Ce sa fie... ce sa fie... piulita ?, gasit piulitza, caut proprietar, accept recompensa
![]() ![]() ![]() |
Ce sa fie... ce sa fie... piulita ?, gasit piulitza, caut proprietar, accept recompensa
Andrei Clio Trei |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 18 June 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) P9188716.JPG ( Size: 679.99k ) Number of downloads: 242 P9188718.JPG ( Size: 681.64k ) Number of downloads: 226 P9188720.JPG ( Size: 690.66k ) Number of downloads: 259 |
||
--------------------
Renault
Clio 3 Dynamique
2007
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
o fi cadoul din partea dealerului. unora le da covorase, altora alarme, tie ti-a dat o...piulita.
pune-o bine ca nu se stie cand o fi utila. o piulita nu strica la casa omului. This post has been edited by cristib: 18 Sep 2007, 17:30 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pastreaza-l. Poate candva vei gasi si surubul "sot".
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
surubul sot cred ca este la mine...
![]() eu am gasit un surub sub scaunul pasagerului... dar nu stiu de unde.... ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Mai raman suruburi, piulite, clipsuri de plastic, capacele....prin masini de pe linia de montaj.
Nu-i obligatoriu sa aiba o pereche prin masina in conditiile in care totul pare in regula! ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
ok, dar in cazul asta perechea a aparut in alta masina
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
seamana f bine cu suruburile de prindere ale scaunului. mai fa o verificare. daca e si M8
|
--------------------
a
a
a
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Hm...pai dati-mi-le mie...ma apuc si strang tot ce gasesc legat de Clio 3 si poate intr-un an o sa am toate piesele si-o sa iasa o masina intreaga
![]() Asta e ca in bancul cu bicicleta si mitraliera...pentru cunoscatori ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Chiar e prins scaunul cu piulite metric 6?
![]() Eu am oarece indoieli :nedumerire |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
sadi |
![]()
|
pai la mine nu cred ca este de la scaun. scaunul sta bine prins si a fost rabatat de nenumarate ori pentru a se intra in spate (am clio cu 3 usi), nu se deplaseaza de la locul lui... surubul intr-adevar l-am gasit cam la o saptamana dupa ce am luat masina.
|
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
|
--------------------
a
a
a
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
oi fi zis tu M8, dar piulita e de M6
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
Legat de piulita din topic. Ieri am schimbat la un Clio, asazisa bieleta din capat bara stabilizatoare, care din fabrica, nu contine piulita de 8 cu nylstop. Am cumparat-o separat de la reprezentanta Renault. Cost 6,25 RON. Asta in conditiile ca una similara-dar fara nylstop costa in comert 0,1 RON.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Eu masina am ridicat-o ieri de la Ipso Ploiesti. Nu am gasit nici o piulita insa, am gasit un CD in carcasa originala (pe sub scaun ) intitulat "Anotimpul Manelelor 2", cu Guta, salam si alte mezeluri. Pe bune. Scuze de off topic.
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
joey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 9 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Dumid, in cat timp ti-a venit masina ?
Eu am aproape 2 luni de cand astept si dealerul imi tot zice ca e gata si ca asteapta sa fie pusa pe transport (asta de 3 saptamani). |
--------------------
RENAULT
CLIO 3
DYNAMIQUE 1,6 16v CVA Singurul loc in care Banii vin inaintea Muncii este in dictionar.
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Dupa patania traita anul trecut cu comanda la megane cu cutie automata (comanda data pe 29.04 cu avans, livrare estimata 04.07, masina venita pe 09.08, vezi ca e toata povestea pe topicul megane 2) am preferat de data asta sa iau o masina pe stoc. Doream gri eclipse , dci 70, cu clima automata. Exista pe stoc, si a venit in 7 zile. De fapt masina a venit in 4 zile dar a durat pana BCR leasing a facut plata.
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 14:56 |