - 120 lei ( pt uleiul ce l-am ales eu ) |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
duucuu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 20 October 07 ![]() |
eu am bagat OMV eco syn diesel - SAE 10W - 40 si merge beton motorul si ai dau si cox la masina
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1
2003-1.9 dci
|
|
william |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 578 Joined: 7 December 08 From: A r a d ![]() |
Mda si un prieten de-al meu a fost la Szeged (Ungaria)sa-si schimbe uleiul si filtrele si a fost tare multumit de cum a fost tratat el si masina lui . Cred ca-l urmez
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
1.5 dci 2012 110cp Enzo wheels Respectul se castiga nu se impune...
|
|
Johnny78 |
![]()
|
si eu v-as urma dar am o problema.
stau in Bucuresti. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
GabySV |
![]()
|
Voi imi spuneti de Elf SXR 5w-40 dar in in manualul masinii scrie 10w-40
Pana la urma am sa merg in continuare pe 10w40 semi pana ma lamureste si pe mine cineva in legatura cu uleiurile astea! La voi in cartea tehnica a masinii ce va scrie? |
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|
strumfuadi |
![]()
|
tot ce trebuia sa faci e sa citesti topicul mai bine..
vezi aici |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
Eu mi-am pus castrol 5w-40 si sunt multumit de el. Mi-am pus de castrol ca de asta aveau baietii la service si mi-au spus ca e adus direct din germania. Inainte am avut elf 10w-40 . Nu stiu ce diferente vedeti voi dar eu nu am vazut nici o diferenta intre ele. E tot ulei de motor si eu singura diferenta care o vad este ca ma duc cu 2000-3000 km mai mult cu 5w-40. La fel ca ceilalti consider si eu ca e foarte important sa nu fie fabricat sau imbuteliat in Romania ci de preferat sa fie undeva in vestul europei.
|
--------------------
Renault
Laguna
- CJ 27 BGM
1999 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 16:39 |