Aveti/stiti cumva..., ...un program
![]() ![]() ![]() |
Aveti/stiti cumva..., ...un program
Privilex |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|||
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
http://www.onestop.ro/produs-tableta-grafi...ne-a6--pid12595
Are si soft destul de bun. Luat eu la 199 ron din supermarket Auchan ptr fiemea. La inceput ai senzatia ca merge cam alunecos stiloul dar apoi e OK. Stiloul e fara fir deci ai mare libertate de miscare. Tableta e pe USB. |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
...si fisierele pot fi deschise si cu programele din seria Adobe...
spor... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pe partea software, iti recomand sa treci la ceva serios de la Adobe, gen Photoshop sau Illustrator, depinde de ce vrei sa desenezi. Nu m-am jucat cu softul de la Wacom, stiu ca sunt o firma serioasa deci nu ma pronunt, dar te-as sfatui sa incepi din start cu programele "universale" pentru ca dupa iti va fi mai greu sa 'migrezi.'
Pe partea hardware, depinde foarte mult de cat de serios vrei sa lucrezi. Tableta pe care ti-a recomandat-o verde e foarte ok daca vrei sa te joci, dar daca vrei sa te pui pe treaba, eu iti recomand Wacom Intuos3 A3 Wide sau macar A4... Dar vezi ca distractia te costa, sunt pe la preturi de la 2000 ron in sus.... Daca nu ai foarte multi bani, A5 wide e la 1200 ron... Si, ti-ar folosi si un monitor maricel, wide, de la 22" in sus, ideea e sa ai monitorul cat mai mare si spatiul activ de pe tableta cat mai aproape de suprafata displayului, cu alte cuvinte, tableta sa coincida cu monitorul in dimensiunile active. Acum tu stii ce bani ai si ce vrei sa faci, oricum tabletele sa fie Wacom si software-ul Adobe si esti pe drumul cel bun ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:58 |