SMURD Constanta, feedback
![]() ![]() ![]() |
SMURD Constanta, feedback
mihai_dorin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|||
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
asta e foarte bine..... |
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
marcu28 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 3 August 08 ![]() |
www.holdem.ro/forum/blogs/chucky/546-hotii-de-la-smurd-constanta.html - 42k
|
--------------------
Peugeot
307 hdi
2006
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce vrea marcu28 sa spuna:
"Astazi am primit o veste care nu numai ca m-a intors pe dos din punct de vedere psihic, dar fizic mi-a provocat o sila imensa...a fost mai mult decat am putut sa duc in momentul respectiv. Una dintre persoanele dragi mie, si colega de forum in acelasi timp, a avut accident de masina. Cand spun dauna totala cred ca spun totul. Un miracol...sau poate chiar ingerul ei pazitor, a salvat-o pe Adutsa de la o calatorie pe lumea cealalta. Pe scurt, se afla la volanul masinii personale, fiind insotita de alte doua fete. A intrat intr-o intersectie in care semafoarele erau pe galben intermitent, ea aflandu-se pe drum cu prioritate, si brusc a fost izbita pe partea stanga de o soferita idioata, a carei singura explicatie a fost "am crezut ca e galbenul dinaintea rosului si mi-am zis ca am timp sa traversez intersectia". No need to say ca idioata rula cu 70 km/h in localitate. Ce mai incoace si incolo, impactul a fost suficient de puternic ca sa bage in spital 3 persoane, dintre care se pare ca doar Adutsa a scapat ieftin. Aici vine partea halucinanta a situatiei. Au fost chemati cei de la SMURD, care prin prim-ajutor au inteles si usurarea de bunurile de valoare a soferitei. Singura bijuterie a Adutsei se afla pe degetul ei de la mana...un inel de aur primit in dar de ziua ei, anul acesta. Spun se afla pentru ca asistentele medicale de la SMURD au considerat ca e mai bine sa i-l scoata. Va dati seama cat de scarbos e sa simti cum esti deposedat de un bun al tau si sa nu poti reactiona de durere ? Mi-e sila....o sila imensa de astfel de jeguri. O intrebare imi staruie in minte si se repeta necontenit: cat de lipsit de inima, creier, moralitate, etc...trebuie sa fii ca sa profiti de incapacitatea unui om de a reactiona ? La ce trebuie sa ne mai asteptam , fratilor, daca cei pusi sa ne ajute la greu profita de noi ? Pe cand un politist care ajuta violatorul sa isi dezbrace victima? Pe cand un preot care pune cianura in aghiasma ? Pe cand ? Cat mai dureaza oare ? Mi-e scarba !" ![]() This post has been edited by mihai_dorin: 14 Nov 2008, 17:53 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
acum zic si eu ...
asistenta medicala a procedat foarte bine ... cu conditia ca la ajungerea in unitatea de primire urgente sa predea absolut toate bunurile victimei pe baza de proces verbal ... si spun asta deoarece in cazul unui politraumatism prin accident rutier daca este lezat si membrul superior acesta se poate "umfla" foarte mult si intr-un timp foarte scurt iar eventualele podoabe gen inele/verighete raman captive pe degetele accidentatilor devenind extrem de periculoase asta pe langa faptul ca pot impiedica efectuarea unor investigatii sau proceduri specifice.la fel si cu lanturile de la gat sau alte accesorii. |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
mucii_salbatici |
![]()
|
![]() Membru marunt Group: Members Posts: 79 Joined: 28 September 07 From: Brasov ![]() |
Ma bag si eu..
La fel cred si eu, ca a luat inelul din alte motive, parca nu-mi vine sa cred ca l-a furat de-adevaratelea.Mi-e cam greu sa cred ca aia de la Smurd ar face mizerii d-astea...da' cine stie.. Nu i l-a dat ulterior inapoi? |
--------------------
.
Ex Laguna II
2002 Expression 1.9 dCI 79 KW
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
a primit inelul inapoi la externare sau a "disparut" ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
un sfat ... inelul nu ii va fi dat de catre nimeni ... el trebuie cerut.
![]() daca ai 10 pacienti intr-o zi veniti in UPU nu poti sa-i urmaresti pe toti sa vezi cand se externeaza de pe sectiile unde au fost internati ca sa le inapoiezi bunurile.asa ca cineva din familie sau chiar domnisoara daca este capabila se poate adresa medicului sef de garda de la UPU unde a fost dusa pt. lamurirea problemei ... sau eventual politistului care in mod sigur s-a prezentat si el in camera de garda dupa accident pt. eventuale declaratii . |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
"Apar cei de la SMURD ma urca in masina, imi panseaza degetu` mic de la mana dreapta care s`a opus capacului de la airbag si s`a ales cu o super taietura pe lung. imi fura un inel . si tineam mult la el. nu mi`am dat seama pe moment (bine ca n`am patit la stanga nimic ca poate ramaneam si fara ceas, bratara si celalat inel!!). acuz dureri de cap, am o taietura pe frunte si una pe bratul stang. nu vreau sa merg la spital, nu simt nimic. mi se face rau in ambulanta, ma intind pe pat. aud politia cu "va rog... masinile care nu au legatura cu accidentu` sa se puna in miscare. PUNETI`VA IN MISCARE!!!". vreau sa ies odata din ambulanta si sa vb cu politia, ca la felu` in care au ramas masinile pe strada parea ca EU sunt vinovata. semnez ca nu vreau sa plec cu ei la spital, salut frumos (inca nu mi`am dat seama de inel), le multumesc, erau f de treaba si glumeti si gagica parea fata de comitet si ma duc la nenea politist care incepuse deja sa se agite sa caute pers care sa ajute la masuratori. o sun in sf. pe mama, ii spun calma ca am facut accident, ca sunt ok, ii tremura vocea si ma anunta ca ia un taxi si vine. polititstu` ne pune sa suflam in fiola, 0.00 amandoua. intreaba ce s`a intamplat, am povestit, proasta si`a recunoscut vina, avea lacrimi in ochi. masina mea arata groaznic. la prima vedere si cu sangele de pe airbaguri n`ai zice ca au mai iesit oameni intregi d`acolo. de fapt asa s`a si dus vestea : "accident super naspa, dauna totala masina nu mai are bot...". exagerat. are. dar nu mai sta . ajung la politie, incerc sa scriu declaratia, nu prea ma lasa mana dreapta.
*** funny ...in timp ce incercam sa scriu, imi mai cadea cate un ciobuletZ...nu stiu exact de unde. si de ce aveam cioburi si`n pantaloni nush *** Ma duc la spital, n`am nimic rupt, imi face antitetanos d`ala. lesin. imi revin, ma doare capu`. imi rebandajeaza degetu`, iar lesin, ma duc la perfuzii. ies din spital dar nu pe picioarele mele :|. ajung acasa, tre` repaos, am 3 zile critice, daca lesin iar tre sa ma internez. n`o sa lesin ca nu`mi place in spital si nici nu vreau sa dorm cu o baba in pat. Colega mea e internata, si`a rupt mana, trebuie sa se opereze. Cealalta fata e plina de vanatai, o doare capul dar e acasa, ok. poate imi explicati si mie cum de e tipa sigura si acuza SMURDU-UL ...ca din ce povesteste ea lucrurile stau cam alambicat si neclar, e usor sa arunci cu noroi ![]() This post has been edited by FireChief: 15 Nov 2008, 15:58 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
E pokerita, poate de aceea e asa nesigura.
![]() This post has been edited by mihai_dorin: 16 Nov 2008, 17:52 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 07:24 |