Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

electrica megane

rhunder
post 11 Feb 2016, 15:44
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Salut,
Am si eu un megane 1.9 de varsta cu fiica-mea adica din 2003, la care cred ca am schimbat incet incet piesele pentru o masina noua smile.gif
Acum am o problema la care nu ii dau de cap, si am nevoie si eu de un electrician bun.
Problema este cam asa: cand plec de pe loc putin mai accelerat, cand o calc mai brusc mi se aprinde in bord engine overheating, sta aprins 2-3 sec, in acelasi timp cu indicatorul de service, si in max 3-4 secunde se inchide.
Problema e ca imi taie turatia la motor, scade puterea si masina nu accelereaza nici moarta.
Nu e problema daca mergi batraneste, dar daca intrii intr-o depasire si iti face asa e mai problematic,
Am schimbat senzorul de temperatura, ce banuiesc eu, ori firul de la senzor la calculator are o intrerupere pe undeva, ori cred ca in calculator nu face bine contact mufa.
Uneori face asa de cate ori o accelerez mai puternic, alteori poti merge toata ziua cu ea si nu face de loc.
Deci un electrizian bun in zona pantelimon, tei, republica?
uneori asa as schimba-o, dar e mai greu la batranete sa schimbi o iubire de 13 ani.
Multumesc

--------------------
Dacia SuperNova Clima - b25wzj 2001
Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :)
VW Golf V 1.9 tdi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 23:20
Dacia