Se aude mai prost radio!, Am schimbat casetofonul de logan cu un mp3 LG.
![]() ![]() ![]() |
Se aude mai prost radio!, Am schimbat casetofonul de logan cu un mp3 LG.
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
Eu am LG pe logan si sunt multumit de receptia pe care o are, doar la radio ZU am vazut ca are probleme.
|
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
ce model de lg ai?
am si eu unu si nu am probleme.... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
costelish |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 29 July 08 ![]() |
lac 3800R
|
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
@klaus: poate fi si de la lipsa legaturii de masa a cablului, caz in care insasi cablul se comporta ca o antena, iar montarea antenei standard duce la "lungirea antenei". As verifica daca acel cablu "da la masa".
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
Xsander |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 26 February 08 From: Bucuresti ![]() |
Logan Kiss FM ce am avut instalat pe ea la capitolul audio:
1.Blaunkput din fabrica :absolut nici o problema cu receptia radio doar ca se auzeau slab melodiile de pe cd sau la radio(calitatile sunetului lasau de dorit) 2.Sony Xplod st nu mai stiu cum....:receptie radio impecabila + sunet destul de bun (unnalte si joase).Pe asta mi l-au sutit baietii de cartier... Precizez ca nu am avut absolut niciodata de cand am masina ( un an a facut luna trecuta) nici un fel de problema cu receptia radio sau incidente care sa afecteze antena sau alt circuit. Acum cateva zile am cumparat un LG Lac5800R.Treaba sta in felul urmator: Semnalul radio este excelent DAR,din CAND IN CAND ,si subliniez, mi se intampla ca sa se auda putin cu purici( ca si cum as trece sa zicem printr-o zona in care semnalul este bruiat si dupa aceea sa-si revina, am si un indicator de putere a semnalului care in acel moment oscileaa cateodata mai mult sau mai putin).Ideea e ca am facut conexiunile ca la carte le-am verificat de 5 ori si STIU ca nu e problema de acolo.Am citit manualul am lasat toate functiile active ta/af si altele care se presupune ca imbunatatesc semnalul slab.Odata cu aceste schimbari calitatea s-a imbunatatit simtitor dar nu a disparut.Nu stiu ce sa mai fac sincer pentru ca nu mi s-a mai intamplat cu celelalte.Ma gandeam sa cumpar un amplificator pentru semnal ,care se monteaza intre player si antena, dar mi-e teama sa nu stric ceva.Daca cineva ma poate lamuri....Multam. |
--------------------
Dacia , Renault ,VW
Logan , Trafic, Caravelle
2007 Kiss 1.4 mpi ,2007 1.9TDI, 1996 2.4 diesel
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
vreau totusi sa precizez ca receptia radio de la casu original nu se compara cu cea a unui casetofon pus porma ,toate se aud prost fata de original,si cred ca e normal
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
pionerul meu nu a avut probleme de receptie
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
in general in bucuresti semnalul radio este destul de putenic la toate radourile (pentru un aparat de radio decent), asa ca nu vad de ce trebuie un amplificator de antena. In cazul in care receptia este de calitate proasta parerea mea este ca receptorul este de calitate proasta.
Semnal radio prea puternic????...... Scuze klaus dar asa ceva nu exista, altfel daca ai trece pe langa sediul radio kiss de exemplu nu ai putea sa receptionezi acest post de radio, sau ca si cum ai spune ca la priza din casa sunt 15 A si nu poti sa bagi televizorul in priza ca se arde... si inca ceva: in parte sunt de acord cu ionut tanase in privinta LG (parca se numea si goldstar inaine si nu mai pare atat de firma), dar mai putin vehement decat el, cum de altfel sunt convins ca pe piata cel putin 30% sunt falsuri This post has been edited by b34uen: 22 Dec 2008, 13:18 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca exista etaj de RAA pe alimentarea televizorului?
Eu am vazut la viata mea televizoare care mergeau prost ca aveau semnal RF prea mare la intrare. Principial nu inteleg de ce nu s-ar putea si la radio. Daca cineva mi-ar putea explica, as ramane indatorat. Si LG = Lucky Goldstar (a rezultat in urma unirii celor 2 firme coreene) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Alea vechi stiau doar sa nu mai amplifice, nu si sa atenueze. Orice receptor fm are asa ceva si isi trage nivelul din intermediara.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
esti rautacios pentru ca ai inteles comparatia: exact ca in cazul intensitatii curentului la alimentare si din semnalul radio ia atat cat trebuie, iar nivelul de amplificare este variabil astfel ca nu iti taie din varfurile semnalului (imi pare rau dar nu stau sa adaug scheme si desene cu sinusoide din motive de lene)
iar denumirea de goldstar nu cred ca ar mai atrage pe cineva in ziua de astazi (chiar suna chinezesc rau) de aceea am amintit de ea, in schimb toti privesc marca LG ca fiind extraordinara craciun fericit si un an nou foarte bun la toata lumea This post has been edited by b34uen: 23 Dec 2008, 09:51 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
klaus |
![]()
|
Din cate stiu eu, semnalul radio de Fm este un semnal cu variatie in frecventa, nu in aplitudine. Tradus in tensiuni si curenti de alimentare, ar insemna tensiune standard de 220V cu variatie de frecventa (10hz-40 z-100hz-50 hz etc).
Ori daca tu ai la intrare o amplitudine de 330 V s-o arde alimentarea aparatului? Dar daca etajul de amplificare automata face tot semnalul de peste 80% sa fie la iesirea din etaj 100%, ce se intampla cu cei 20%? Nu se pierd ca informatie? Cum s-ar traduce aceasta pierdere de informatie? Cumva in sunet de proasta calitate? Insa repet, eu nu spun ca aia e cauza. Eu spun ca poate fi una din cauzele posibile. Care poate ar trebui vazuta daca e sa nu, si se face foarte usor aceasta verificare. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Vorbiti in continuare de tensiuni si curenti de alimentare, etaje de amplificare si procente dar nu vreti sa luati in considerare un aspect evident: LG-urile sunt cam slabute pe partea de receptie radio. Nu o luati in nume de rau dar chiar sunt slabe. In oras nu ai voie sa nu se auda radio perfect. Eu am un Pioneer care i-a luat locul unui Panasonic. Nici unul dintre ele nu a avut nici cea mai mica problema cu receptia radio. Ca idee, printre etaloanele in receptia radio se innumara urmatorul player:
http://www.alpine.ro/home/products/headuni...its/cda-9812rb/ De fapt, eu ma declar un fan al celor de la Alpine si Clarion care sunt de departe cei mai buni in materie de sound auto. |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Nu mai conteaza ... poate m-a luat valul dar cand aud de pocnitorile de la LG ma iau nervii in rafale. Oricum, atentie pe ce dati banii pentru ca la aceeasi bani (relativ) isi poate lua omul altceva mai bun.
Or fi fost buni cei de la GoldStar pe vremuri dar acum piata a evoluat iar ei au cam ramas in urma de cand se numesc LG. Oricum, pe partea de HiFi auto ei nu prea conteaza, sunt "prea" mediocri ... practic sunt de NEluat in seama. Parerea mea. |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:21 |