Solex 28/34 Z10
![]() ![]() ![]() |
Solex 28/34 Z10
inalbi5m |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 8 April 06 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|||
R25_GTS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 June 06 ![]() |
Salut
Iti atasez documentatia originala de la Renault despre toate carburatoarele Solex cu care a echipat Renault masinile. E in limba franceza, daca nu te descurci caut si varianta in engleza, o am pe undeva. Modelul tau e la pagina 53. Mai adaug cateva fisiere cu dimensiunile jigloarelor sau cum se numesc pentru fiecare model de 28/34 Z10. Sper sa-ti foloseasca. Spor la treaba This post has been edited by R25_GTS: 4 Jun 2006, 20:23 Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
inalbi5m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 8 April 06 From: Brasov ![]() |
Multumesc mult!Raman dator.Daca te pot ajuta cu ceva despre 25 am un manual complet de 25 (pdf).Ma descurc in franceza dar mult mai bine in engleza.Daca nu e prea mare deranjul si le gasesti si pe cele in engeleza............
Oricum multumesc inca o data. |
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
R25_GTS |
![]()
|
Am gasit si variantele in limba engleza. Mersi pentru manual dar am cam tot ce se poate pentru R25.
Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
inalbi5m |
![]()
|
Multumesc inca o data.Acum problema mea este identificarea tipului de carburator de pe masina.Mai am unul care are pe el o eticheta de aluminiu pe care este stantat codul carburatorului (913),dar pe cel de pe masina nu mai am asa ceva si nu stiu ce fel de jiglere si altele sa ii pun.
Cum as putea identifica altfel tipul de carburator? |
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
R25_GTS |
![]()
|
De obicei au stantat in lateral pe talpa codul. Daca nu gasesti nimic alta varianta e sa vezi ce jigloare ai pe camera 1 si pe 2 la benzina, la aer, si la relanti (scrie pe fiecare din ele dimensiunea), si sa compari cu ce e in tabelul de reglaje ca sa vezi cu care model de acolo se aseamana cel mai bine. Asta daca mai sint jigloarele originale pe el si nu si-a bagat cineva mana ca sa faca o "adaptare" in stil romanesc. Curata-l bine inainte, e posibil sa fie mizerie si sa nu observi seria.
|
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
inalbi5m |
![]()
|
M-am uitat pe talpa si nu e trecut tipul carburatorului,si asa cum ai banuit jiglerele sunt 3 de 4 feluri,nu se potrivesc cu nici un model descris in fisierul cu reglaje.Apropo de fisierul cu reglaje, ce reprezinta stelutele alea de pe acolo?ca sunt cam multe.Ce detalii ascund?
|
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
R25_GTS |
![]()
|
Nu stiu exact ce inseamna stelutele alea, nu am studiat prea atent. Zi-mi ce tip de motor ai F2.... si-ti spun exact ce tip e carburatorul, ce a pus Renault din fabrica, poate nu mai e cel original ce ai pe masina.
|
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
inalbi5m |
![]()
|
F2NC710 1721 cmc 65kw an 1986.Multumesc
|
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
R25_GTS |
![]()
|
Pentru motorul tau e modelul 889(D). Il gasesti in documentatia de la mine.
|
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
inalbi5m |
![]()
|
Multumesc.
|
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
Toader |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 8 April 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Salut R25_GTS.vad ca esti f.bine documentat pt.Renault 25.As avea si eu o mica mare rugaminte,daca se poate.Am nevoie de manual pt. Renault 25 GTX 1986,in special pt partea electrica.Pilotul automat nu functioneaza,este defect.asa am cumparat-o.Multumesc anticipat.
|
--------------------
Renault
25 GTX
1986
|
|
R25_GTS |
![]()
|
Salut
Iti atasez schemele electrice pentru GTS + GTX. Cred ca tu te referi la regulatorul de viteza, il gasesti in documentatie. Este in franceza dar e usor de inteles, sfatul meu e sa urmaresti atent toate firele de pe masina si sa intelegi schemele, is logice. Elimina orice improvizatie care nu corespunde cu schema, asta daca a mai umblat ceva meserias inainte pe acolo. Nu am gasit nici un electrician care sa se bage la R25, dar daca esti atent e foarte usor. Daca nu gasesti firele iti trimit si schemele cu manunchiurile de cablaj, adica care pe unde e tras prin masina. Spor la treaba Attached File(s) ![]() |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
R25_GTS |
![]()
|
|
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
R25_GTS |
![]()
|
|
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
R25_GTS |
![]()
|
Parte a 4-a.
Le pui in acelasi director si le dezarhivezi cu rar pentru ca au extensia zip doar ca sa ma lase forumul sa fac upload, nu accepta extensia rar. E o arhiva multivolum, extract doar la prima arhiva si le desface automat pe toate. Spor la treaba This post has been edited by R25_GTS: 10 Jun 2006, 14:29 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
Toader |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 8 April 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Multumesc f.mult pt.scheme.Ma descurc cu schemele.O sa incerc sa le descifrez sa vad care este problema.Daca te pot ajuta cu ceva,cu manuale pt.alte masini(audi ,ww)ti le trimit prin email.
|
--------------------
Renault
25 GTX
1986
|
|
Toader |
![]()
|
Salut R25_GTS.Te rog f. mult trimite-mi si schemele cu amplasarea cablajului si a cutiutelor cu calculatoare ca sa vad unde sint amplasate caci sint cam multe si-i cam greu de depistat.multumesc f. mult.Mi-au prins bine schemele anterioare,am depistat ceia ce ma interesa.
|
--------------------
Renault
25 GTX
1986
|
|
R25_GTS |
![]()
|
Salut
Ti-am atasat schemele cu traseele, sunt numerotate si explicatia despre fiecare o gasesti pe schemele trimise anterior. Sint 3 arhive multivolum facute cu rar si schimbata extensia in zip ca sa pot sa fac upload, ca si la schemele anterioare, sper sa te descurci. Attached File(s) ![]() |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
R25_GTS |
![]()
|
|
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
R25_GTS |
![]()
|
|
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
R25_GTS |
![]()
|
O imagine mai clara cu releele.
Attached thumbnail(s) relais.gif ( Size: 195.17k ) Number of downloads: 698 |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
Toader |
![]()
|
Multumesc f. mult.Sper ca de data asta sa ma descurc
|
--------------------
Renault
25 GTX
1986
|
|
maxu08 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 22 April 10 ![]() |
sal ma puteti ajute si pe mine cu reglajele pt un solex z10, m-am uitat pe documente dar nu ma descurc deloc cu ele
|
--------------------
Renault
R 11 TL / R11 Turbo
1986 hetchbeack 4usi / 1985 2 usi
|
|
mich3lin |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 16 October 08 From: Satu Mare ![]() |
salut ma puteti ajute si pe mine ca rog am un Renault 21 din 1992 GTS hachback si nu stiu ce tip de carburator ar putea avea ma puteti ajuta ? Multumesc
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Ph 2
- SM31RAP
2006 Raul Pal
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 13:03 |