Renault21 uzura discuri si placute frana, ajutor
![]() ![]() ![]() |
Renault21 uzura discuri si placute frana, ajutor
istvan75 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
21
87 berlina
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.908 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
cand ai schimbat discurile, s-au inlocuit si placutele? poate sunt placutele prea dure...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Fery_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 17 January 07 From: DEVA ![]() |
cauta un magazin unde-s meseriasi adica stiu ce vand
spune-i sa-ti aduca discuri si placute compatibile adica sa fie de la acelasi producator sunt marci bune care se gasesc peste tot de exemplu eu folosesc FERODO si sunt foarte multumit odata am pus numa placute dupa care am schimbat si discurile+placutre noi placutele 82lei setu discurile 100lei bucata sau TRW iara sunt bune si pretul e cam acelasi deci ai discuri sau placutele proaste sau amandoua deci la frane sa nu te zgarcesti pune piese de calitate eu astia doi producatrori iti recomand si nu ai treaba deci alegi intre astia seriosi:Remsa,Bosch,Ferodo,TRW,ATE sa pui discurile si placutele de aceasi marca si imposibil sa nu-ti fie ok la mine tin 25-30 de mii un set de placute depinde de stilu de condus la seful meu la logan are 45000km o are de noua si inca nu a schimbat placutele daca folosesti piese de provenienta dubioasa risti sa ai frane proaste si uzuri cum ti se intampla tie This post has been edited by Fery_: 2 Mar 2009, 00:11 |
--------------------
Renault
21
- HD75LEX
GTS-1989 1721MPI 69kw
|
|
XtreZz |
![]()
|
![]() Addicted Group: Members Posts: 794 Joined: 28 June 08 ![]() |
Salutare....am si eu o intrebare...o sa o spun aici pentru ca nu are rost sa deschid un nou topic pentru asta...stie cineva cam cat ar costa conducte de frana si un parbriz? multumesc.
|
--------------------
Seat
Leon
- BV 69 XTZ
2008 1.9 TDI BXE EX: Renault 21 GTD 1986
EX: Vw Golf 3 1.6 Renault Fluence 1.6 DCI Seat Leon 1P 1.9 TDI |
|
istvan75 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 March 09 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
renault
21
87 berlina
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
eu cu saboti Ferodo am facut varza tamburii spate la R21.unii zic ca nu ar fi originale si de aceea.te-ai gandit ca s-ar putea sa fie pompa?trebuie sa testezi franele la un stand specializat si cei de acolo iti vor spune cat de tare franeaza fata.oricat ai fi de sportiv nu ai cum sa le strici atat de repede.mai verifica si daca se incing rotile mai tare decat ar fi normal(s-ar putea sa mearga putin infranata)
This post has been edited by victor cristian: 4 Mar 2009, 17:52 |
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 03:28 |