Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

[VAND]Teren + Casa, de vacanta, in zona montana

slider2
post 25 May 2010, 18:49
Post #1

doar membru si atat

Group: Members

Vand livada tanara si casa batraneasca (4 camere), utilitati (fantana cu hidrofor, fosa septica), foisor, gard modern, amplasament de invidiat, zona linistita, 50 m pana la soseaua principala zona turistica montana (Baraj Vidraru), statiune de recuperare.
Suprafata: 2000mp. Pret 40.000 euro negociabil.

Din pacate nu merge sa atasez pozele, asa ca aveti aici un link cu anuntul pentru aceeasi persoana, pe un site dedicat. Acolo veti gasi si ceva poze.

Anuntul este pentru un prieten foarte bun, deci nu ma intrebati pe mine de alte detalii in afara de cele date in anunt. Cine vrea sa afle mai multe sa sune la numerele de telefon afisate.

--------------------
symboala neagra 2008
mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Merced
post 25 May 2010, 20:52
Post #2

om al munților

Bradetu e o comuna foarte frumos pusa, dar nu poti spune ca se afla la apropiere de barajul Vidraru. Pentru ca ori ocolesti prin Curtea de Arges ca sa ajungi acolo, ceea ce inseamna cel putin 60 de kilometri, ochiometric zic, ori cica ar fi un drum pe care n-am avut curaj sa ma avant, fiind forestier si neintretinut, probabil in jur de 20 km, dar drum foarte greu.

Insa repet zona este SUPERBA. Ceva mai jos am si eu casa in curtea bunicilor, la vreo 20 de kilometri.

Se poate considera free up postul asta. smile.gif

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
slider2
post 25 May 2010, 20:59
Post #3

doar membru si atat

Nu te contrazic in legatura cu accesul la teren pentru ca n-am avut onoarea sa ajung pe acolo. Terenul este detinut de tatal fostului meu coleg de banca din liceu. Sunt in relatii foarte bune cu el, suntem prieteni foarte buni, dar n-am avut ocazia sa vizitez aceasta locatie, tinand cont ca nici fostul meu coleg nu o frecventa foarte des, mai mult parintii lui. Din ce am inteles fusese cumparata pentru ca parintii lui sa se retraga acolo intr-un viitor, sau ceva de genul.

This post has been edited by slider2: 25 May 2010, 21:00

--------------------
symboala neagra 2008
mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 09:26
Dacia