Manual de utilizare Laguna I
![]() ![]() ![]() |
Manual de utilizare Laguna I
wolf_ciprian |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
b568
Laguna 16.16v
- PH-84-WAY
|
|||
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Daca faci rost wolf, da-mi-o si mie te rog.
This post has been edited by ricochet2: 24 Nov 2008, 00:42 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Wolf, astea sunt explicatii:
1. cand cineva pune intr-un reply particula"@" inaintea numelui altui utilizator inseamna ca se refera direct acelei persoane (in cazul nostru "@ricochet " inseamna ca ma refer in mod direct acelei persoane chiar daca acea actiune se petrece 5 posturi mai tarziu) 2. in momentul in care cineva scrie cu caractere majuscule (adica litere mari), in lumea asta a forumurilor si a YM se intelege ca tipa. ("a tipa" e sinonim cu "a urla") concluzia este ca nu ma adresam tie ci amicului ricochet.... In ceea ce priveste manualul utilizatorului, nu cred sa il aiba cineva in format electronic, pentru ca acesta vine in format fizic o data cu masina... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Dar se poate scana.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
scaneaza tu o cărțulie grosuță legată foarte strans. pagina cu pagina.
eu unul nu am timp. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
o intrebare nevinovata:
oare Renaul nu are asa ceva? ma refer la RRo... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
bye |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 August 07 From: bucuresti ![]() |
Salutare
Am si io o rugaminte << vreau si io daca se poate maualul de laguna 1 ) marin_bu@yahoo.com >>>.Multam |
--------------------
renault
laguna 1
99 Renault Laguna 1.6 16v + GPL 1999
|
|
ratzoi_bolund |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 26 November 08 ![]() |
poate cineva sa imi trimita si mie un manual in engleza sau romana pt o lagunitza 1,6 L 16v din 99 , la : ratzushca_bolunda@yahoo.com !!!! multzam anticipat !
|
--------------------
renault
laguna I
1999 / 1,6 L 16V
- MM 15 CFC
|
|
wolf_ciprian |
![]()
|
SE PARE CA NIMENI NU MAI ZICE NIMIC DESPRE CARTE CHIAR ASA NU ARE NIMENI DEPE FORUM. PLATESC PENTRU EA NU ASTA AR FI O PROBLEMA NU IMI TREBUIE NEAPARAT IN FORMAT ELECTRONIC.DACA ARE CINE AM RUGAMINTE SA IA LEG CU MINE.
|
--------------------
Renault
b568
Laguna 16.16v
- PH-84-WAY
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Eu am intrebat si la Auto Europa (service autorizat Renault in Timisoara) si nu au.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
vad ca unii "tipa" pe aici dupa manual....nu este nevoie sa stai cu "caps lock" blocat pentru a solicita ceva(sunt anumite reguli ale netului ) cei care te pot ajuta iti vor raspunde , sa nu credeti ca folosind alte caractere ale textului colegii se vor "speria" si va vor raspunde instant! este de ajuns sa spui ce te doare , iar cei care stiu iti vor da un raspuns(insa nu imediat!).
L.E. vad ca de fapt cetateanul este recidivist! DOMNU' WOLF , EU L-AM AVUT IN GERMANA , INSA CU AJUTORUL DICTIONARULUI SI AL"GOOGLE TRANSLATE" L-AM INTELES ! deci cu multa rabdare si starduinta(pentru ca am fost interesat ) l-am inteles , 'talica zbierand prin zona , nu cred ca te vei alege cu mare lucru ! cel putin nu de la mine . rabdare si succes! This post has been edited by vali1971ro: 5 Dec 2008, 20:46 |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
wolf_ciprian |
![]()
|
Salutare imi cer scuze referitor la "tipat" dar cand am postat eram la munca si acolo folosesc numai caps lock si a intervenit abisnuinta
![]() ![]() ![]() ![]() Nu a fost cu intentie 6 Dec 2008, 22:47: A mersi pentru ajutor si pt sfat se pare ca imi esti de mare ajutor . Pt vali1971ro This post has been edited by wolf_ciprian: 6 Dec 2008, 21:47 |
--------------------
Renault
b568
Laguna 16.16v
- PH-84-WAY
|
|
cipi4milan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 December 08 From: Timisoara ![]() |
Poate cineva sa-mi dea un link sau manualul de utilizare (nu de reparatii) in limba engleza pentru Laguna I ? Adresa mea de mail este: cipi_fifa@yahoo.com. Merci anticipat.
|
--------------------
renault
laguna 1
2000
|
|
andipreda |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 29 October 07 From: Timisoara ![]() |
Salut tuturor
In ce prriveste manualul de care se tot vorbeste exista tiprui diferite de carti pentru Laguna Manualul de Utilizare - este cel care vine odata cu masina din fabrica unde ti se spune cum sa utilizezi comenzile masinii Manualul de Service - este manualul in care ti se prezinta anumite reparatii si anomalii care ar putea aparea dupa o utilizare necorespunzatoare a masinii. Pentru Johnny, Manualul pe care ti l-am trimis te ajuuta cu ceva. Nu de alta dar, sa nu-l dau si altora si sa-mi de-a in cap cu el. eu am si un manual de utilizare (care a venit cu masina din Germania) este in Germana si se spunea si mai sus cu un google traslate se poate rezolva rezonabil. Nu l-am folosit decit la introducerea codului pentru casetofon. In rest nu am avut nevoie de el. Cel de service in schimb m-a ajut sa descopar de exemplu ca (becul SERV) cel gaben din bord ti se aprinde chiar daca nu iti merge un bec, sau nu ai inchisa capota. eu din vericire am si computer vorbitor care imi spune (doar in germana) lucrurile astea. O mai dibuiesc pe nemteste cita si mai pricep. |
--------------------
renault/laguna
renault/laguna
2000/break
|
|
snakemic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 12 October 08 From: Timisoara ![]() |
Ofer spatiu de hosting pentru manuale si alte materiale.Cine doreste spatiu sa uploadeze, sa ma contacteze.Dar nu mai mult de 25 Giga in total.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 1.6 16v
- TM-23-VDM
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Imi cer scuze pentru intarzierea cu care raspund; M-a trimis firma la scoala si nu am mult timp.
Manualul de Laguna 1.1 e mai mult decat OK pentru cine arecate ceva un nivel minim de cunostinte mecanice. Il recomand cu caldura. Mai am si eu cate ceva in sensul asta. Cine vrea, sa ma contacteze. In ceea ce priveste Manualul de utilizare al masinii acela se gaseste la Renault Romania. In orice caz, daca nu ma insel, are numar de piesa deci se poate cumpara prin ca piesa de schimb. This post has been edited by Johnny78: 20 Dec 2008, 13:17 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Eu am intrebat la Auto Europa (dealer autorizat Renault in Timisoara) si nu au stiut nimic. Au spus ca nu au asa ceva.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Cristi_Cotrau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 10 September 07 ![]() |
Lasa`i in pace pe aia de la Auto Europa ca mai mult incurca decat descurca...Sunt cam degeaba...nu stiu cum de nu te`ai lamurit pana acum
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16v Concorde
- TM-97-CRS
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ricochet2 |
![]()
|
QUOTE Lasa`i in pace pe aia de la Auto Europa ca mai mult incurca decat descurca...Sunt cam degeaba...nu stiu cum de nu te`ai lamurit pana acum Ma duc si te spun ! ![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
lushu77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 29 December 08 ![]() |
Salutare,
Ma poate ajuta si pe mine cineva sa-mi trimita pe adresa: lushu77@yahoo.com manualul de service/utilizare in ROM / ENG pt. un Renault Laguna 1, an 1999, 1.6V Concorde ? Multumesc mult, Florin |
--------------------
Renault
Laguna 1.6
1999, Concorde
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Acum un manual m-ar ajuta. Dar cu siguranta ma pot ajuta si colegii de pe forum. Ce face stopul rosu din spate care se ridica odata cu haionul la Laguna berlina ? Frana si pozitia sint ambele pe stopul fix (cel din extremitate).
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
B o g d a n |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 17 December 08 ![]() |
Salut ricochet2.Stopul de care vorbesti este pentru ceata,se aprinde de unde se aprind si proiectoarele.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
1,9-2001-120 cp
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Merci Bogdan. Deci probabil nu se aprinde deloc. Nu am proiectoare de ceata. Sint curios daca in cazul asta se aprind macar cele de pe spate.
Later edit: Se aprind. This post has been edited by ricochet2: 3 Jan 2009, 17:30 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Sempre |
![]()
|
![]() Membru veteran Group: Members Posts: 149 Joined: 3 June 07 From: CONSTANTA ![]() |
Sigur se aprind.....
![]() This post has been edited by Sempre: 3 Jan 2009, 18:35 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 1 phase2 1.6 16v 107
1999 CONCORDE
|
|
ricochet2 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
crysroy35 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 January 09 ![]() |
va rog poate sa-mi trim.si mie cineva manualul de utilizare laguna1 din 1998?adr mea : mironc2005@yahoo.com va multumesc anticipat.
|
--------------------
laguna grandtour
grandtour
1999 1,6v
|
|
Ahmed |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 11 May 09 ![]() |
Salut,
As avea nevoie si eu de un manual in lb. engleza, pentru Laguna 1 1.6 16v, 1999. Daca aveti, va rog sa imi trimiteti pe adresa urmatoare: adi_turBOXcu9@yahoo.com -eliminati BOX din adresa (anti-spam). Multumesc anticipat! |
--------------------
Renault
Laguna
1999
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Si eu caut. Dupa cum spuneam, cared ca pot gasi doar varianta tiparita, de la Renault. Dar nu cred ca scap sub 200 lei, in cel mai bun caz.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:45 |