[VAND]Teren + Casa, de vacanta, in zona montana
![]() ![]() ![]() |
[VAND]Teren + Casa, de vacanta, in zona montana
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.306 Joined: 24 June 07 ![]() |
Bradetu e o comuna foarte frumos pusa, dar nu poti spune ca se afla la apropiere de barajul Vidraru. Pentru ca ori ocolesti prin Curtea de Arges ca sa ajungi acolo, ceea ce inseamna cel putin 60 de kilometri, ochiometric zic, ori cica ar fi un drum pe care n-am avut curaj sa ma avant, fiind forestier si neintretinut, probabil in jur de 20 km, dar drum foarte greu.
Insa repet zona este SUPERBA. Ceva mai jos am si eu casa in curtea bunicilor, la vreo 20 de kilometri. Se poate considera free up postul asta. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
Nu te contrazic in legatura cu accesul la teren pentru ca n-am avut onoarea sa ajung pe acolo. Terenul este detinut de tatal fostului meu coleg de banca din liceu. Sunt in relatii foarte bune cu el, suntem prieteni foarte buni, dar n-am avut ocazia sa vizitez aceasta locatie, tinand cont ca nici fostul meu coleg nu o frecventa foarte des, mai mult parintii lui. Din ce am inteles fusese cumparata pentru ca parintii lui sa se retraga acolo intr-un viitor, sau ceva de genul.
This post has been edited by slider2: 25 May 2010, 21:00 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 09:26 |