fuge spatele la viteze mari
![]() ![]() ![]() |
fuge spatele la viteze mari
jetatae |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 30 October 08 From: SIBIU - AVRIG - ROMANIA ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9 DCI
2002
- SB -**-** In viata cel mai mare risc e sa nu risti nimic...
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Amortizoarele in ce stare sunt? Ai facut cu test de amortizoare?
ce anvelope ai pe spate? Care ste gradul lor de uzura? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
jetatae |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 30 October 08 From: SIBIU - AVRIG - ROMANIA ![]() |
am genti pe 17 si amortizoarele sunt la 70 la suta
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9 DCI
2002
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
ok, nu mi-ai spus de anvelope... Ce marca si ce grad de uzura au...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
jetatae |
![]()
|
gumele sunt ok nu cred ca e de la gume
31 Oct 2008, 20:28: sunt michelin si as zice undeva la 65 70 la suta This post has been edited by jetatae: 31 Oct 2008, 19:28 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9 DCI
2002
|
|
cj98czh |
![]()
|
La un grad de uzura de 65-70 este foarte probabil sa fie din anvelope...
Mai ales ca acum a dat putin frigul si daca ai anvelope de vara, acestea isi pierd din proprietati de la 7-8 grade in jos... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Pai dak toate is OK e dubioasa treaba ... .La mine cauciucele is cam uzate ,undeva la 50% , da se tine k-lumea pe viraje nam treaba . Eu zic sa mai verifici odata suspensile ,rotile cu tot ce mai au ele pe acolo
![]() Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
1.8 Dynamique
- BC 05 JMU
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
eu zic ca nu nici o problema stai linistit.... eu sunt de parere ca la viteze ridicate suspensia e setata foarte bine in sensul ca masina mai degraba are tendinta de a supravira ( a fugi de spate) decat a subvira. Oricum daca ai incercat ai vazut ca esp lasa masina sa derapeze putin dupa care intervine si redreseaza masina. Tot ce trebuie sa faci este sa mentii constant virat volanul in directia in care vrei sa mergi sa nu te apuci sa tot invarti de volan.
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Cam ce intelegi tu prin viteze mai mari?
Eu cred ca singura problema e viteza prea mare. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
tzavalau |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 438 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
![]() Cam ce intelegi tu prin viteze mai mari? Eu cred ca singura problema e viteza prea mare! subscriu in totalitate,unii nu au "limitator" de viteza si dupa aceea ......... ![]() |
--------------------
KGM
Korando
1.5Tgdi Black/2024 /C300
- HD 55 BXL Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
jetatae |
![]()
|
cam la 110 115 face urit poate cumva sa fie din bucsile alea pacatose de pe spate ca , cam bat ele
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9 DCI
2002
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Nu prea are cum sa fie din bucse.
110, 115 poate fi o viteza foarte mare pentru anumite viraje. Depinde de curba pe care intentionezi sa o "ataci" cu aceasta viteza. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
Pai... la viteza aia, nu cred ca poti lua o curba cu o deschidere mai mica de aprox. 120 grade (in conditii de siguranta). Daca la 115-120km/h iei o curba la 90 grade... te cam duci in balarii cu esp cu tot...
This post has been edited by Sp!ke: 31 Oct 2008, 21:13 |
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(tzavalau @ 31 Oct 2008, 21:01) ![]() Cam ce intelegi tu prin viteze mai mari? Eu cred ca singura problema e viteza prea mare! subscriu in totalitate,unii nu au "limitator" de viteza si dupa aceea ......... ![]() pai da ,eu cred ca am devenit prea pretentiosi,daca intri cu viteza in curba mai sant si ceva denivelari,ca asa este pe la noi,cum sa nu ti se para ca nu este stabila eeee vedeti ca eu ma rog pentru voi sa fiti sanatosi nu pentru verdeata..... ![]() |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pai normal ca fuge, fiindca e mult mai usoara pe spate decat pe fata... Nu e BMW sa aiba 50-50. Si in afara de asta, pe spate n-are punte independenta.
Deci, daca ai gumele putin uzate, fuge usor de spate. N-ai ce-i face... asta e masina. Doar gume noi. This post has been edited by andu911: 1 Nov 2008, 00:23 |
--------------------
-
-
-
|
|
Justincase |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 21 October 08 ![]() |
cauza e greu de determinat, poate sa fie:
1 anvelope 2 jenti descentrate 3 geometrie (bucsi defecte) 4 amortizoare |
--------------------
BMW
Z3
1996
|
|
jetatae |
![]()
|
tind sa cred si eu ca e de la bucsile alea nenorocite de pe spate pt. ca gentile sunt ok
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9 DCI
2002
|
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
"gume" "genti" ce urat suna....parca ati avea carute
|
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
Florin_A4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 21 February 07 ![]() |
Incearca la curbe sa nu franezi, ci sa accelerezi. Adica franeaza inainte de curba, nu intra in curba cu piciorul pe frana, ci accelereaza acolo. Evident, nu la viteze f mari. Spune apoi diferenta, pls.
|
--------------------
Renault
Laguna
2006 - Pack Authentique Laguna 2006 - 1.6 - 16V - 115 HP - Bucuresti
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Pai asta tine de abc-ul soferiei.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Florin_A4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 21 February 07 ![]() |
Da si nu...in sensul ca asa se face corect, insa depinde ff tare de masina. La cea veche puteam sa franez cat voiam in curbe, era preparata. Suspensie joasa, cauciucuri cu talon mic, etc, masina era fff rigida. Statea extraordinar pe sosea, insa pentru laguna stock nu e valabila oferta cu 'franat in curbe'
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2006 - Pack Authentique Laguna 2006 - 1.6 - 16V - 115 HP - Bucuresti
|
|
milik08 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 18 March 07 ![]() |
Aceeasi problema am avut-o si eu la Laguna mea. 120 CP, 1,9dci. Am un stil de condus mult mai agresiv decat multi altii. Dupa niste teste la service am descoperit ca aveam bucsele de pe puntea spate terminate si in plus, bara de torsiune rupta. Dupa remediere, nu mai am nicio problema pe curbe.
|
--------------------
Renault
Laguna II VFIBG0
2004
- 55zav Laguna II, 120 CP 1,9 dci
|
|
jetatae |
![]()
|
este exact ceea ce credeam si eu dar despre bara nu stiu inca trebuie sa ma uit la ea oricum vreau sa le schimb cit mai urgent. Multumesc pentru confirmare....
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9 DCI
2002
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Bara de torsiune ?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:28 |