VAND NOKIA N70 , argintiu . Il folosesc de 1 an jumatate , functioneaza impecabil , totul este original , nu a fost schimbat niciodata nimic la el . Bateria tine peste 5 zile ( inchis noaptea ) , convorbiri mediu ( 10 - 15 min / zi ) , eu asa il folosesc .
Are 3G , aparat foto cu blit , bluetooth , foloseste MMC ca memorie , arata decent .
De la Nokia va dau cateva citate :
" Frecvența de operare
* Mod dual WCDMA/GSM și acoperire GSM în bandă triplă pe cinci continente (în rețelele GSM 900/1800/1900 și WCDMA 2100)
* Comutare automată între benzi și moduri de operare
Dimensiuni
* Volum: 95,9 cc
* Greutate: 126 g
* Lungime: 108,8 mm
* Lățime (max): 53 mm
* Grosime (max): 21,8 mm
Afișajul și interfața cu utilizatorul
* Ecran color principal: 176x208 pixeli, până la 262.144 de culori
* Funcție de ajustare automată a luminozității ecranului, tastă de parcurgere în cinci direcții, două taste de acces rapid, tastă pentru aplicații, taste pentru editare și ștergere, taste pentru expediere și anulare, tastă multimedia pentru acces direct la aplicațiile de care aveți nevoie
* Ecran pentru mod de așteptare activ
Funcții de memorie
* Memorie internă dinamică de până la 30 MB pentru imagini, contacte, mesaje text, mesaje multimedia, tonuri de apel, imagini, clipuri video, note de calendar, liste de sarcini și aplicații
* Memorie extensibilă: Cartelă Multimedia (MMC)* de dimensiuni reduse de 64 MB cu dublă tensiune de alimentare (1,8/3V)
* Sistem de introducere și înlocuire rapidă a cartelei (fără oprirea dispozitivului) pentru introducerea și îndepărtarea facilă a cartelei MMC
Notă: Cititorul încorporat pentru cartela multimedia din terminalul Nokia N70 funcționează la 1,8 Volți și de aceea cartela MMC necesită dublă tensiune de alimentare, aceasta putând suporta atât 1,8V, cât și 3,0V. Cartelele MMC de dimensiuni reduse produse sub marca Nokia sunt cartele cu dublă tensiune de alimentare (vândute separat).
* Vă rugăm să rețineți că memoria disponibilă pe cartela Multimedia (RS-MMC) din pachetul de vânzare poate varia în funcție de piață și/sau operatorul de rețea sau furnizorul de servicii.
Transfer de date
* WCDMA 2100, cu transfer simultan de voce și pachete de date (PS - viteză maximă UL/DL= 128/384kbps, CS - viteză maximă 64kpbs)
* EGPRS, clasa B, multislot clasa 10 - (UL/DL = 118.4/236.8 kbps)
* GPRS, clasa B, multislot clasa 10
* Codecuri pentru convorbire: FR, EFR, WCDMA și GSM AMR
* Transfer de date între două telefoane care au la bază platforma Series 60
Notă: Pragurile de viteză atinse în utilizare pot varia în funcție de suportul de rețea.
Gestionarea apelurilor
* Nokia PoC push to talk
* Contacte: bază de date cu informații avansate despre contacte, ce permite înregistrarea mai multor numere de telefon și email la fiecare contact în parte, acceptând, de asemenea, și alocarea unei fotografii portret și organizarea în funcție de grupuri de contact
* Apelare rapidă
* Jurnale: păstrează liste cu apelurile formate, primite și ratate
* Reapelare automată
* Preluare automată a apelurilor (funcționează doar cu set cu cască sau set auto compatibile)
* Include apelarea unor numere fixate, ceea ce permite numai apelarea numerelor predefinite Teleconferință
Servicii digitale
* Aplicații Java™ și Symbian sunt disponibile pe Nokia Software Market (EN)
* Grafică, pictograme, animații, logo-uri
* Jocuri: posibilitatea de a descărca jocuri noi
* Tonuri de apel: tonuri reale, tonuri polifonice
* Teme: posibilitatea de a descărca teme noi
Gestionarea consumului
* Acumulator: Li-Ion 970mAh BL-5c
* Durată de convorbire: până la 3,5 ore*
* Durată în regim de așteptare: până la 11 zile*
*În funcție de configurarea rețelei operatorului și de tehnologiile folosite.
Funcții pentru imagini și video
* O cameră de 2 megapixeli (1600 x 1200 pixeli), cu zoom digital 20x
* O a doua cameră VGA (640 x 480 pixels ) cu zoom digital 2x
* Tastă dedicată pentru diafragmă și capac glisant pentru activarea camerei
* Apelare video cu vizualizare reciprocă
* Împărtășire de conținut video în timp real
* Bliț integrat (rază de operare de până la 1,5m)
* Moduri de bliț: activat, dezactivat, automat și de eliminare a efectului de ochi roșii
* Moduri performante pentru cameră: imagini statice, fotografiere secvențială și înregistrare video
* Șase posibilități de setare pentru captarea unei imagini, inclusiv panoramic, portret, nocturn și sport
* Setări, ajustarea luminozității, calitatea imaginii, autodeclanșator, setări ale procentajului de alb și tonuri de culoare
* Editor pentru imagini și clipuri video
* Aplicația Movie Director pentru producție video automatizată
* Publicarea pe Internet a imaginilor și clipurilor video
Funcții pentru voce
* Apelare vocală prin rostirea numărului solicitat (SIND)
* Comenzi vocale
* Reportofon
* Difuzor încorporat fără comenzi manuale
Radio cu afișaj
* Ascultați muzică și interacționați cu posturile radio preferate
* Aflați ce melodie se difuzează, cine o cântă, precum și alte informații despre artistul respectiv
* Participați la concursuri și răspundeți la sondaje, votați pentru melodiile preferate
* Descărcați direct pe telefonul dumneavostră melodiile pe care le cumpărați "
http://www.nokia.ro/A4468069- il dau impreuna cu o cartela MMC de 512 mb si incarcatorul de casa . ( nu stiu sigur daca mai am cutia , manualele , cablul de date si cd-ul de soft )
- eu l-am cumparat de nou , sigilat , numai eu l-am folosit , nu s-a umblat la soft sau in el , nu am avut nici o problema cu el , nu ma ocup cu telefoane mobile si nici nu fac jmecherii cu ele .
- PRET : 380 ron .
This post has been edited by marius80_eugen: 10 Oct 2008, 16:02