Alt ulei
![]() ![]() ![]() |
Alt ulei
Johnny78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|||
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
e facut in RO, nu imbuteliat. si mai bine.
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
adio si nu am cuvinte
mai completez pana rezolv cu semeringurile de supapa, dupa care trec pe sintetic... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
romeo73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 13 April 09 ![]() |
Salutare,
A avut cineva probleme (tacanit motor,consum dintr-o data etc) cu uleiul castrol pe renault laguna 1 ph2. As baga elf dar nu am incredere in el de cind este facut la brasov. 28 Apr 2009, 09:03: Ma gindesc serios sa bag castrol magnatec 10w40 Astept pareri This post has been edited by romeo73: 28 Apr 2009, 09:03 |
--------------------
renault
laguna 1.6 16v
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
La BV e facut doar ST10w-40
Elf SXR 5w-40 care este uleiul recomandat pentru motorul nostru benzinar e facut afara! La castrol 50% platesti marca. ![]() This post has been edited by strumfuadi: 28 Apr 2009, 09:37 |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
au fost pareri destule in topicul asta despre Castrol 10W-40, e bun .... baga !
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
strumfuadi |
![]()
|
Toate's bune, conteaza si cat dai pe ele. Elf nu e cu nimic mai prejos decat Castrol si e mai ieftin!
![]() Aaaaa, daca deja il are da, sa'l bage, dar daca nu mai bine ia un Elf SXR 5W-40 si de restul de bani baga niste benzina sau face altceva.. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Parerea mea e ca totusi la Castrol jumatate de pret sunt fitele, iar restul e ... ELF
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
dj_party |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 25 November 08 From: Timisoara ![]() |
Mi-am luat acum 2 zile 5 litri de ulei Castrol magnatec 10w-40, la un pret destul de bun 170 lei. Daca a mai folosit cineva sa imi zica si mie daca e bun si la cati km se schimba.
Mentionez ca masina din semnatura in jur de 150.000 km ![]() |
--------------------
renault
laguna 1
1999 1.6 16v b 107cp
|
|
Johnny78 |
![]()
|
e bine
e mai bun ca elf 10w40 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe ce te bazezi cand spui ca este mai bun??
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
O sa pun si eu Castrol la urmatoarea umplere. Dar sint sigur ca nu voi simti nimic. Si nici nu am cum. Cred ca asta se vede in timp.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
pe faptul ca elful 10w40 e, mai nou, imbuteliat la Brasov.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Aha am inteles... si eu tocmai mi-am luat... credeam ca comuna Cristian este in Franta...
![]() Asa ca fapt divers... turbinele Garett pt. Vw se produc la Bucuresti, instalatiile electrice pt. Seat se produc la Cluj, cele pt. Mercedes se produc langa Brasov si exemplele pot continua.... asta le face sa fie proaste??? cred ca avem noi o conceptie foarte gresita ca tot ce se fabrica la noi este prost.... cu, care eu nu sunt de acord si de aceea voi continua sa folosesc Elf si daca ar fi sa fie fabricat in fata blocului la mine pt. ca sunt 100% convins ca un producator atat de mare nu face rabat de la calitate indiferent unde isi face produsul.... P.S. Ca 99% din lucruri sunt fabricate in China in fabrici de curte nu este nici o problema nu?? daca erau in Romania probabil ca era... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Daca e curtea mare, nu e problema
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
diasul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 30 May 08 ![]() |
Am cumparat si eu ulei MOBIL 1 Full Sintetic 5W-40, Made in USA (bidonul mare are un galon adica cam 3,7..L iar cel mic 0.946 L). Are niste certificari si calificative pe care nu le-am mai vazut la alt ulei si in plus intervalul de schimb este de 25.000 km, deci se amortizeaza investitia cu brio. Am dat 214 lei, incluziv curierul pentru un bidon mare si unul mic. Sa vedem cat de bun o fi, dar in comparatie cu ceea ce se gaseste pe la noi trebuie sa fie mai rasarit.
This post has been edited by diasul: 12 May 2009, 10:14 |
--------------------
renault
megane 1.5 DCI 80CP
2003
|
|
cj98czh |
![]()
|
Indiferent de ulei as pune in masina eu nu as merge si nici nu merg mai mult de 10.000 km cu el din cauza prafului din scumpa noastra tara, tot la 10.000 schimb si toate filtrele....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Sunt ofticat pe faza asta, fiindca stiu ca romanii nu se pot abtine sa nu buleasca calitatea sau reteta.
a se vedea Coca Cola, Pepsi, orice marca de tigari si multe altele. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
si KFC-ul e bulit... o sa postez pe undeva un mail primit despre ei. revin cu link
![]() Link : http://reno.ro/Locuri-de-iesit-cu-prietena...ml#entry1864055 Nu este complet offtopic pentru ca se va vedea ca este vorba si de ulei ![]() This post has been edited by maister_dm: 12 May 2009, 10:53 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Johnny78 |
![]()
|
Nu mai enumar ca ma apuca nervii...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ionutmanole |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 17 December 08 From: Roman, Neamt ![]() |
Acum am pus si eu Elf compet. ST 10w 40. Sper sa fie bun:(... oricum am dat 120 RON pe 5l deci la pret e OK
|
--------------------
Renault
Laguna 1
- NT 07 EZY
1994/1.8 RT
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Ca bautor de sucuri mult mai mult ca apa, subscriu la faza cu Coca Cola si Pepsi. Nici nu se compara cu alte tari.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Diferentele nu sunt accidentale... De la tara la tara difera produsele.
La tigari, de la o persoana care lucreaza la BAT Romania - care acum face tigari si pt piata noastra, dar si pentru tarile nordice si arabi (serios), stiu ca difera intre ele. Inainte de lansarea la ceva se fac sondaje si teste... nu intru prea mult in detalii, insa consumatorii sunt cei care decid ce si cum vor. Unii vor tigari mai dulci (mai multa cacao), altii vor mai slabe sau mai tari(alt tutun, altfel tratat, alte filtre,etc). Mie unu nu mi-a placut Pepsiu luat in Viena, era mult prea acidulat. Redbullul era mai putin acidulat al lor, iar cel de la nemti era aproape apa plata. Deci, diferentele sunt date, cel putin la tigari, de ceea ce vrea clientul. La ulei tind sa cred ca nu e diferenta la acelasi brand. Plus ca nimeni nu-si face fabrica doar pentru o piata, ci se bazeaza pe forta de munca ieftina de la noi si produc pentru cine stie cate tari. Doar ambalajul ar trebui sa difere in cazul uleiurilor, pentru ca masinile sunt aceleasi mai peste tot. Parerea mea. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
La uleiuri de masina, ar trebui sa intrebe masinile ce prefera
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
Da daaa
![]() Mie imi place la motocicleta uleiul Motul 300V, are miros de guma turbo.. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
sunt de acord cu asta...
dar daca masina mea nu e luata di Romania, mi se pare corect ca sa pot gasi ulei "vestic" pentru ea. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(maister_dm @ 12 May 2009, 12:48) Diferentele nu sunt accidentale... De la tara la tara difera produsele. La tigari, de la o persoana care lucreaza la BAT Romania - care acum face tigari si pt piata noastra, dar si pentru tarile nordice si arabi (serios), stiu ca difera intre ele. Inainte de lansarea la ceva se fac sondaje si teste... nu intru prea mult in detalii, insa consumatorii sunt cei care decid ce si cum vor. Unii vor tigari mai dulci (mai multa cacao), altii vor mai slabe sau mai tari(alt tutun, altfel tratat, alte filtre,etc). Mie unu nu mi-a placut Pepsiu luat in Viena, era mult prea acidulat. Redbullul era mai putin acidulat al lor, iar cel de la nemti era aproape apa plata. Deci, diferentele sunt date, cel putin la tigari, de ceea ce vrea clientul. La ulei tind sa cred ca nu e diferenta la acelasi brand. Plus ca nimeni nu-si face fabrica doar pentru o piata, ci se bazeaza pe forta de munca ieftina de la noi si produc pentru cine stie cate tari. Doar ambalajul ar trebui sa difere in cazul uleiurilor, pentru ca masinile sunt aceleasi mai peste tot. Parerea mea. ... interesant ce ne-ai povestit, dar teorema ta nu are nici o valoare, exeplele date de tine fiind din domeniul perceptiei umane si legate strans de simtul gustului, cred ca esti nevoit sa recunosti ca nu poti aplica aceeasi teorema si la uleiurile de masina, pe care clientul nu le poate testa direct, eventual cum spunea fratele ricochet, sa le intrebe pe masini ! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
lag_ph |
![]()
|
*Doar ambalajul ar trebui sa difere in cazul uleiurilor, pentru ca masinile sunt aceleasi mai peste tot. Parerea mea.*
Nu asa am zis si eu, ca nu ar trebui sa difere? :? |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Ca sa nu mai vorbim de detergentul si samponul produs in Germania si cel produs prin Ungaria...
Iei Ariel din Germ si pui un capacel in masina si face multa spuma. Iei Ariel din Metro de la noi, produs prin Est pe undeva... si pui cateva capacele ca sa spele ca lumea... Asa si cu fabrica de ulei de la BV... produce ulei pentru estul Europei. Se face reducere de calitate pentru tot ce se vinde in piata din EST. Ce se fabrica si pentru VEST, iese la standardele din Vest. Deci nu e problema unde se fabrica... problema e pentru cine se fabrica. |
--------------------
-
-
-
|
|
alexxxh86 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 15 May 09 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(just_illusions @ 20 Mar 2009, 18:24) azi am schimbat si eu uleiul ... la un service din Mako ( Ungaria ) , am pus Castrol Magnatec 10W-40 ( 5litri au intrat ), am mai schimbat si filtrul de ulei, filtrul de aer, filtrul de benzina, si cel de la klimatronic ( de polen ) si toata treaba cu manopera m-a costat 29000 forinti ( aprox. 100 de euro ) plus ca mi-a mai spus si ce probleme ar mai fi de luat in seama ( ceva bucsa, disc de frana, schimbat lichid de frana etc.... ) ....comparativ cu preturile pe care le-am primit io de la Ciclop acum ceva timp ( vreo 3oo lei piesele enumerate, si nu stiu cat ar mai fi fost manopera) cam tot pe acolo cred ca se ajunge ....dar felul in care s-a lucrat si cat s-a chinuit omu sa-mi explice despre ce e vb ( eu nem tudom maghiar!) eu zic ca e net superior celor din tara de la noi ! As vrea sa merg si eu la unguri sa imi fac revizia la masina. Un symbol 1.5 dci. Trebuie sa schimb ulei, filtru ulei, filtru aer si filtru motorina. Daca se poate sa imi dati mai multe informatii despre serice-uri de prin Mako sau Szeged care poate vorbesc romana sau macar engleza si sa aiba un raport calitate/pret al serviciilor bun. |
--------------------
Renault
Symbol 1.5 dci
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 10:47 |